162

Анонимен

преди 1 седмица

изглежда подобаващо - такава е държавата...

161

The Normal one

преди 1 седмица

какво ни занимавате с такива бок.уци?

160

Black Sea

преди 1 седмица

Гледам ВМРО-то креснали за разследване. Кво има да се разследва? Каквото го е сторила, го е сторила. Като искат да я съдят, като искат да сезират прокуратура. Или си мислят че някой стои пак зад цялата работа. А бе да не е Сорос? Апропо, като гориха флага на ЕС в Копринка пред президента и Нинова, някой нещо стори ли. В предното народно събрание президента си тръгна по време на химна, без да го изчака прав и докрай, както е по протокол. Знамето и химна са с еднаква тежест. Някой нещо направи ли

159

Анонимен

преди 1 седмица

Нито е гаф, нито е грандиозен!!! Поне по стандартите на тази особа. А трябва ли да очакваме нещо друго от особа с такива родители? Злоба, глупости!!! Познавам двойка момичета, които не парадират, не ходят облечени като папагали и не се мляскат като малки деца с диня. То е до човек и семейна среда. Съдейки по майката аз не съм изненадан.

158

Ponaldo

преди 1 седмица

Do 134 И то не знае какво е

157

политкоректен

преди 1 седмица

През соца за тия имаше шамари!

156

Ерик Адамс

преди 1 седмица

миуа уодиноу, ти си семен уай... нещо ветър дуа, дайте да са завиа с нещо

155

Анонимен

преди 1 седмица

"Не виждам нищо скандално в нейното поведение, по-скоро е послание към всички българи да спрат с омразата"-----------------Въобще не ми дреме за измислените ви послания. Нарича се поругаване на национален символ. Подсъдно е. Ограмотете се.

154

Обективен

преди 1 седмица

"Умници" ,вместо да подстрекавате педepaсиз_ма в България , ходете да се обучите как се блокират потребители и им се трият постовете.

153

Зелен чорап

преди 1 седмица

Точно правещите и участващите в този парад насаждат омраза и разделение!

152

IQ 3.14

преди 1 седмица

До Всъщност...всъщност ше е по лесно да спреш коментарната секция нацяло, преди утре да са ви райднали милиционери, че за 200 клика повече сте се заяли не с кой требва. масовите мероприятия са по сценарий.

151

Всъщност...

преди 1 седмица

Деянието е подсъдно.... но нея няма да я осъдят. Помнете ми думата. Години наред кой от къде изпълзи и за да си види името по медиите и се гаври с нещо българско. Подсъдими няма, наказани няма. Медиите правят от тези *** национални герои и медийни звИзди.... Така е. Нямаме държава... Нямаме закони... Нямаме народ... само едни притежатели на български паспорти.

150

IQ 3.14

преди 1 седмица

До мак няма как да я погнат, щото единственото подсъдно деяние тука са коментарите на шюзюфреника, подстрекаващи към насилие и самоуправство, подплатени със солидна доза клевета. "щот в интернет всички са анонимни". и ако дядо и е бил в отряд "чавдар", половината читалище могат да станат анонимни. те ше видиме.

149

мак

преди 1 седмица

До Анонимен149. Таратанци. Публиката е от нейния сой, как да не я подкрепя.

148

IQ 3.14

преди 1 седмица

ши3ко разбра че се е оcpaл, тръкна 20 коментара, банна половината интернет и реши че му се е разминало. къде ги намирате такива недоправени...

147

Анонимен

преди 1 седмица

До Абе панелиХайде не се напъвай много, че с тази хлабава халка, ще вземе да нацапаш гащите.

146

Анонимен

преди 1 седмица

Докато няма последствия защо не? Защо и да не се изхрачи върху него? Какво ще направите? Пишете в интернет. Голем праз.

145

Що не направят

преди 1 седмица

Парад в Иран или Южна Корея, там там да идат да видиш как от боя ще се оправят веднага!!!

144

Анонимен

преди 1 седмица

Не виждам нищо скандално в нейното поведение, по-скоро е послание към всички българи да спрат с омразата към различните или както тук ги заклеймяват - ненормални. Всъщност, ненормални са точно хейтърите! И реакцията на публиката беше достатъчно силна и подкрепяща .

143

Само две думи

преди 1 седмица

Публичен раZстрел!!!