38

До 35

преди 1 месец

От ИТН е кмета.

37

Анонимен

преди 1 месец

МВР НЕ СТАВА ЗА НИЩО. ТИПИЧНИ БОЙКОВЦИ

36

Анонимен

преди 1 месец

БРАВО НА КМЕТА! МЪЖ НА МЯСТО! ДА ОСЪДИ МВР ЗА ПРЕСТЪПНО НЕХАЙСТВО!

35

Анонимен

преди 1 месец

Слушах го тоя бургаски гербав мазник със странния диалект, изживяваше се като адвокат на собственика на скалда, явно поредния гербаджийски велможа. Интересно за мен, какви още пушкала са съхранявани във въпросния склад и кога ще кажат, че експлозията е дело на руска диверсия

34

МВР да разясни

преди 1 месец

И аз не разбрах как да се евакуира бабата на 70 години и къде да иде веднага? Излезли хората пред къщите и се чудят накъде да хванат. Това евакуация ли е?

33

Анонимен

преди 1 месец

Тия долни гербаджии пак си направиха ПР, седяха безучастно пожарните и гледаха докато гори склада на Фантастико.

32

Хелас Травел ООД

преди 1 месец

По последни данни Кмето е тръгнал действително от шезлонга до близкия бар за мента със спрайт, очаква се да се звърне на шезлонго след като се облекчи.

31

Анонимен

преди 1 месец

Абе с тия гербави калинки в тая държава кризите следват една след друга.Тия ако управляват и в редовно правителство ще ни върнат в първи клас.Аман от тия некадърници от герб-дпс,само в кражбите и далаверите са силни.

30

Анонимен

преди 1 месец

мвр носи вина за инцидента

29

Анонимен

преди 1 месец

Крайно време е модела Доган да рухне, назначения на хора на висши постове, без необходимите качества и умения, натиск върху институциите да издават решения и становища по негов вкус и дано повлече крак,та и ГЕРБ да рухнат.

28

Анонимен

преди 1 месец

И сега оня "експерт" Калинчо Калинката, пак да излезе и да каже че сравнението с тротилов еквивалент било грешно, защото фойерверките не били предназначени за боеприпаси. Смачкани коли, изхвърлен на пътя бетон, разкъсани човешки тела - барутът си е барут, няма значение под каква форма. Събере ли се на едно място много от него, има опасност от взрив, а има ли взрив, неговата мощност може да бъде оценена чрез еквивалентен взрив от тротил. Важи и за ядрени и термоядрени взривове. Там вече говорим за кило и мегатонове

27

Анонимен

преди 1 месец

Местните са казали, че никой не ги е попитал искат ли толкова складове да се групират около Елин Пелин. Този кмет се прочул с бързото застрояване на много депа и складове на големи фирми. Само Енигма има 6 огромни бетонни склада и офис. Фантастико (склада, който се запалил от осколка) всички видяхме - огромен. Хората казват, че камионите ежедневни и денонощно разтоварват или товарят стока. Къщите им се тресели и не можели да спят. Но кмета продължавал да дава разрешителни и се строяли складове.

26

Анонимен

преди 1 месец

КМЕТА НА ЕЛИН ПЕЛИН МОЖЕ ДА СИ ГО ПОДАДЕ НА МВР ДА МУ НАПРАВЯТ ЕДНА ТУТУРУТКА.. ТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ИНЦИДЕНТА.

25

Анонимен

преди 1 месец

Ако кмета е в отпуск и за това е в Гърция( по думи на Стоянов), нали има заместници ,които поемат неговите правомощия...

24

Анонимен

преди 1 месец

Тлъстия крадец и похотливец, никога не е бил пожарникар, а инспектор и е обикалял по предприятията да проверява противопожарните средства и най вече на обед да яде на аванта.

23

Анонимен

преди 1 месец

СЪД И ЗАТВОР ЗА КАЛИН СТОЯНОВ ДОПУСНАЛ СКЛАДА-БОМБА

22

Анонимен

преди 1 месец

Собственикът на склада е от ГЕРБ. Арестувайте го за смъртта на трима души.

21

Анонимен

преди 1 месец

Пристигнал е и синът на собственика, който е докарал момичето, доколкото разбрах, тя не работи там.Тридесет годишната работничка се оказа 20 годишна дъщеря на доцента експерт. (Добре, че ГЕРБ няма да изработят експертно правителство) Но се возила най-неочаквано в колата на сина на собственика?!..

20

Анонимен

преди 1 месец

И защо се домъкна ? :)))

19

Рачков

преди 1 месец

Съд и затвор за кмета, главния архитект и цялата пасмина обсебила общината коли и беси. Ще убият и хората с тези строежи навскяъде.