66

Анонимен

преди 1 месец

Не забелязвате ли, че горе на снимката няма високи хора! Нещо с височина на другаря Ленин, Сталин, Берия, Медведев и Питин.... това да не са надошли по българските земи Чукчета - Куманчета от жълтата река на Китай.... смесени с бялото население и размножаващи се до безкрайност....?

65

ДПС си е едно

преди 1 месец

Това на Пеевски няма да е ДПС две. Електората на ДПС ще си гласува за ДПС. Пеевски ще го изгонят и ще си прави партии. Турците си гласуват за ДПС, какви са тия щуротии, че щяло да има две депесета и електората наполовина дрън дрън та пляс. Осъзнайте се.

64

Анонимен

преди 1 месец

Кой, кой...кой направи от ГЕНЕТИЧНОТО БАЛКАНСКО НАСЕЛЕНИЕ в БЪЛГАРИЯ, МАКЕДОНИЯ и по ЦЕЛИЯ БАЛКАНСКИ ПОЛУОСТРОВ да вярват в АЛЛАХА и КОМУНИЗМА? ВСИЧКО БЕ ЧРЕЗ ТЕРОР.... ако не искаш ИСЛЯМ на ЮДАТА МОЙСЕЙ, пардон МОХАМЕД- НАБИВАНЕ НА КОЛ.... ако не искаш вяра в КОМУНИЗМА НА ЮДАТА МАРКС И ЕНГЕЛС.... избиване по КОНЦЛАГЕРИТЕ!

63

Бонго Бонго

преди 1 месец

Всички българи да се махнат от ДПС !!!!!!!Нямате място там и ще забранят ДПС със закон.

62

Анонимен

преди 1 месец

Български Македонски Братя .... Съюзяваме се и..... Страх ще изпълни душите на вярващите в Мойсей - Мохамед МусаАллах Комун Тарикати!

61

Анонимен

преди 1 месец

Едно от първите неща на Демокрацията след 10 ноем. които се случиха, беше да се върнат истинските имена на турското население. Това направи проф. Иван Ангелов от БСП, който излезе пред хората, събрани пред парламента, и съобщи тая новина. Това беше направено в името на истината, първо, и второ, да се избегнат размириците, които започваха в бивша Югославия. Така изгря Доган. Направи партия, а за останалото можете да питате политолози, социолози и пр. анализатори.

60

анонимен

преди 1 месец

Почетният председател разруши ДПС. Ака не беше наредил да не подкрепят мандата на ГЕРБ, пак нямаше да има правителство. Явно почетния не е достатъчно умен както го описват приближените около него. От една голяма партия, ще има две малки депесенца. Това е добро.

59

Анонимен

преди 1 месец

Еххх Пелазки, Белазки, Бели ХОРА - Българи по реката Струма.... Въпрос към днешните ГръкоФИЛИ, ТуркоФИЛИ, РусоФИЛИ - АНТИ МАКЕДОН(МАЙКА)БЪЛГАРИСТИ.... защо не обичате БАЛКАНСКИЯ АРМАГЕДОН на БОГОВЕТЕ НА АРИИТЕ?

58

Младите иска овнешкo

преди 1 месец

Младите от ДПС не иска ново начало, миришело им на свинско. Искат старото, макар и овнешко!

57

Анонимен

преди 1 месец

100% означава , че етническата карта отново ще стане коз

56

Анонимен

преди 1 месец

Какво е кодирано в името МАКЕДОН... та така плащи толкова институции и организации??? Думата АР МАК ЕДОН е ли символ на вечната битка между ДОБРОТО И ЗЛОТО - и кои са участниците в битката??? Защо Македонския народ - Майко Българска е така Преследван, Подтискан и Манипулиран, като Българския??? Защо? Майко Българска Македонска и ти Баща наш Български бе посечен? Защо Раковски, Левски и другите Будители и Поборници са били за Балкански Народ и Балканска Федерация???

55

Анонимен

преди 1 месец

Каква е връзката между името СЕТ /Египет/ и нашето САТАНА???

54

Анонимен

преди 1 месец

БЪЛГАРИ.... Защо в България има планина САКАР - и дума сакрално /свещено/ ????

53

Анонимен

преди 1 месец

Това е, като комсомола преди 1989!Винаги заставахме ДО другаря Живков! От зад не пускаше никой!

52

Анонимен

преди 1 месец

Обръщение към Пишещите у Форумо БългароФОБИ! от всякакъв Гръцки, Турски и Славянски - Руски лъже Произход! Българи и Майко - Македония .. ЗАЩО? Защо само в Българския Език има думата "ХОРА" и каква е връзката й с Бог "ХОР"??? с Връх ХОРБЕЛ в Райските Градини в Рила .... с измененото име на Върха от Арабските навлеци на Мойсей Аллаха, Муса Аллах - Мусала... Оооо Божествен Връх (((ХОРБЕЛ))) ти си жив в нашите Божествени Български Сърца и затова танцуваме ХОРО и все още пееме заедно в ХОР!

51

Анонимен

преди 1 месец

Млади и твърди.....

50

баба Пена

преди 1 месец

Ох успокоих се, сега ще мога спокойно да спя, бях взела да се притеснявам, неможех да хода до т-та

49

Анонимен

преди 1 месец

Ха хаа!Зад дъртия мухлясъл спиртомер.Боянският Прилеп е реликва от минали времена.

48

А къде са Данчо

преди 1 месец

Ментата и неговите авери.Пеевски е ясен , нас ни интересуват истинските местни дерибеи с белите ризи и 3 изречения в репертуара,които застанаха зад Пеевски още първите дни.

47

Ха-ха

преди 1 месец

Някой още да каже,че Прасето няма да бъде опечено?