50

Анонимен

преди 6 дни

До Българин Историята и езика са важни. Не е възможно да се съгласим, при условие, че Македония е само на име друга а ползват бг история и език. Излиза че бг е маке.

49

Анонимен

преди 6 дни

До БългаринА задаваш ли си въпроса, защо само в източна Европа са създавани нови "нации" и то не от местното население, а налагани отвън и с тояга, такива изкуствено създадени нации като македонци, румънци, украинци, разни руски републики с новоизмислени нации и други?

48

Анонимен

преди 6 дни

Като пелазки народ - Белазки народ - Бял народ - Български народ (Гърците не произнасят Б и я сменят на П), македонците са говорели същия език, както пелазгиските етолци и акарнанци. Ето защо гърците не са разбирали македонския език. Не са го разбирали, защото той не е бил нито гръцки, нито гръцки диалект. Името Белазки - Пелазки е употребявано в старо време, а в историческо време това име се замества от имената траки и мизи. Измислени Прабългари няма, както и Вулгари - Данайски Звукове!

47

Анонимен

преди 6 дни

До Рундю"Тюрки"-те са монголи, те са от монголоидната раса, тюрките нямат нищо общо с турците, не използвайте приликата между думите "тюрки" и "турци" за политически цели, тези думи означават съвсем различни неща, думата турци, турчин, потурчвам, произлиза от английското "torture" . Турската нация е създадена през 19 век, а Османска империята е включвала различни народи от заграбените държави, населението там не е било еднородно.

46

Българин

преди 6 дни

До Псевдоисторик Елементарни интерпретации. Националности са възниквали в историята НЕПРЕКЪСНАТО. Да направим някаква произволна дата от която след нея нататък не могат да възникват нови не само, че не отговаря на реалността и ФАКТИТЕ от историята, ами и представлява ОЧЕВИДЕН инструмент за поддържане на ФАШИЗЪМ - отричането на правото на нации да се самоопределят като такива стига да са изпълнени характеристиките на такива, е явне инструмент за репресии на базата на етнос.

45

Псевдоисторик

преди 6 дни

В Македония живеят българи и албанци. Останалите са се гърчеели, турчеели или сърбеели преди години. Македония е една географска местност и като такава, Гърция няма право да си присвоява името, още повече, че днешните гърци са египетски евреи в едната си част, омесена с така наречените траки, славяни, прабългари и куп други, вършели из Източната Римска империя. Хората в Македония, ако държавата им се казва Македония, как да се наричат, освен македонци? Но да отричаш истинската история е грях.

44

Тия от ДАНС

преди 6 дни

Слугите на мафията имат ли някакво становище по въпроса с източения фонд сигурност на енергийната система?!

43

Анонимен

преди 6 дни

НАБИЙ СИ В ЧУТУРАТА ЧЕ МАКЕДОНИЯ Е НЕЗАВИСИМА

42

В Кения

преди 6 дни

Са по цивилизовани отколкото в България!

41

Фонд сигурност

преди 6 дни

На енергийната система е из то ченнн!!!!

40

Анонимен

преди 6 дни

ПРОСТО НЕ ИСКАТ ДА ЛЪЖАТ

39

ГОЛЕМИЯ СТРАХ

преди 6 дни

НА ОНЕЗИ В СКОПИЕ Е, ЧЕ АКО ПРИЗНАЯТ БЪЛГАРСКОТО МАЛЦИНСТВО ОТ 3 500 ДУШИ ( както е в момента ) ТО РЯЗКО МОЖЕ ДА СЕ УВЕЛИЧИ

38

Може и банкянска

преди 6 дни

Република с същия резултат

37

Рундю

преди 6 дни

Ами няма да пишем турците малцинство, защото не са малцинство. Турчин като националност, няма. Това е съвкупност от хора, живеещи в държавата Турция-кюрди, българи, гърци и каквито се сетите други тюркски племена. В България живеят българи.

36

Решението е

преди 6 дни

Президентска република и Рундьо да закрива ко ч ината.

35

Анонимен

преди 6 дни

Тошко е прав за президена република ,така Един че команд ,

34

Социопат

преди 6 дни

Браво на Радев, щом се разпищяха НПО чедата в хор. Разпищят ли се, значи някой е свършил нещо умно и добро.

33

Зозо

преди 6 дни

Рундев да гледа сега как ще пратим нова помощ да трепят руски пpaceтa в Украйна.

32

Анонимен

преди 6 дни

Другарю Радев защо не пишите Турците в България като малцинтцво в конституцията

31

Анонимен

преди 6 дни

До Зозо "Рундев на какъв се прави? Да не управлява той?" Е, как, от последните 3 години над 50% от времето точно той управлява чрез служебните кабинети, като няколко пъти нарушиха и решенията на Народното събрание за помощта към Украйна. Сега вече и ОТКРИТО проруските партии искат да ставаме "президентска република". Да не мислиш, че е случайно?