111

Анонимен

преди 1 месец

На вниманието на " скочилия " , на Асен на главата да скача , нема да му се разсърдя , но при Буци над 500 млд. бюджетни , евросубсидии , еврофондове , глоби , санкции ... абе края им не мога да хвана и за 15 години от това видно какво ?! , ами съизмеримо нищо .

110

Анонимен

преди 1 месец

До Харвардиите се, дай бройка на фалиралите през последните 2 години. След това на 4 години преди това и най-важното дай бройка на частните фирми по време на любимия ти соц.

109

Анонимен

преди 1 месец

До Христо, по-добре да живеят внуците ни на Запад. При алтернативата да съжителстват с такива изкопаеми като теб :) Щом не ти харесва демокрацията отивай в руския или кндр! В тази страна пътят е избран и ще се следва!

108

Анонимен

преди 1 месец

Джуката отново ръси глупости

107

Харвардиите се

преди 1 месец

Провалиха тотално! Хиляди фирми фалираха,а сал за 2 години Кокорята докара инфлацията до 30% и стопи спестяванията на милиони достойни българи!!АНАТЕМА !!

106

Анонимен

преди 1 месец

Докато ги има ПП-ДБ, Боко и Шишо ,власт няма да видят!

105

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 101, абсолютно си прав, че не е проста наука. Огледай обаче коментарите тук... почти всеки си позволява да дава мнение.... и се чудя кога хората загубиха усещане за кръга си от знания, които абсолютно липсват? И защо всеки(или почти всеки) се опитва да надприказва някого по тема, от която не отбира. Тук едно мнение няма на икономист! Едничко няма!

104

Анонимен

преди 1 месец

Икономиката на ромеина е сбъркана!! Иска да ни въведе в заблуждение!!

103

Емигрант

преди 1 месец

Платените медии като тази продължават да ви"облъчват"със стъкмистики на измамници като този от снимката които дори самата мутра Борисов преди години беше елиминирал заради кражби и измами!Василев не зная дали както казва този измамник е задлъжнял държавата с 11 млрд.,но ГЕРБ с Тиквата удвоиха над 100 млрд. за 10 години, това не го казвам аз, а испанският periodico"El Mundo"на когото вярвам,но не и на този доказан измамник и лъжец Добрев!Предизборната манипулация стартира на ГЕРБ !

102

Анонимен

преди 1 месец

Оффф делянчоо, делянчо. Със този изтеглен дълг са погасени стари дългове на които им е идвал падежа бе делянчо. Така, че дългът реално не се е увеличил. Ти ли си финансово неграмотен или мислиш всички останали за неграмотни?

101

Мдааа

преди 1 месец

ГЕРБ не спират да лъжат и плюят по ПП-ДБ!

100

Христо

преди 1 месец

Гърците имаха острови и продаваха ,ние ще продаваме земята си....те затова и сега я палят и подготвят да им дойде ефтинийка...Един ден нашите внуци няма да имат и покрив над главата си ,но ще трябва да връщат пари и на шарените гарги.Честита ви демокрация дами и господа и слава кокаине.

99

Мнение

преди 1 месец

Делян Довбрев е евтин мазен манипулатор, лъжец и интригант, изключително некомпетенген и със съмнително образование!

98

Анонимен

преди 1 месец

Абе то всичко хубаво, но икономиката не е толкова проста. Значение има какъв е продукта спрямо дълга, просто някакви числа в нищото, нямат никаква стойност. Освен това, много опростено покупателната стойност на 10млрд. от 1989 се равняват на над 25млрд. днешни пари. Популистни глупости от политик, не икономист. ПП-ДБ имат много кусури, но "Асеновият" дълг не е един от тях.

97

Анонимен

преди 1 месец

Добрев, а нали се сещаш колко струваше ЕДИН сегашен ЛЕВ през 1998 г.?1000 лева!

96

Алооо

преди 1 месец

При Бойко Борисов и ГЕРБ 16 милиарда дълг за 1 месец 2015 г.!

95

Анонимен

преди 1 месец

на този още ли от плащат от НС на майка му по 1000 лева на месец за наем, че живеел при нея

94

Възмутен

преди 1 месец

Делян Добрев е много противен човек! Прилича на дълбоко комплексирана личност, която се опитва да прикрие комплексите си с фалшив непукизъм, арогантност и недопустим за народен представител цинизъм. Изразните му средства са хейтърски и деструктивни!

93

Делянчо Кумгейтов е

преди 1 месец

Не разбирам фиксацията на Делян Добрев единствено срещу ПП-ДБ?! Такава злоба, завист и комплексарщина го тресе горкия, особено към съгражданина му Асен Василев, направо е обсебен от него в манията си да го обижда и подронва авторитета му. Явно Делян Добрев има някакъв комплекс за малоценност, който се опитва да компенсира с агресия, обиди и клевети срещу по-умните и успелите от него. Методите му будят съжаление и отвращение към Делян Добрев, който е един неудачник, посредствен човечец и некадърник!

92

Анонимен

преди 1 месец

Още има хора, които си реват за соца. Или това е предизборно говорене пак, за да гласуват пенсионерите