27

до 22

преди 1 месец

Не ми прилича да е задръстeн с холестерол този. Атлетичен си е. Всички българи сме така като си от горната страна с пари и шеф на фирма се имаш за над другите бачкери с голфовете.

26

4efo

преди 1 месец

Кога ще се наиграе тоя? Властта и МВР до кога ще си затварят очите?

25

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

До истина у задунайски татарстан всички сте такива резвачи че нема накъде повече. даже не круше, ябълче или краставиче му резни и да си лега.

24

Така де

преди 1 месец

Ония футболер бивш Стойчо Стоилов и той се правеше на бабаит в Благоевград и се опитваше да раздава правосъдие но *** го посрещна с Макаровия. Та до ден днешен куца бабаитЪ!

23

IQ 3.14

преди 1 месец

е за тва има втора поправка в сащ и в тексас роуд рейдж нема.

22

Анонимен

преди 1 месец

До Дедо - Или гордост, придобита от това, да преяждаш с власт инпари, да си недосегаем от залона, да си мислил, че всички сампод теб и свободно, да можеш да мачкаш хора.

21

Дедо

преди 1 месец

За такова поведение ли основна вина носи или психическо разстройство или много високо кръвно и задръстени с холестерол артерии.

20

Инфлуенцър

преди 1 месец

Искам да бичим айляк.

19

Селския

преди 1 месец

Тоя бивш бакшиш е едно от най плиткоумните същества със селяндурски манталитет бродещо по улиците на Пловдив. Освен, че интелекта му е колкото на една *** чрез фирмата за пране на едро ПИМК завляка сумати народ с пари за нискокачествени апартаменти. Хора с кредити стоят на улицата!

18

Анонимен

преди 1 месец

А тъпо то охранителче му държи вратата отворена и гледа тъ по

17

Анонимен

преди 1 месец

До 16 - На пътя се случват често такива. С годинире се трупа и изнервя.

16

Анонимен

преди 1 месец

До 11 - На мен ни е зор, не толкова нарушението, а отнишението. Объркал се, объркал се - ама като тръгне с "Проблем ли стана вееее. Найш линкой сам аз с тоя моя голф вее... Ще направя на кайама ве, къф си веее ... Ко искаш веее .. Ква застрахивка вее .. Мигача *** си го смениш сам .." И почва да псува като каруцар.

15

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 11..По принцип си прав ако този бабаит за първи път се изрязва,ама не му е за първи път,при него май е система...

14

Анонимен

преди 1 месец

интересно защо като чуя думата бизнесмен все едно чувам престъпник от някога така казваха мутрите с анцуга и бухалката станаха добре облечени бизнесмени.

13

истина

преди 1 месец

Всички шефове на транспортни фирми са такива пцуващи и подскачащи. НО КАТО МУ РЕЗНЕШ ЕДНО КРУШЕ СЕ НАПИКАВА И ВИКА МИЛИЦИЯ. Българи, това ви чака ако започнете работа при български работодатели плюс НЯМА ДА ВИДИТЕ НИКАКВИ ПАРИ.

12

Стойкас Стоилкас

преди 1 месец

Не са хубави тия работи..

11

Анонимен

преди 1 месец

Ядосали са го нещо. Ей такива мишлари са най-гадни. Псува те, вдига ти кръвното, вика ти, *** нишо няма да направиш, а като те види, пребледнява, хвърля една кофа пот и тепе от всипки дупки, а после вика "азз невинен, жеттва, ъойй ме нападна ох ох" ...

10

Анонимен

преди 1 месец

Не че го оправдавам, ама ако тоя с голфа му е секъл пътя, или по някакъв начин е създал предпоставка за ПТП, е съвсем нормално да реагира така! На няколко пъти съм се разминавал на косъм с кръгли ид*и*оти, примерно тръгнали да изпреварват цяла колона автомобили, или отнемащи предимство, и знам че наистина е много изнервящо, особено ако например си с детето си в колата, и и*ди*ота създава предпоставка то да пострада

9

Анонимен

преди 1 месец

Оня ден гледах едно видео, как един блъска и дърпа вратата на шофьора и отнесе три куршума през стъклото. Ама действието бе в щатите.

8

Анонимен

преди 1 месец

Поне 40% от шофьорите по пътищата са си за псуване. Още поне толкова са за кютек.