282

Анонимен

преди 6 дни

Пропагандата силно се увеличи от както зеленски получи пари от Конгреса. Трроливете се умножиха многократно и са много агресивни. Служебните ги толерират , 21575дюшеч им дойде пропагандата на зеленски с неговите пари.

281

крундел

преди 6 дни

всички го знаят зеленият чорап, откакто се търти да оближе подметките на трафиканта на цигари, който се прави на руски патриарх, заедно с едрогабаритното вице, т.е. баш русор0б, на който могат да завиждат всички форумни русор0би, щото за разлика от тях е добре подплатен със "зелени хартийки без покритие", а на тях леля им им е обещала рубли, като станат световна валута, т.е. никога, както построиха "светлия комунизъм"...

280

Анонимен

преди 6 дни

Киро канадеца да отиде поне е красив и приятел на Зеленски. Да се успокоят сорросоидите че са в кома.

279

Анонимен

преди 6 дни

И какво значение има как е реагирала световната преса?Айде стига сме се превъзбуждали от вниманието на чужденците!

278

Българин

преди 6 дни

До От Закинтос днес НАТО реашава едни неща, но "военния" Радев знае "по-добре" от НАТОвските генерали. Мдааа.

277

Наблюдател

преди 6 дни

Най-забавни са щатните Копейки! Като им кажеш, че Фелдфебелът Радев е руска метреса ,те скачат, ...ах, не било така! А бе то целият свят го разбраха, а и той самият няма капацитет да го прикрие, и даже парадира с това, ама копейките продължават да циклят..."Не било така"? Забавни са!

276

От Закинтос днес

преди 6 дни

Като военен президента разбира за какво става въпрос,т.н. ястреби , които оръжие са виждали на картинки я интернет знаят ли за какво иде реч...? Или сънуват маршове на украинците в Москва,добре че е Джо Байдън да ги полива със студена война военнолюбците мечтаещи да превземат Кремъл и Сибир....

275

Ха ха ха,

преди 6 дни

...Радев бил избран от "народа"??? Да паднеш от смях! И от машинките на Мадуро...! Той за едни Шарлатани спретна едно "аллабала " , камо ли за собственият си избор!

274

Анонимен

преди 6 дни

Вицепрезидентката да отиде но само тя. Без главчов. Той не представляеа никого !

273

Анонимен

преди 6 дни

Радев е избран от народа. Властта е узурпирана от служебния главанавчофф. Радев да изпрати мнение в писмен вид от името на бг народа .САЩ трябва да знаят мнението на народа !Радев е фаворит на народа .

272

Хммм

преди 6 дни

До Анонимен 277 Като ударите на камък с руската пропганда и започвате с общите приказки, ясни сте.

271

Анонимен

преди 6 дни

До Хммм - Това, че ти не следил развитието на конфликта, щото той не е от вчера, не означава, че не го е имало. Началото му не е началото на СВО. Ама ти тогава си разбрал.

270

Някой

преди 6 дни

Русия отдавна загуби войната ! Още когато не успя да превземе Киев за две седмици! Останалото е агония, докато в самата империя не разкарат Ботоксовия Фюрер ! А нашият ***, ще го следят от цял свят как се пържи на бавен огън!

269

Хммм

преди 6 дни

До Анонимен 270 "Та хич не е нападал Путин без предупреждение." Това е най-обикновена руска лъжа. Многократно непосредствено преди атаката срещу Украйна всички най-високопоставени представители на руския фашистки режим изрично твърдяха, че нямат никакво намерение да нападат Украйна.

268

Христо Христов

преди 6 дни

До 261 "Целия свят го нарича про-Руски орезидент!" - какво ме интересува "Целия свят" бе, про'с'так неграмотен?!

267

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 263 - Тъпчев, Путин на международни форуми 14 години предупреждава, че ще стигнат до сблъсък. На един от тях бяха снимали клоуна как се хили в момента на изказването на Путин. Е, получи си го. Та хич не е нападал Путин без предупреждение.

266

Анонимен

преди 6 дни

Русия е гнила ябълка и нищо повече!

265

Анонимен

преди 6 дни

До someone "а Украйна отдавна е престанала да съществува от момента" Може, обаче в някоя паралелна реалност.

264

Анонимен

преди 6 дни

Русия ще клекне и Радеф ще се подмазва след това! Доленн бъклък Путнински!

263

someone

преди 6 дни

До АнонименОтново фантазии, Русия няма да дойде на никакви колене,а Украйна отдавна е престанала да съществува от момента, в който почна да преследва рускоезичните и всичко руско, горяха живи хора в Одеса, забраняваше се руски език, фашиста Бандера го направиха национален герой, е сега ще си плащат. Не си фантазирайте,че Русия ще остави фашистка държава за съсед.