111

До 113

преди 2 месеца

Май ти си такъв и за това не си на фронта в твоята Урколандия,само дето пропускаш ,че сайта е Днес БГ,а не Днес УК.Като някой българин дойде в твоите сайтове тогава ще се обясняваш.а като си в България нямаш изобщо право на думата,защото си в чужда страна,а като си в така ,се съобразяваш с хората в не е ,а не те с теб .Нещо неясно да има

110

Анонимен

преди 2 месеца

Ако някой ден бъдем нападнати и вие същите дето твърдите, че Украйна трябва гордо и смело да се предаде пред невинните и добронамерени руснаци, ще сте първите които ще хукнат да бягат. И тогава ви обещавам, че с радост ще съм на мястото на този граничар. Щото вие не лъхате нито на акъл, а на страх. Страхът ви тече от ушите. Без да сте нападнати издигнахте в култ бялото знаме.

109

Анонимен

преди 2 месеца

Нз ама да се отбраняваш от неомонголската империя 3 години при имплодирала икономика докато поставяш световни рекорди и печелиш световни титли в областта на спорта ми звучи като да са мъжки народ. Виж да си застаряващо българско пиянде със сърдечни проблемите и начален стадий на диабет, докато половината ти ежедневие минава в хвалене на Русия и Путин по всяка социална медия и новинарски сайт ми звучи доста по-жалко и незаслужаващо внимание.

108

Анонимен

преди 2 месеца

Само велик укроп може да застреля някой докато той бяха и да го извъртят "самозащита". Поне ще го погребат, няма да го зарежат да гние в някой окоп докато го оглозгат червеите...

107

Анонимен

преди 2 месеца

Украинските фашисти разстрелват невинни хора, които се опитват да напуснат страната в отчаян опит да се спасят, за да не бъдат изпратени от наркоманите като пушечно месо на фронта!

106

Кръчматъ

преди 2 месеца

То, това е ежедневие в 4.0.4... Народъ бега през глава, рискувайки да се удавят, да бъдат застреляни или да се взривят на мина... Що тъй, бе???

105

До 108

преди 2 месеца

Ами ,кво ме интересува мен бе . Идвате тук и почвате да ревете и да се обяснявате все едно някой е длъжен с нещо на твоята Урколандия,ами аз нямам такива спомени с нещо да сме длъжни

104

Vladalv Putup

преди 2 месеца

До 104 Ми няма да се споменат. И в руска статия няма да видиш вече за тях. Забранени теми са. Ако си повтаряме постоянно, че няма проблем значи няма нужда и да решаваме какъвто и да е проблем. Дезертьор от Украйна е ХАХАХА ТИЯ УКРОПИТЕЦИ КОЛКО СА ЗЛЕ, но това че вова беше национализирал цялата държава и приватизирал най-способната част от армията, което доведе до най-голямата излагация на века е тема от която ще бягаме като дявол от тамян. И това е един пример само.

103

До 105

преди 2 месеца

Ами и аз пък виждам 1000 причини да не харесвам украинските нагляри,и изобщо нито Русия ме интересува нито Урколадия

102

на методи брат му

преди 2 месеца

няма мъже за служба, но граничната служба има говорител......

101

Vulgaris Magistralis

преди 2 месеца

Познавам няколко души, които периодично пътуват до Русия дори в условията на война. Нито е скъпо, нито е трудно. Вместо да ревете там, колко е чудно и невероятно и на запад колко е зле, защо не поотидете там за месец-два да го видите от първа ръка? Трудно ли е? Хем било перфектно там, хем никой не стъпва в Русия, ама по Гърция, Италия, Англия и Испания си почупихте краката да ходите. Идете и вижти как е. Аз знам как е в Русия и има причина дори да не си помислям да живея там.

100

До 100

преди 2 месеца

И къде в статията прочете някъде да се споменава Пригожин,Армата или СУ-57

99

Реалист

преди 2 месеца

Застрелян в гръб от граничарят когото нападал..

98

До 99

преди 2 месеца

Ами те си живеят още в соца и си мислят,че ЕС е като СССР едно време и ,че НАТО им е като Варшавския договор

97

Анонимен

преди 2 месеца

Братята хамериканци да гръмнат с по голяма точност джуджето в ухото и всичко ще си отиде на мястото

96

Vladalv Putup

преди 2 месеца

За путинолизеца, каквото и да става в Русия проблеми няма. Забравиха и за Пригожин, и за великите Т-14 армата и Су-57, и за какво ли не. Отворете някоя статия от началото на войната и вижте как предвиждахте от 3 до 30 дни максимум, че ще издържи Украйна. Забравиха как беше предадена Армения. Забравиха за ракетата Енергия. Забравихте че харковското настъпление беше "умишлено тактическо отстъпление-примамка и руснаците е сега превземат Харков". Вие ДРУГАРИ сте тотал щета.

95

Анонимен

преди 2 месеца

Не грамотните сайтаджии си пишат каквото им е в тяхните глави ,щуротии колкото искаш ,само да са в играта .

94

анонимен

преди 2 месеца

тия щом сами взеха да се избиват, какво ще остане да влезе в НАТО?

93

Българин

преди 2 месеца

До укчераинчетата: момчета много по-добре е да вземете един калашник и газ на запад към Молдова и Румъния. По-лесно ще се справите с няколко заптиета на Зеленски отколкото 1млн руснаци на изток. Съвет

92

абе

преди 2 месеца

най-лесното...застрелват зеленски и всичко се оправя!...ама тоя зелен плъх се крие из бункерите със 100 души охрана!