99

Анонимен

преди 2 месеца

Дали му идва на ума на тоя, че ако не беше разглобил сглобката и направил ротацията, нямаше да му дойде това на главата. Всяко зло за добро.

98

анонимен

преди 2 месеца

Ще разберем коя риза е по връ сна.

97

Анонимен

преди 2 месеца

Не е сигурно, дали Шиши не е голям залъг за Доган, може да е обратното комрадс :)) Пък и нали той го сложи начело на ДС партията, може да са комбина и само глупавите тур ч а ля да си мислят, че Доган бил против него, нали са от едно котило :))

96

Анонимен

преди 2 месеца

Двамата главни герои в тази многострадална бурлеска се държат един друг зааа, ъъъ, химикалките. Да видим сега кой пръв ще каже мяуу.

95

Анонимен

преди 2 месеца

Боже Боже..Каква държава сме та този не е зад решетките още?........И каква държава сме,та допуснахме създаването на тази партия??..

94

Анонимен

преди 2 месеца

Соколът лети над натовска територия и руските ракети не могат да го свалят.

93

Анонимен

преди 2 месеца

Досега плащаха на разни копейки уж да са им врагове, за да плашат бай Мюмюн от село. Сега с това прасе плашенето ще им е безплатно. За него остават купените ромеи, но те пък ще си покажат цялата сиг.ани.я и ще искат майка си и баща си. Общо взето мъка мъка...

92

КОГАТО

преди 2 месеца

ДПС СЕ РАЗПАДА ЦЕЛИЯТ СВЯТ ТРЯБВА ДА СЕ РАДВА

91

Анонимен

преди 2 месеца

И аз мисля, че Доган е голям залък за Пеевски

90

Бъдеще

преди 2 месеца

Притиснат до стената Шиши ще избега при Боко, но той ще го изгони.ще отиде при Киро, но той ще се погнуси.След това на Козяк, но там ще му принтнат Магницки. Английкото посолство ще е заключено и ще види как му се хилят от прозорците.Отчаян Шиши ще отиде до руското, но там самата Митрофанова ще държи вратата, с думите: товариш, вие сам ги изгонихте(служителите на посолството).Отчаян, нахлупил фес, Дебелян ще тръгне към Турция, където на турската граница бъде съсечен от едно заптие.

89

селянин

преди 2 месеца

Пеевски е бита карта магнитски ряпа да яде

88

Анонимен

преди 2 месеца

(Прас)Ачо, изгоре изтегли къса клечка и властта убега, сега само негативи и мизерии ще му са на ред. ДПС ще си остане монолит на българските турци и ще се сплоти още повече, защото виждат враг в лицето, което им беше натрапвано и налагано зорлем. Само Доган е интесно как ще оправдае съпредседателското място за този субект, който беше безцеремонно узурпирано и завладяно. Кой даде властта на КОЙ и знаеше ли какви ще ги надроби????

87

анонимен

преди 2 месеца

Турският сериал продължава.

86

Анонимен

преди 2 месеца

ако пеевското не беше посочен от Магнитски, ако майка му не беше, която е, може би щях да го приема, защото говори уж истини, но не му вярвам

85

Българин

преди 2 месеца

Да заколим прасето! За една по-добра България - без прасета.

84

Анонимен

преди 2 месеца

кой крив, кой прав не мога да преценя от приказките им, ако имаше държава и независими органи, вече щяхме да знаем имена и конкретни прегрешения, щеше да има присъди, но бг съд е подчинен и не работи

83

Един Българин

преди 2 месеца

Започвам да се замислям дали Шиши или Доган са по-вредни за България :). Доган остави плоския данък, което определено беше нещо добро, стои на равно разстояние от Анкара и Москва, Шиши пък взе да се взима много на сериозно, но и се оказа много по-стабилен от толу-па , клоуна, великите и *и* анина от Максуда. Но не бих гласувал на негова партия както не бих и за дпс, герб , бсп и т.н.

82

Анонимен

преди 2 месеца

Турч а ля т а да не си мислеха досега, че това е етническа партия...., баси глу паците :)))

81

Toni Ivanov

преди 2 месеца

Прасето Пеевски вече е господин Никой,но той още не го знае. Скоро 50-то НС ще отиде в историята,а с него и групата около Пеевски. В останалите структури на ДПС,Пеевски няма власт. Ако не напусне ДПС сега,прасето ще я напусне по Коледа.

80

Анонимен

преди 2 месеца

Верно ли, че миризливата Деса сега лежала до прасето?