52

Анонимен

преди 2 месеца

Е сега вече Тръмп,Гаранция че ще спечели изборите!!!-:)

51

Ййй

преди 2 месеца

Бил е регистриран като републиканец, ни е дал дарение за демократите

50

Анонимен

преди 2 месеца

Стрелят са като такоата..кат комбойци рийш...

49

Факт

преди 2 месеца

Всички президенти до Кенеди включително са убити заради противопоставянето на ФЕД да бъде частен!Тоест,убити са от евреи.Сега стрелбата е по заповед на Дж.Сорос.

48

До 41

преди 2 месеца

Е, бивали да си толкова елементарен, А?! Учи езици ,чети световните новинарски сайтове. Fox news: " Крус е регистриран републиканец, но е бил разочарован от новата платформа на републиканците и Тръмп ,които смекчава тона си относно гей обществото и абортите." Някой по надолу беше написал, че републиканските избиратели са с " огромни метални проблеми" Прав е.

47

ТЪПУТИНАСТ

преди 2 месеца

ДОБРО ИЗПЪЛНЕНИЕ НО НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ГИ ХВАНАТ! ПОЛУ СЛЕПИЯ УМРЕЛ ПРЕДИ 24 ЧАСА ДЕТО СТРЕЛЯЛ ОТ НЕЗНАМ СИ КЪДЕ НЕМА ДА МИНЕ НОМЕРА С НЕЗНАМ СИ КАКВО ОРЪЖИЕ ДЕТО НЕМАЛ :D СТРЕЛЯЛ Е НЯКОЙ ОТ СНАЙПЕРИСТИТЕ ДЕТО ГО ПАЗИ ! ВСИЧКО Е ИНСЦЕНИРОВКА!

46

Анонимен

преди 2 месеца

Империята на злото САЩ!

45

Анонимен

преди 2 месеца

Демократите са виновни, те чувстват, че няма друг начин да се спре Тръмп освен чрез методите на Бъфало Бил. Ако демократичните негодници бяха дали някакъв нормален кандидат с шанс, тогава това никога нямаше да се случи. Байдън отчайва и озлобява избирателите на демократите всеки ден. Липсата на избор, липсата на перспектива води до липса на демокрация.

44

Анонимен

преди 2 месеца

Интересно как така винаги президента по който стрелят иска да промени нещо в полза на населението и как така стрелецът винаги умира до няколко дена, така че да не може да каже нищо.

43

До 37

преди 2 месеца

Ок, да речем че САЩ имат биометрични данни в ID. А образци ДНК от къде?!? Или в тупурдията , техните служби се изтърваха да кажат нещо?

42

Хххх

преди 2 месеца

Тръмп е заплаха за демокрацията и те демократично искат да го ликвидират... А стрелеца удобно е застрелян за да може да обяснят че е действал сам и вероятно е луд

41

Сами

преди 2 месеца

Са си виновни . Според американското законодателство като навърши 16 години не можеш да гласуваш и да употребяваш алкохол , но имаш право да притежаваш оръжие и да караш кола, което е причина за висока смъртност на деца в катастрофи ,стрелба и смърт в училищата.Стрелецът е регистриран републиканец и е щял да гласува за пръв път, видимо е ,че поддръжниците на оранжевият бабуин са с огромни ментални проблеми.

40

Определено

преди 2 месеца

Томас Матю Крукс е член на крайно ляво движение на автономни антифашистки и антирасистки групи които се борят с крайнодесните фашисти. Всички подобни партии получават пари от руски банки които после не връщат като Льо Пен, която е съдят в момента

39

Барба Ганиос

преди 2 месеца

е толко Апатичен вече, че под Статия за Зеленски дори - има 100ци коментари!

38

Пян_Гъ

преди 2 месеца

Затворници, религиозни радикални и авантюристи основа ли САЩ. Насилие, грабежи... ОК, ваша работа. Избивате бизони и индианци. Ваша работа. Убивате президенти, музиканти и т.н. Ваша работа. Ама защо тогава ДАВАТЕ АКЪЛ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ??? И другите ли да станат като вас???

37

Тая просташка статия

преди 2 месеца

Нищо не значи. Днес Бг трябва да бъде спряно . Това не е медия . Това са ***

36

Анонимен

преди 2 месеца

До 35 Явно нямаш дори 14 години. При издаване на лична карта от МВР се взимат отпечатъци и то от доста години.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Един 20 годишен пикльо,тръгнал да спори за " политика" си получи заслуженото!!

34

База данни?!?!

преди 2 месеца

Понеже стрелецът не носел документ за самоличност, СС и ФБР го идентифицирали по ДНК и отпечатъци от пръсти? Взели ги на място, ок.....Ами с какво са ги сравнили и верифицирали?!! Или някой държи огромни масиви с отпечатъци и секвенирано ДНК на своите граждани?!?! Дето се вика - толкоз пср тестове се ползваха, що пък да ги нямат....

33

Червонец

преди 2 месеца

Мрачната и дълга история в политиката на Пиндостан е като евтин сaпyнeн сериал. Калпави сценаристи без фантазия: няколко пъти предупреждават неудобния, повдигат му смешни, скалупени обвинения, а неговата популярност продължава да расте. Какво им остава? Да го поръчат.