22

Анонимен

преди 2 месеца

Защо ли ми се струва, че 80% от статията липсва.

21

За сравнение

преди 2 месеца

Според "Броячна населението на България" (също го има в мрежата), смъртните случаи у нас само за днес до момента са 199, а ражданията за днес са 124. Броят на населението днес се уточнява с цифрата 6 753 694. Това е.

20

Владо

преди 2 месеца

До24 - какво ще стане, като дадат още 200 млрд.? Нищо. Балха ги ухапала. Руш*ля*ците, обаче яко ще посърнат, като почнат да имат оръжия за 200 млрд. срещу жалката си армия :)

19

Анонимен

преди 2 месеца

до 25 Ми аз ти го казах ве, мааааалоумник краварски ако не си разбрал.

18

Анонимен

преди 2 месеца

При население над 341 милиона, 40 милиона хрантутници все още се търпи. Ако погледнете статистиката, която достъпна в мрежата и се променя всяка секунда, ще видите, че смъртните случаи в САЩ само за днешния ден са малко над 5 000, а ражданията за днес до настоящия момент са над 8 000. Но не е лошо да има разбивка по етноси и раси относно данните за трайната безработица и цоцане на помощи, а също и за ражданията.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Проценти, цифри, показващи какво с колко е нараснало, но не казват ясно какъв е броят на безработните граждани на САЩ в момента и какъв процент от тях са си избрали статуса на трайно безработни на соц.помощи. Доколкото си спомням, преди по-малко от 10 г. май бяха около 40 милиона, образно казано, нещо със статус, подобен на нашенското Столипиново.

16

инче цъкай грамотно

преди 2 месеца

НЕ големи печалби за средностатистическите работници (а средностатистическите чорбаджии)А по високо заплащане за средностатистическите работници (служители)!!!

15

Анонимен

преди 2 месеца

6- като казваш че САЩ ще изтекат в канала...имаш предвид- Русия, Индия, Китай, Северна Корея- те ли са в канала

14

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя дъртия това направи.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Айдеее освен Европа и САЩ фалираха- само в Рашистан народът благоденства- нищо че ипотеките им са 18% и сега кога ще ходят да заработят някой долар отгоре в Китай, Индия, Северна корея- а може вече да са отплавали с лодки еднодръвки към Куба.

12

Lora

преди 2 месеца

Така и не се разбира от тази статя как точно САЩ е на ръба а пропастта. Заради малкото увеличение на безработицата, която е била до сега в рекорден минимун? Не виждам пропаст да има никаква. И в България безработицата е над 4%. Много са добре САЩ.

11

Глупости

преди 2 месеца

Европа е в тотален финансов колапс вече две години. Исторически висока инфлация и безработица, ама еврото продължава да върви нагоре. Никой не е виждал подобен феномен. Та, сега САЩ ли сте тръгнали да оплаквате. Щом Европа не умря за две години в колапс, тогава не очаквайте САЩ да потъне скоро. След 2-3 години може, но не и сега.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Спрете да пишете Глупости!!В САЩ както и навсякъде по света НЯМА безработица.Нивата са толкова ниски че заплатите отлетяха в Космоса.Трябва да има много по-голяма безработица и глад за да разберете че ТРЯБВА да работите!!Не може по цял ден да чешете катериците и някой да ви дава кинти за харчене на воля!!Караме индийци, пакистанци, мексиканци и т.н. да ни работят щото . белчовците са богопомазани?!?!

9

Анонимен

преди 2 месеца

Днес-а, мислили ли сте да се прекръстите на Работническо дело? Че ако отворим някоя страница от архива на въпросния вестник, съм убеден че ще попаднем на подобно заглавие като вашето

8

Анонимен

преди 2 месеца

Е да ама Зелята си купува хотели а жена му ръси кинти по парижките бутици .

7

Анонимен

преди 2 месеца

Какви катаклизми на пандемия ви гонят? Имаше принудително противозаконно задържане под домашен арест на всички, вкл. Деца, а само кучетата и кучкаррите им можеха свободно да се мотаят навън по всяко време. Щатите са робско място за живеене, където първо ти изтискват всички жизнени сили и здраве срещу зелени хартийки, които са тотално инфлирали, а накрая трябва да плащаш стотици хиляди за базови лечения и медикаменти и да обявяваш фалит, защото си работил на 2-3 работи само да си покриеш сметките

6

СТРАНДЖАТА

преди 2 месеца

Само мога да се смея на тези измислици.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Сащ ще изтекат във мръсния канал на историята, както всички други злодей.

4

ХА ХА ХА!

преди 2 месеца

Експерт: България е неподготвена за световна геополитическа промяна :):) - учим китайски ли? не съм забелязал!

3

32335445

преди 2 месеца

Изключително некоректна статия. Безработица под 4.5 процента е ужас за САЩ и е лош индикатор. Това води до прекалено насищане на пазара на труда и конкуренция между работодателите, което води до вдигане на заплатите, което води до инфлация. Днес излезе CPI и инфлацията в САЩ е точно 3%. Покачването на безработицата е още една дорба новина и вероятно ФЕД ще намали лихвите с 0.5% в края на месеца. Иначе че САЩ загниват четеме десетки години.