247

МехмедШумен

преди 3 месеца

Да е жив и здрав новия Владика амин! Дано той да обедини този наш не много вярващ народ! Затова сме на това положение! На всеки му се пада това което е заслужил и доброто и лошото! Затова никой на никого да не се сърди! Лягайте и ставайте и благодарете на Бога, защото от Вас има и по-зле които са хора!!!

246

До 262

преди 3 месеца

Е да според теб щото трябва да изпросиш нещо е така,ама с тоя номер изгониха един от цирка

245

Психолог

преди 3 месеца

Според мен - гледа фанатизирано, нещо като християнски фанатизъм ги е обхванало проруските духовници. Не мисля, че е добре това за нормалните хора.

244

Анонимен

преди 3 месеца

Този патриарх май е привърженик на Наказващия Бог, като виждам как гледа...мале мила,...! Има такова течение в уж християнството.

243

Анонимен

преди 3 месеца

Ваше светейшество, гордея се с вашия избор. Сигурна , че ще вложите сили и упорство за да запазите единството на БПЦ. За да бъде тя уважавана , а не да се гледа на нея като разклона секта. Пази се Вертоломей защото е гад. Турците няма да му дадат да мърсува до край, но стой далече от него.

242

Анонимен

преди 3 месеца

Този ли е поредната митрофановски издънка? Харесала го е по погледа. Гледа досущ като нея.

241

До 255

преди 3 месеца

Е оня даже е безцветен.Както каза Радой Ралин,акула на сухо безкрил,а хвърчи 5удариш на кухо простака звъни.

240

До 251

преди 3 месеца

Ами ,ще ти кажа като го направи ,а не да ми бълваш врели некипели щото като гледам украинците в България изобщо не им пука гледат само нещо да докопат та даже и нагли що пък другите не се чувстват длъжни да се занимават с техните глупости

239

Анонимен

преди 3 месеца

252 Ние не харесваме Даниил, също толкова, колкото и Кокорчо. Даниил в БПЦ, е "Кокорчо" в политиката, от една боя са, червената.

238

Тази путинска гад

преди 3 месеца

да не си мисли, че ще го търпим дълго.

237

Анонимен

преди 3 месеца

249 Йееее! Да, точно, мисля че така ще изглежда значително по-добре.

236

До 245

преди 3 месеца

Е друго е Кокорчо да те погледне с това мъжко излъчване и поглед

235

Анонимен

преди 3 месеца

183 Ти какво ще направиш, ако неканен гост, зъл враг, нахлуе в дома ти и изнасили дъщеря ти пред очите ти? Като те изхвърли от дома ти и ти каже, е това вече е неговият дом? Ще стоиш безучастно, ли? Нека да ти припомня, че Патриарх Евтимий, последният защитник на българската твърд, е организирал хората с оръжие в ръка, да се защитават срещу неверниците, османските турци, които нахлуха в българските земи за да ги поробят.

234

Ванката

преди 3 месеца

До Пешето. Аз от уплах, Пеше, станах езичник. Ходих да ми баят против уроки и не мърдам никъде без чесън по джобовете в случай, че срещна този велзевул. Жената каза, че нямало как да го срещна, защото той не се качва в трамвая, нито слиза в метрото. Дай му Ролс Ройс на него, така каза. Жената де.

233

До 246

преди 3 месеца

Ами да го подстрижем ,обръснем и една обичка на ухото да му сложим за да ти хареса

232

До 243

преди 3 месеца

Ами сега го казваме за соростаците,щото като гледам как пишат и разсъждават даже са по-зле и от тия с основно образование през соца.И даже издигат същите лозунги.Едно време имаше на бирените фабрики надписи от сорта От светло пиво към светло бъдеще и само будеше смях тоя надпис у хората,с сега пак същото е само не е за пиво

231

Анонимен

преди 3 месеца

Путински ***, пфу!!!

230

Анонимен

преди 3 месеца

204 Но, този изглежда отвратително! Нямаше ли, някой по-лицеприятен и смирен, от кадрите на ДС?

229

Пешето

преди 3 месеца

Абе, Ванка. Много лошо гледа тоя патриарх, бе. Уплаши ме и трети ден заеквам и не мога да се изпикам.

228

До 238

преди 3 месеца

Ами той може и така да се държи обаче църквата няма чак толкова влияние в България.Е и аз църквата я гледам като нещо по скоро като историческа забележителност,а политиката е съвсем друга бира