271

Анонимен

преди 1 месец

До 283. Молдова е самостоятелна държава колкото е самостоятелна България. И те имат назначено марионетно правителство което действа в разрез с желанията на народа.

270

Руските фашисти

преди 1 месец

са много лакоми. Досега са откраднали от Молдова - 20% - Приднестровието. Руските фашисти откраднаха 1/3 от територията на Грузия - Абхазия и Осетия. Руските фашисти откраднаха 22% от територията на Украйна и продължават да крадат. Лакомите руски фашисти кръв щеКендзат.

269

До 273

преди 1 месец

До АнонименТе всички на това разчитат - Русия да не нападне НАТО, ама не бъди толкова сигурен. Ако продължават да ръчкат Мечката, неминуемо ще си го получат. Русия даже не се е разгърнала напълно. Да не говорим, че има супер мощни съюзници, докато ЕС и НАТО са само *** и всякакви безполови същества. Да не говорим за военнопроизводствени мощности. Русия произвежда около 7 пъти повече от целия ЕС. Отворете картата на света и вижте колко е голяма Русия!

268

Аз

преди 1 месец

съм ср/у фашизма в българия и по света. Искам да да гърмя всякакви фашисти, дори и български! За това обичам и България и Русия! Който не го разбира, да си тръгва от тука докато е време!

267

.

преди 1 месец

Кой е ср/у Русия, накрая си го получава. Неизбежно!

266

Анонимен

преди 1 месец

Молдова е самостоятелна държава и може само тя да решава какво ще прави ,приветствам всяко начинанше за унищожаванетона империята на злото

265

Пфууу

преди 1 месец

А.б.е русофили вие к.в.о искате руски ботуш да гази БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ...а вие да стреляте по БЪЛГАРИТЕ!!! ....както беше при бай тошо?!!!

264

Случаен минувач

преди 1 месец

За Молдова зная малко. Зная, че е малка територия, по-голямата част са етнически румънци, прилепена е към Румъния. Руснаци не зная доколко има там. Но ми се струва, че не може да бъде сравнявана с Украйна, много е малка. Мисля, че и да избухне някакъв конфликт, той ще бъде малък. Така че едва ли Молдова ще представлява проблем.

263

Анонимен

преди 1 месец

Когато не правят разлика между и/ѝ/йМахайте ги тия жОрналистечета, Chat-GPT ще пише къде къде по-добре.

262

Правило номер едно

преди 1 месец

Украйнците са руснаци живеещи (или живяли) в географското място, наречено някога Украйна. Такава държава никога не е имало. Няма сега, няма и да има. А боят между украйнските и руските руснаци е за келепир. Кой богаташ да превземе богатствата на другия богаташ. *** само робите им по фронтовете.

261

Проиворечиш си

преди 1 месец

До Анонимен 191 Не ти вярвам. САЩ от вече 30 и кусур години са превзели България. Що не се биеш за България? Толкова ще се биеш и ако Русия я превземе. К'во си се зтупал в гърдите!

260

Анонимен

преди 1 месец

Сценария ще е същият като с Украйна. САЩ ще предизвикат конфликта и ще обвинят Русия за това.

259

Анонимен

преди 1 месец

Да заплашват колкото искат, видяхме ги колко струват. Балалайки.

258

Сата НАТО

преди 1 месец

Между другото, не пречи да заплашва Молдова, за да нападне Литва , например... (Тук петоколонниците ще почнат да хихикат и да потриват ръчички) :))))

257

Анонимен

преди 1 месец

До Руя - Напротив живее ми се, но това не означава да се покланям пред всеки, който ме заплашва. Ти ако си на принципа "преклонена главица сабя не я сече", има хора, които сме на друг принцип. Време е да го разбереш. Русия няма да посмее да нападне НАТО. Днес тя може да плаши държави като Молдова, които не са в НАТО. Ако щеше да напада НАТО, щеше да започне с прибалтийските държави, а не с Украйна, така че заплахите ви, че трябва да се поклоним на Русия, за да не ни напада си ги пазете за вас.

256

Руя

преди 1 месец

До анонимен.Господине вие сигурно не искате да живеете.За вас е важно да избухне трета световна война.Съжалявам ви.

255

Анонимен

преди 1 месец

До Руя - Нека позная, според теб по време на Комунизма е било супер. Много по-добре от сега. Пак според теб трябва да сме с Русия, защото тя пазила православните ценности. А на теб по време на Комунизма пукаше ли ти за православните ценности? Ако ти е пукало, как така ти харесва система, която се е борила срещу православието? Защо по време на Комунизма не си ходила да се оплакваш от комунистите, че подтискат религията, а днес ми се правиш на много православна?

254

Анонимен

преди 1 месец

Браво на Русия, никаква милост за слугите на ФАЩ, които дестабилизират целия континент

253

Анонимен

преди 1 месец

До Руя - Като гледам Русия плаши Молдова, а не САЩ, въпреки че САЩ им доставят оръжия. Какво означава това ли? Ами че нямат смелост да обявят война на НАТО, а ако не си разбрала България е в НАТО т.е. вместо да плашиш гаргите вземи сготви на мъжа ти.

252

Ели

преди 1 месец

Русия не стига, че съсипа цяла източна Европа. Още гледаме мръсните панелки от социализма и слушаме хленченето на мързеливите, на които все нещо им се "полага", както са ги учили по това време. Сега пак не се спират! Да си гледат Чукотка и мизерните градове, че с изключение на Москва и Петербург всичко друго там е леш! Даже и тези два града имат много кусури, ама да кажем, че стават.