22

Анонимен

преди 2 месеца

до 21 Кога се ваксинира Новак ве, кравар жааалък?

21

смяяяях

преди 2 месеца

Ваксиниран антиваксър, репресиран от Запада мултимилионер в американски долари и с имение в Монако, пътува свободно навсякъде по света. Тц-тц, какъв борец! Сръбската примадона не може да се намаже на малкия пръст на украинските атлети.

20

61

преди 2 месеца

Да напомним: Тенисът не е футбол. Единствената приемлива реакция на зрителите е учтиво, сдържано ръкопляскане при ефикасна и красива точка. Всичко останало като свиркане, викане и т.н., няма място на корта; на който не му харесва, да ходи да гледа ритнитопковци.

19

Анонимен

преди 2 месеца

до 18 Къде видя злоба срещу противник от страна на Джокович ве, смеееешник? Новак даже да пада като противникът му направи страхотна точка и той го аплодира ве, маааалоумник!

18

източна Европа

преди 2 месеца

Джокович е мразен, защото е злобен селляндур. И петстотин титли от ГШ да вземе, никога няма да има аурата на Федерер. Другите велики източноевропейски спортисти защо никой не ги освирква?

17

Анонимен

преди 2 месеца

до 13 Къде е заровено кучето ли ве, смееешник? Ми щото Новак е балканец! Ако беше англичанин всички шяха да му се възхищават, смеееешник! Чаткаш ли?

16

Анонимен

преди 2 месеца

Федерер и Надал бяха едни от най-злобните тенисисти, но бързо прикриваха злобата си с някаква крива усмивка. Публиката бе успешно заблудена. Иначе им спадаха милионите от реклами.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Въййй, снощи Новак предаде урок на това злобно *** Руне тоест урок по тенис на трева. Направи го смешееен! Жалко че Новак е вече на 37 години. Ако беше на 30 няма Медведев, няма Алкарас, няма Синер...наред ги пребиваше на Уимбълдън. Годинките си оказват вляиние обаче.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Всъщност Руне (не знам кой е Рун) беше за освиркване, но още не са го разбрали. Сега с Алекс дъ Минор (горе-долу така той си произнася името) ще се повтори същото. Публиката дразни тези, които се дразнят.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Как веднъж някой не освирка Федерер, преди това Сампрас, Бекер, Едберг.....Къде е заровено кучето?!

12

Анонимен

преди 2 месеца

до 4 Холгер Руне бил симпатичен? Ти изтрещял ли си? Холгер е най-противното злобно тенисистче в момента от всички играчи.

11

Анонимен

преди 2 месеца

до 7 Лекувай се бе, КРАВАР! Новак е най -великият тенисист в историята до момента. Най- много титли от ГШ, най- много титли от Мастърс 1000. Това е равнозначно във футбола да имаш най-много световни титли и най- много европейски титли, кравар!

10

Анонимен

преди 2 месеца

сръбски селтакис

9

Анонимен

преди 2 месеца

При всяка точка на Рун датската публика викаше УУУУ УУУ УУУ. По едно време Новак си сложи ръцете на ущите в знак че не може да им търпи това УУУУ. И накрая на мача Новак им каза на тия скааапани датчани GOOOOD GOOOOD NIGHT! Направи ги смешни! Браво, Ноле!

8

Анонимен

преди 2 месеца

От Наглосаксонскате головодници освен интриги и злоба,човек не трябва да очаква нищо друго,това е най долното и лицемерно племе живяло нявга на тая земя!

7

Анонимен

преди 2 месеца

"Сърбето" може и да е НАЙ-силния, ама точно там с номерата си се ПРОВАЛИ да стане НАЙ-великия....и това явно много ви дразни и не го разбирате как е възможно....но да ЕТО ВИ ПРИМЕР как може да си най-добрия, АМА да НЕ си най-великия, заради източните си номера и тъпизни свързани с какво ли не като ваксини, парцуци, национализъм и кво ли още не....

6

Анонимен

преди 2 месеца

Браво , Ноле

5

До Анонимко 2

преди 2 месеца

"Сърбето" е един от най-великите, ако не и най-великия тенисист. Мачкаха го, унижаваха го заради ваксините, лежа с бежанците и много други неща и пак им разплаква родата....А ти мишуенце, освен да удариш една парцуца и да изпцоваш на ***, за друго не ставаш:)

4

Анонимен

преди 2 месеца

Холгер е много млад и симпатичен, пък и публиката обикновено насърчава по-слабите, по емпатия

3

Анонимен

преди 2 месеца

ДО 1 - западните, а всякакви партньори, мразят от дъното на душата си източните НОМЕРА, които са си малко в повечко при югославянина...иначе е ясно, че не си показал нуса от източната си мишата панелна хралупа, за да твърдиш, че ""Приказките за равностойно приемане на хората са пълно лицемерие.