66

Боби

преди 2 месеца

До Анонимен 64 - Умишлено е да стреляш по Град с НЕУПРАВЛЯЕМИ РАКЕТИ НА РСЗО ПО ПЛОЩИ(Равносилно е на тъй нареченото Килимно Бомбардиране но с по-малки боеприпаси)(град Белгород) Умишлено е да поразиш с ХИМАРС(високоточно оръжие) пазар или основна търговска улица и то там където наоколо има 4 спирки на градски транспорт в град Донецк. Умишлено е да поразиш Плажа на Севастопол с Балистична ракета АТАМС(високоточно оръжие) с касетна бойна част - Стотици ранени и десетки убити включително ДЕЦА

65

Анонимен

преди 2 месеца

абе ***, каква пво ракета ви гони бре, я погледнете разрушенията бре, пво ракета беше тая на плажа в Крим, а това тука си е бойна глава от поне 400 кг.

64

Шефрет

преди 2 месеца

Краката трябва да му целуват децата там на Наркомана,че още не ги е изпратил на фронта. Е, поне за сега де. Иначе е добре жени да имат в армията ,та Ахмат да се забавляват.

63

Анонимен

преди 2 месеца

До Боби, ква двуетажна сграда бре, руска копейко, иде реч за многоетажна детска болница и понеже съм бил в Киев, да ти кажа това е цял комплекс лечебно заведение

62

Davay Vova

преди 2 месеца

Давай Вова, почвай ги както Исраелците действат!!!изравни ги със земята тази земя населена с неблагодарни и алчни корвети...Гневът е вследствие на даден имот за ибитаване от "бежанци" ....прости крадци са си украинците и неблагодарни и със сълзи на очи и ако ще и с изваден бъбрек да ми се явят на вратата не искамбда чувам и виждам украинци.Мизерници нйедни. Малко им е. В началото бях с тях, ама от прима виста се опраих Никогаш повече за тези нещо от мен и моята рода!

61

Боби

преди 2 месеца

До Анонимен61 и ти можеш да видиш Видеото в Интернет как Неуправляемата Зенитна АИМ-120 ракета, пропуснала да порази Крилатата ракета на РФ разрушила съседния завод, пада върху двуетажната сграда в двора на Болницата. Сградата е пострадала покрива и частично втори етаж защото АИМ-120 носи малка БЧ(22кг от тях около 10кг Взрив) А стандартна РФ Крилата ракета носи 450кг БЧ от които 250кг Взрив. Ако такава ракета беше уцелила двуетажна сграда нямаше просто да има сграда а само голяма дупка...

60

Анонимен

преди 2 месеца

На територията на РФ още се практикуват жертвоприношения на деца и девици!

59

Нов наклон

преди 2 месеца

Сега украинските бащи като измрат във войната, децата им със сигурност ще искат да станат от онези цветните, които ходят по едни паради, щото така ще има по-малък шанс да идат на фронта. Хубаво е, че измират украински евреи. Нека продължават да служат гордо на САЩ

58

жорето

преди 2 месеца

На майка ви днес - поклон. Ама затуй че ви има такива , на баща ви *** да увехне

57

Анонимен

преди 2 месеца

До Боби - ей, не6тасник, на теб ли ти се отчита руските касапи бе? Кое е умишлено и кое не?

56

Боби

преди 2 месеца

До Анонимен 56 Я вземи и провери колко РФ кораби са потопени и колко изобщо Ъкраински кораби в момента съществуват(Два миночистача във Великобритания и строяща се *** в Турция) и могат да се ползват в бойни действия.

55

До 54

преди 2 месеца

Предпазва децата си Украйна, като убива бащите им. Е, поне Зелените деца си имат баща, другите са пионки без значение. НО пък изби своите, за да изкрънка нови помощи от запада. Много й беше необходим някакъв цирк тип 11 септември и артистчето режисира сцената.

54

Анонимен

преди 2 месеца

До Боби - не забравяй, че коментираш удар по детска болница иzповръщан плъшондер! Но ти като абсолютна неграмотна руска балалайка всъщност нямаш глава а руски ВЕФ, така че, можеш. Така ли си представяш "честната" война - руснаците избиват цимилни, а на Украйна е забранено да удря руски цели? Интересно, ако завариш един ден съседа си да *** тая дето я крлатиш у вас, какво ще говориш тогава?

53

Анонимен

преди 2 месеца

По много жесток начин.Око за две.

52

Боби

преди 2 месеца

До Анонимен 54 Колко цивилни цели ЦЕЛЕНАСОЧЕНО е атакувала ЪКРАЙНА от започване на СВО и КОЛКО Цивилни Цели са поразени от отклонено/повередено от ВСУ ПВО Руско Оръжие? И НАЙ-ВАЖНОТО КОЛКО ЦИВИЛНИ ЦЕЛИ РФ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО СА АТАКУВАЛИ?

51

Анонимен

преди 2 месеца

Ами с кво ше отвърнат урките почва да става под въпрос след като вече черноморския флот на колхозниците е подводен. Като стане факт ответния и справелив ответ *** пак ше реват тука цел ден

50

Последният украинец

преди 2 месеца

САЩ може да отвърне...донякъде. Да не изплува някоя подводница близо до резервата на чернокожата ирландска пастирка. Украйна не може. Нито вече, нито никога. Днес по-ясно от всякога разбира как сама се прекара.

49

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна не воюва с деца, но трябва да воюва с терористична държава, която вероломно я нападна, ако иска да запази своите деца и да не се повтарят подобни трагедии.

48

Анонимен

преди 2 месеца

До Реалист - на теб в ауспуха да ти заврат руска бомба пак ще пищиш, че е украинска. Защото нямаш мозък. Заменен е с руска балалайка. А колкото до реализма - на улицата да се блъснеш в него, няма да го разпознаеш.

47

Боби

преди 2 месеца

С какво Ъкрайна може да отвърне? 1. Да порази някоя Военна Цел в Донбас или Военоморска цел в Крим? 2. Да порази някой склад за горива или дори да предизвка пожар в някой завод? 3. Да открие и порази склад с боеприпаси за РФ Армия? И какво? Болезнен шамар за РФ. НО НЕ ЪКРАЙНА ЩЕ НАПРАВИ НЕЩО ОТ МАЩАБА НА ОБСТРЕЛА НА ПЛАЖА В СЕВАСТОПОЛ - ПОРЕДНИЯ ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ НАСОЧЕН СРЕЩУ ЧИСТО ЦИВИЛНИ ЦЕЛИ