151

Бонго Бонго

преди 1 месец

България е НАТО и ЕС!!!!!!Вън руски мастий

150

Бонго Бонго

преди 1 месец

Много малко българи има рускофилци, които са предатели и фашисти.С изпъждането на руснаците от черноморието се развалят планове срещу България да я разделят .Който не е българин сее омраза сред българите и вие които сте русофили точно това правите вие не сте българи.И не си мислете, че ще ме уплашите руски ***, има истински българи,които мислят като мен.

149

БЪЛГАРИЯ Е NATO

преди 1 месец

Израел ще влиза в Ливан и ше прай хизбола на паприкаш. Гледайте цирк и бръснене на ислямисти много скоро!

148

someone

преди 1 месец

Решението да се изхвърли думата Европа от квадрат не означава, че Русия няма един ден отново да погледне на Запад.точно това означава

147

Дисгастинг

преди 1 месец

Ами предполагам руснаците не искат да имат нищо общо с европейците отвратени са от тях предвид действията им последните 2 години

146

Анонимен

преди 1 месец

Браво европейскатапедерастия няма място във велика русия

145

Анонимен

преди 1 месец

Орбан: Светът постепенно застава на страната на Русия, противно на указанията на Запада.

144

malgiorno a tutti

преди 1 месец

На кой ли му пука какви ги творят гоморашите в содомасква, ако ще да го прекръстят и на "запахи лайнина" / "сатаналинский проспект" / "пудендин велика джуджанка" / "св. бармалей невски" / "славная гоморашкая тьотя - мат твая" :), ама както са се залибили с бей-джин и пьон-гянг, може и на "мечо кух иктеричний" или "ким трети тлъсти, мат ему / атца ему" да стане :))).

143

Анонимен

преди 1 месец

Там където има вятърни перки и слънчеви панели - там няма туризъм. А България е страна от третия свят без икономика и разчита само на туризъм и напарите които изпращат в България на близките си черноработниците и българските пpocтитутки от Европа.

142

Анонимен

преди 1 месец

При Тодор Живков никой не разчиташе на туризма, това беше нещо допълнително, придатък, в България има условия, защо да не се използват. България беше промишлена страна, по официални данни на ООН и ЦРУ България преди 89та беше на 26 място в света по качество на стандарта на живот, 6-то място по качество на здравеопазване, 2-ро място за образование.

141

Христо Христов

преди 1 месец

И в София спирката на метрото "ЕС" трябва да се преименува на Хемус. Защото Хемус е българско име, а ЕС е синоним на диктатура.

140

Анонимен

преди 1 месец

Щото им отпуска територии и затова Украйна от 40 стана на 20 милиона.Голямо отпускане е били няма що.То и сега отпускането продължава по целия фронт.

139

Анонимен

преди 1 месец

Руската икономика през 2023 г. стана номер едно по покупателна способност в Европа, и пета в света след Япония. Безцеремонно свали от пиедестала куцата патица Германия. Наред е Япония.

138

Анонимен

преди 1 месец

В ЕС и НАТО България обеднява, българите живеят все по-зле с всяка изминала година.

137

Анонимен

преди 1 месец

Съмненията в жизнеността на западната система нарастват.

136

Анонимен

преди 1 месец

Просията бавно потъва. Украйна им отпуска територии, о им унищожава живата сила.

135

Анонимен

преди 1 месец

Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ ще продължи да обеднява и да затъва в тежки социални, икономически и политически кризи.

134

Анонимен

преди 1 месец

Има един паметник на връх Шипка, но очевадно някои хора не го виждат. Извади гредата от окото си и виж, после кажи за прашинката в окото на другия. Много слепи има в България за това сме и на този хал.

133

Анонимен

преди 1 месец

До 155 " Бонго"! Много българи,имат желание,да ти избелят " кафявата точка", чрез много " опити"! Аз лично Не,!-:( Ти нормален си бре? Какво намесваш Людмила Живкова? Много от младите " Американофили", даже Не знаят коя е!-:(

132

Анонимен

преди 1 месец

Радев говори пред Путин,че именно България е донесла писменноста на Русия и благодари за освобождението от турско робство за което бе аплодиран.Да азбуката се е имало на предвид област Македония щото такава държава тогава е нямало . Путин е уникален политик.