89

От Усраина

преди 2 месеца

Ооо, самолета думнахме. И по болници стреляхме и ще стреляме докато запада дава кинти. Всичко приписваме на Русия. Важното е да сме "лоялни партньори" .

88

Закривай окрайна!

преди 2 месеца

Вън наглите окраинци!

87

Симо

преди 2 месеца

Гьобелс не е лъгал толкова колкото *** в тази статия. Пред това дори новините на радио Москва започват да звучат достоверно!

86

Така е!

преди 2 месеца

Западът и САЩ в момента си плащат с лихвите за малодушието от 2014 година , защото тогава не се опитаха да спрат paшистите.Всички събития и провокации в Украйна тогава бяха продуцирани от кремълските бандити.

85

Бончо

преди 2 месеца

Алллоууу, Пропагандата ли е? И на вас да ви...!

84

Ямболски цървуль

преди 2 месеца

Пародия на статия и приказка...Че и с много грешки !

83

FMC

преди 2 месеца

Абе така и не поеха някои хора, че тоя самолет бе с цветовете на руското знаме и на президентския самолет на Путин, който по същото време се връщаше от Западна Европа. Само че полетът му бе съвсем малко по-късно. Значи...и едно дете, връзвайки две и две вижда, че това е четири, а не три. Само евроатлантическата пасмина така и не го видя. Това си бе опит за сваляне на президе тския самолет на Путин! Тия дни украинците признаха, че са правили много опити за атентати срещу Путин. Ето ви един!

82

FMC

преди 2 месеца

А сега се уточнете. Войната преди 10 години ли е почнала или не.

81

ароматния пръч

преди 2 месеца

Е,сега ако реагира чрез грандиозен прайд Русия ще отстъпи.

80

Анонимен

преди 2 месеца

войските на Кремъл пристигнаха за първи път преди десетилетие в униформи без отличителни знаци - това е абсолютна лъжа, един единствен път руснаци се били в Донбас през това време с хуманитарна мисия и украинците са стреляли по конвоя, и между другото донбасчени дълго време се сърдеха че не са им помагали руснаците. Едва ли ще напишете, че и много руско говорящи украинци се биха заедно с донбасчени.

79

Кръчматъ

преди 2 месеца

Европа реагира..., свалянето на борд MH17 беше част от плана, попитайте Обама, Меркел, Оланд и марионетката им Порошенко! А, и не забравяйте да попитате ЦРУ и Пентагона: Защо отказват да публикуват Спътниковите снимки, на които отчетливо ще се види кой и откъде стреля по самолета!!!

78

Анонимен

преди 2 месеца

Извода , видиш ли долнопробен руснак трябва да бъде оставен на място студен

77

ъцз

преди 2 месеца

И тогава никой не отговори на въпроса защо от Киев пуснаха граждански полет над територия на кяото се води война...

76

Анонимен

преди 2 месеца

Руско~украинска работа. Стрелнахме, ама не сцелихме.

75

Анонимен

преди 2 месеца

Какво е за Путинягата едно самолетче и няколко дечица?

74

Анонимен

преди 2 месеца

Ако бандеровците не бяха използвали авиация да бомбардират деца нямаше да има руска ракета има десетки случай които не може да се скрият

73

ДАНИЯ ПРИНЦЕСА СОФИЯ

преди 2 месеца

ИСПАНСКАТА Принцеса СОФИЯ създаде ЛЮБОВТА на ИСПАНИЯ към БЪЛГАРИЯ а НЕ патерицата самозванец Симеон Сакскобурготски или ИЗНАСИЛВАЧА от БКП и ДС Христо Стоичков защото ИСПАНИЯ е за ИСПАНЦИТЕ комунисти без мозък.....Да си беше признала ужЗВЕЗДАТА ИЦО че ИМАЛО едно време испанска Принцеса СОФИЯ и ритнитопките Христо Стоичков,Любо Пенев и сие ИЗПОЛЗВАЧЕСКИ са се възползвали за лично облагодетелстване покрай НЕЯ сега нямаше да я има войната между Русия и Украйна и ДЖАМИЯТА СОФИЯ в ИСТАНБУЛ

72

Анонимен

преди 2 месеца

Това да не е полета на чиито пасажери намериха всичките паспорти като чисто нови?Без следа от огън..Само питам за едни ***.

71

Анонимен

преди 2 месеца

До БългаринАз не мисля, че всички в Брюксел са на едно мнение, повечето от тях, не искат конфликти, но макар и по-рядко, има и първосигнални екземпляри, които мислят, че войната е игра.

70

Анонимен

преди 2 месеца

Дайте конкретен списък, когато обвинявате, а Русия им е помагала на хората, но хуманитарно, за да не умират от глад или когато са бягали в Русия, за да се спасят от терора и убийствата на Киевската хунта! Просто са искали нормален човешки живот.