12

Анонимен

преди 2 месеца

Видяхте как разпаднаха Величие за една седмица и дори се говори за колко са ги накупили .ДПС уж друга работа , ама май Пеевски развърза кесията .

11

баба мара

преди 2 месеца

второто място на дпс е затова че ние не гласуваме и второ чуждите граждани оттурция които не знаят бълг език не знаят защо са в изб секции и винаги гласуватсъс злоба но не се отказват от бълг документи

10

Анонимен

преди 2 месеца

А столове ще имат ли или ще стоят прави?

9

селянин

преди 2 месеца

баси жегата у парламенто

8

Анонимен

преди 2 месеца

И какво точно прави Пеевски за ДПС , дава 100 лева на глас , това ли ?

7

аха

преди 2 месеца

Значи все пак Шишо прекара Ахмедя. Макар и за малко, защото това НС няма да го бъде дълго. Сега тези, дето се пишат турци, няма да могат много-много да парадират от трибуната.

6

Е как пък толкова

преди 2 месеца

бързо се отказаха от партиите, които ги лансираха? Нали изповядват техните "ценности"? Или идеята е била "дай да стана депутат, пък после ще видим". И като са независими и имат проблеми, това отразява ли се на заплатите им?

5

Анонимен

преди 2 месеца

Избори за Велико народно събрание и нова кръгла маса или евентуално сопите . Не може независимите да ги купуват като животни на конския пазар .Трябва да спрем чалгализирането на политиката изобщо .

4

баба мара

преди 2 месеца

всички независими вън от нс ще си гласуват заплати и коли кои кого заблуждавада се извинят на избирателите си и да се махат от политиката кои ще им вярваповече те нямат повече авторитет в обществото

3

Когато не си плащаш

преди 2 месеца

мюсюлмани виждат какво прави за тях г-н Пеевски. Това, което не e правено 30 г. за тях, през последните месеци е факт. Ако не беше Пеевски нямаше DPS да е втората политическа сила на страната. първия път Пеевски говори за възродителния процес. Само с 6 месеца работа той изведе политическаTa партия на второ място.Bravo . Peevski.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Дупетатите не са в парламента за да имат права, а за да работят на ползу роду както казваше Жорж Ганчев.

1

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

Мили, разпродажбени, беят като подари дс на т лъатия мисли ли