58

Имах гости украйнци

преди 6 дни

Говорят на руски, брадовчедите им са от Русия, те са заедно там, до сега са живели мирно и тихо, преди юс да почне да налива пари в Украйна. Дочух един лаф: в един буркан слагаш черни и червени мравки, никой никого не закача докато - не раздрусаш буркана. Въпросът е защо юса друса буркана с проксито си Зеленски. Отслабване на Европа...,вземане на ресурси ..., какви интереси има..продажба на оръжие е ясно ! Но то ...не е определящо при война с дронове.

57

USA SUPER КИРО НОФ

преди 6 дни

А АМЕРИКА ПЛУВА КОТУ ЛАИ НО У ОКЕАНА !

56

Хемус

преди 6 дни

Паша дере е хубав плаж с перфектно чиста вода!Обаче беше,докато не се навъдиха всякакви ***,ако не влязат в морето с таралясника няма да го бъде!Разпъват се тенти,палатки,каравани,обезлесява се гората,за да се пали огън,че въпрос на време е да стане пожар!Та не са виновни мутрите за състоянието на бг черноморието,а манталитета на хората!

55

Анонимен

преди 6 дни

10 години откакто укронацистите подпалиха Дома на провсъюзите в Одеса, където изгоряха живи 43 човека, 6 бяха убити на улицата и 200 бяха ранени. Там между другото имаше българи жертви. Преди началото на СВО Путин каза, че всички престъпници се знаят поименно и ще понесат своите наказания. Путин е мъж и си изпълнява обещанията. Слава на Путин, той е Велик!!!

54

Анонимен

преди 6 дни

Под Авдеевка е унищожен главатаря на френските нацисти и футболен хулиган Сезар Ожаро. Членувал е в групировката на нацистката френска организация "Парижките Зуави". Заминава за така наречената страна украйна и постъпва в нацисткия полк "Азов". Денацификацията си върви с пълна пара. Няма прошка за нацягите!!!

53

USA SUPER КИРО НОФ

преди 6 дни

ЗЕЛЕ И ДЕДО ЗАЕДНО ЗАВИНАГИ !

52

Анонимен

преди 6 дни

Знам ги аз тия проверки как протичат, идат проверяващите, шефа ги начерпи, подкупи, подпишат се формално и чао. Има и съвестни контролни органи, но са 1 на милион.

51

USA SUPER КИРО НОФ

преди 6 дни

ДЕДО ПАМПЕРС КОГА ПАК ШЕ ПРАИ ДИСКОТЕК ?

50

Укро турист

преди 6 дни

Абе знае ли някой тук какъв е този украински език, някой тук чувал ли е за украински език преди 1991г. Каква е тая държава, която няма даже дума за "език", ами използва полската дума мова (mowa - на полски: обикновена, селска реч, реч от окрайнините) Изобщо да е чувал някой за украински писатели, поети, драматурзи които са творили на така наречения украински език?

49

Шиши_Ш0пар

преди 6 дни

Здравейте /г/я/у/р/и/, евроатлантици, русофоби, дпс-ари и джендери. Благодаря ви, че гласувахте за мен

48

Анонимен

преди 6 дни

2023 г. е станала рекондна за франция по банкрути. 55500 фирми са прекратили съществуването си. Това включва не само фирми от малкия и средния бизнес но и големи фирми. Русия ви скъса шушоните. Предавайте се евроджендерляци и евронацяги

47

Наци Рейджура Суетлю

преди 6 дни

Оня нацяга футболния хулиган суетльо, приятеля на расате тук му купиха униформата и оборудването (за хиляди левове). Отиде в урина в края на ноември. Там се изучи момчето за месец и киевския режим го прати на първа линия под Купянск в края на декември, след 3 дена беше денацифициран хахахаха. Повоюва си добре момчето и отиде при ген. Луков, където му е мястото.

46

Доко

преди 6 дни

Смешковци, палячоФци, "пирфектну" ли вии? Топла бира и студена пресолена цаца? Батки задяват джукеси, а вас гледат лошо? Плувате ли във водата с все еко и био елементи около вас? Давате ли по 20 лева за хотел за колата на някоя прашна поляна? Купихте ли Глупедиум за вас и Имодиум за децата? И накрая ще се приберете ли живи по БойкоБорисовата магистрала?

45

Анонимен

преди 6 дни

Русофоби какво правите още тука, а не ходите да помагате на вашите приятели укронацягите в Донбас?

44

Анонимен

преди 6 дни

Законодателната система е такава, че контролните органи имат правомощия да съставят само актове. Констатират нарушение и съставят акт и до там. Могат да дадат и предписания, но неизпълнението им води пак до акт и нищо друго. Повечето нямат правомощия за принудителни действия. Такова нещо може да стане след съдебно решение, а там е мътна кървава. Затова има хора които правят каквото си искат и най много да платят някой акт. Тези, които искат по законен ред им мама та от изисквания и бюрокрация

43

Анонимен

преди 6 дни

Гомнонорие

42

А н о с БеГе

преди 6 дни

Дааа, и пия много мляко :) Всеки мераклия е добре дошъл! Тук съм до Септтември.

41

Анонимен

преди 6 дни

Вчера гледам едни гребци сядат в лодка пълна с млади моми и искат да я подкарват. Питам ги накъде заминавате. А те всичките на руски език: За Русия и от там в Северна Корея! Тия Моми сме ги изкупили със рубли и ще ги дадем на Ким Чен Ун да ги опложда, за да си увеличаваме Чукчетата по Московията!

40

Испанеца

преди 6 дни

Отивам на плажа.Слагам си кърпата или стола на земята има място за всички.Спасителите обикалят с моторница.Хората културни.Няма *** да ти се зверят що си му заел мястото.Стоя няколко часа и си тръгвам доволен

39

Краварски к0пт0р

преди 6 дни

Власта точи кинтите на хората, които нямат пари за море. Кинтите се дават на укропиотеците за почивка. Тук живеят над 400 000 неработещи укропитека, при 5 млн население. Сметнете за какво точене става въпрос