26

до БГ смешки 2

преди 1 месец

българите са про2сти и не разбират от тези неща тоест от политиката и дълбоката държава но голяма част от американците също не разбират че ги лъжат ! и то ги лъже собственото им правитеслвство ....

25

бг смешки 2

преди 1 месец

повечето хора са прости и си нямат идея какво е дълбока държава , кой стои зад нея и с какво се занимава .... а в САЩ има огромна такава !

24

Анонимен

преди 1 месец

Някой балък е стрелял щом не мой да го уцели като Трактора :)))

23

Minuvach

преди 1 месец

Ако искам да получа достоверна информация за определено събитие винаги търся турския канал TRT или някоя руска медия. Техния поглед над нещата е винаги по-обобщаващ и правдивен в сравнение със западните медии които поднасят винаги частична информация така че да не разбереш същността на дадено събитие.

22

Анонимен

преди 1 месец

РЕН тв имат един документален "пуля для Трампа" гледайте го . И ще разберете сваляте си дзен там го има

21

ПУБЕРИ РАЗВРАТА

преди 1 месец

ВТОРИЯТ ПЪТ КОНСТАНТИН ВЕЛИКИ слага КРЪСТА на "Под този знак ще победиш" при Бог Аполон с посланието:"ОПОЗНАЙТЕ ХРИСТИЯНСТВОТО И ЩЕ СЕ ВЛЮБИТЕ В НЕГО".......................................... Доналд Тръмп ЩЕ ЗАБРАНИ ПРАВЕНЕТО НА СЕКС В САЩ

20

Анонимен

преди 1 месец

Съвпадение ли е, че след като Байдън се издъни на дебата стреляха по Тръмп? Предупредили са Сикрет сървис за стрелеца и не са направили нищо. Още ли си мислите, че са "конспирации"?

19

Анонимен

преди 1 месец

Не знам кой се "опита да го убие", ама ме изкефи частта, в която шепнеше "wait, wait, wait" и последвалото вдигане на юмрук. Нито капка кръв по ръката, нито по костюма а иначе би трябвало да се е хванал поне веднъж за ухото. Всички и Байдън, и Путин, и Зеленски, и Тръмп, барабар с нашите смРъдели в парламента са в кюпа, но пък шоуто на дълбоката държава си заслужава, стараят се да баламосват простолюдието, че се бием за нещо докато си играят на "разделяй и владей".

18

Анонимен

преди 1 месец

Евроатлантическа България произвежда балонеси и мутри.

17

Анонимен

преди 1 месец

До 14. Хе-хе, и кои са тези истини, дай да видим.

16

Гр

преди 1 месец

Дъртия байдан се оттеглил пишете тука

15

Анонимен

преди 1 месец

Дълбоката държава е поръчителя, а Зеленски и Байдън са слуги на дълбоката държава.

14

Европеец

преди 1 месец

До 9. Разрушила е .ура ми Янко. Уж щяхме да гласуваме, да студуваме, а нищо такова не се случи и Европа си просперира. А руската клоака вони все повече и повече. Вонят и стотиците хиляди трупове на сибирските ушшанки.

13

ДЖО БАЙДЪН

преди 1 месец

НА ВСИЧКИ С АКЪЛ ИМ Е ЯСНО, ЧЕ ТРЪМП Е УЧАСТНИК В ПСЕВДО АТЕНТАТА СРЕЩУ СЕБЕ СИ!!!

12

Лек

преди 1 месец

Който е имал нещо общо с правосъдната система, вече е откупил греховете си.

11

Гр

преди 1 месец

Новината на деня Бай дрън се е оттеглил

10

Западняк

преди 1 месец

До 3. Ха-ха-ха. И гледам тълпи от екскурзианти и мигранти напират ли напират за Пхенян.

9

Анонимен

преди 1 месец

Вчера и днеска обаче днес бг не се спряха да пускат скандални фейк новини диркетно от Кремъл. Явно през уикенда в редакцията работят най-големите лузъри и о чудо те са pycopoби. ХАХАХА

8

Анонимен

преди 1 месец

"Конспирациите са се превърнали в толкова неразделна част от руската пропаганда"------------------През последните години толкова много "конспирации" се превърнаха в истина, че не знам с какви очи пак ни излизате със същите лафчета.

7

Кръчматъ

преди 1 месец

Ся и аз да сложа малко "пипер" у манджата, според мен туй е поръчка на Кланът Клинтън.