27

Танас

преди 2 месеца

На Американците не им трябва висше образование, нито високо технологични работни места. Пари им трябват. Затова да живее Федералният Резерв. Даа живеят Ротшилд, Варбург и Шиф, ..., и Бай *** Американеца.

26

Нане

преди 2 месеца

Я ми кажете или обяснете, какъв голям инфраструкторен и икономически проект се построи в България за 35 години.... Дали АЕЦ, дали ПАВЕЦ, дали заводи за тежко машиностроене, дали заводи за записващи устройства... ===))) кръгла нула...

25

ФАКТ!

преди 2 месеца

Прахосмукачката за мозъци се счупи. Славаяни вече не ходят в краварника, дръпнатите очи имат по-добри възможности по родните си земи и краварите стават вече само за развъждане на ***!

24

Анонимен

преди 2 месеца

До Програмист: то това тяхното е мерене на мишки. Сещаш се.

23

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 месеца

И аз мисля същото,което мислят американците. За какво са ми Университети,които се управляват от арабски ислямски фундаменталисти? Това вече не е наука ! Няма наука,която да вярва в несъществуващи богове ,пророци,месии. Нима е за пръв път сефарадите да ни набутат това кирливо ислямско робство,само и само докато радикалите педофили ни ЕКСТЕРМИНИРАТ те да търтействуват без да работят и ядат до пръсване.Няма наука.Затова преди години реших да живея из храстите,но да продължава традицията ,просейки.

22

Програмист

преди 2 месеца

Ходих на две интервюта за работа 2014-2016 дето техническо интервю го водят руснаци .Повече при тези като чуя и бегам , разбиха ме , гадни хора , никакви братушки не са,

21

Анонимен

преди 2 месеца

Познатите ми българи, които звършиха в Русия са професионално възпитани на никак не лошо ниво. Не мога да кажа това за руснаци завършили в Русия. Има някои доста добри и то много, много, много над средното ниво, но повечето са гола вода и силна арогантност.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Щом Киро илитерата е завършил Харвард си правете сметката.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Абе будали - какво е това признаване на образовнието , има го само за регулирани професии като доктор и адвокат. в този случай никакво образование извън САЩ не се признава. Няма нужда някой да ти признава дипломата за програмист или математик , и за по-голяма от иженерните .. Можеш ли дигнеш тази щанга мога , пробваш става.

18

Нане

преди 2 месеца

Нали ги глеате наще арвардци и ред други завършили при западняляците.... Такива безполезници България не помни в историята си... ===))) тотално промити безполезни мозъци...

17

Анонимен

преди 2 месеца

Потдържам колеги от университета края на 90-те които се пръснаха по всички краища на света , имам леля в Канада. И ви казвам от запада нищо не става .. Образованието е гола вода.. Мечтата им за светлото бъдеще на децата да получат добро образование не се състоя

16

Анонимен

преди 2 месеца

Какво доверие да имат, като хитови специалности са джен.дър стъдис, пълнят ти главата с левичарски идеи и феминизъм и омраза към белите мъже? Изведнъж е пълно с дипломирали се по "Защита на жените в медицината" и подобни щуротии. Първо младите не искат да учат професии, второ преподавателите най-вече наблягат на идеологическа подготовка на бъдещите комунисти, пардон, зелени либерали.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Джобс, Мъск и Гейтс доказаха че няма смисъл .Джобс е най яростен .Като казва аз искам да плащам само за информация която ми е необходима а не да ми губят 5 години времето за да могат да усвоят колкото може почвече пари.Сухата теори може да бъде предавана по нета за два три месеца ако имаш преди това стаж да речем като сержант ще станеш по добър ченгеджийски шеф или прокурор.Самоче трябва всеки да може да напише такива обучения а не само професори които никога не са работили това което преподават

14

Анонимен

преди 2 месеца

Аз познавам една жена, която преди години завърши техникум в България. Завърши в ранните 80. И въпросната замина за САЩ, където в онези години българското образование беше много уважавано. Техникумското образование автоматично и го признаха за равносилно на колеж.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Масовата простотия до това води. Простият човек си знае всичко, що му трябва образование?

12

Анонимен

преди 2 месеца

Неграмотни лесно се манипулират.:))

11

Анонимен

преди 2 месеца

To пък в България щото има все едно голяма полза. В САЩ ако си от реномиран университет работодателите те ухажват като лекa жена в дискотека, заплатата почва около $150 000 годишно. В България е само връзки.

10

пияница мистик

преди 2 месеца

Ми мързи ги да учат, това е. И какво е това проучване? Питали за мнение 59 годишен републиканец, шофьор към автосервиз, на който племенника му иска да стане след завършване на гимназия заварчик :))))) Ахахахахахахахаха...Ами нека някой завършил престижен Университет от Бръшляновата лига и друг, завършил обикновен Университет да се явят на интервю за някаква престижна работа и ще видите кой ще вземат :))))

9

Анонимен

преди 2 месеца

Помните ли че ви казах.. На моята улица има един завършил в САЩ компютърни науки - не можа да намери две години сега се хванал тестер на игри за 2К

8

до 2 от НеВаксиниран

преди 2 месеца

прав си с Медицина - всичко се Постига, особено с Ефикасна и БезОпасна Ваксинация! А Всъщност от 100 години поне Медицината е Тотално Фалшива Наука - която дори и от гъбичко по краката не може да те излекува, да не говориме за нещо наистина сериозно и дето застрашава живота ти!!