136

Анонимен

преди 1 седмица

а какво ще стане ако някой запоне да взривява кабелите за интернет по дъното на Атлантическия океан?

135

Do 126

преди 1 седмица

Въпросът е, как ще ги пренесат тези заряди, когато двигателите на балистичните им ракетки отдавна са проядени от корозия, а в наличност надали имат и 5%, които да вършат работа. Вероятно ще ползват витлови самальоти, а западняците ще стоят със скръстени ръце и ще гледат без да реагират.

134

Анонимен

преди 1 седмица

С москва няма да стане нищо,а в ЕС бензина и дизела ще станат по 3 евро.И много вероятно по бреговете на Европа да започнат да се изливат танкери с петрол

133

никой

преди 1 седмица

КАКВО СТАВА В АЕЦА КОЗЛОДУЙ ПИШЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

132

dokerut

преди 1 седмица

Moje i kriza dapredizvikat sushto ( znaci se gotvete dae vuv valuta) iasno ili ne ...

131

До 131

преди 1 седмица

По коментарите ще ги познаете..В демокрацията братче всеки има право на мнение. Ако всички бяха съгласни с твойте писаници, вече нямаше да е демокрация. Щеше да е Москва Аз нямам против да чета противоположни на моето мнение, но само докато се спазва добрият тон И хората тогава са по-склонни да ти вярват :D

130

Анонимен

преди 1 седмица

До Сата НАТО Другарете буквално са на нивото на 7 годишни деца - "а ако дойде моя батко". И така. Няма смисъл.

129

Сата НАТО

преди 1 седмица

Първо, това са международни води и спирането на руски кораби в тях е повод за война -------////------- Там няма международни води. Има режим на свободно корабоплаване, но ако става въпрос за агресивна държава, която представлява опасност за света, ще ги спрат като нищо. Това е суверенна акватория. И Просията само може да им покаже фиг в кармане. За повече нямат сила.

128

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 128 Ти си по-глупав от сина си, от новото поколение - празни глави, единствена цел - "да се забавляват". За съжаление да си неук и неинформиран, да живееш с лозунги вместо мисли, с промит мозък, но нахален в днешно време се счита за положителна характеристика

127

Кой свят ?

преди 1 седмица

До Швейк Света на извратеняците и многополовите ли ? Хе ,хе !

126

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 123 Бих искал да се позабявлявам още, но за съжсаление такива неща слушах от сина ми, когато беше на седем някъде .... За съжаление ми е минало времето.

125

До121

преди 1 седмица

Ми ние откога чакаме, обаче още нищо не е станало. Европа и Китай се договориха тази седмица за митата, алъш вериша си върви...американци, азиатци, европейци се занимават с бизнес, не си пращат електората по фронтовете.

124

Анонимен

преди 1 седмица

До Петър Според изчисления от САЩ на Англия и трябват между 50 и 60 ядрени глави и ще я потопят под вода. На другите им трябват по малко - за Франция 48, за Германи 52, за Полша 34, на прибалтийските общо за трите два заряда. А руснаците само оперативно - тактическите им ядрени заряди са над 6000. Най-слабия от тях е с мощност около седем пъти Хирошима и Нагазаки.

123

Сата НАТО

преди 1 седмица

Да се нареже с газовите *** и да се претопи за джепане на украинските клъстерни муниции!

122

Хохол

преди 1 седмица

До 117Хайде като даваш сведения за Германия, спомените и че са дали 9 милиарда на военната индустрия. И тук се преструктурира. Кой ще победи, не знам. Но няма да е руският народ. Жалко защото имам/имах много приятели там.

121

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 118 Грешка! Не Мароко а Алжир. Корабите включително и български, които са доставяли оръжие за национално-освободителнлото движение там са минавали Босфора уж без охрана, но с подводници отдолу. Французите и техни помагачи от НАТО пращали военни кораби без опознавателни знаци да ги пресерщат, но повечето такива потъвали странно как щом проявят агресия. Имам приятел служил българския военно транспортен флот, разказвал ми е как такъв кораб тъкмо почнал да стреля по нашия и бил потопен

120

Анонимен

преди 1 седмица

До Петър ТБотокса не става за ръководител - страхлив е и не му стиска.

119

Петър

преди 1 седмица

Русия не забавно трябва да бомбандира Англия,Франзиа с по 500 ядрени глави и ФАЩ с 2000 и тоя цирк да приключва веднъш ,за винаги.

118

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 118 Тва дори и малко дете не би го написало.

117

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 118 Аааа, СЕГА те разбрах, те не воюват защото Русия е "благородна" и "не иска" да ги бие. Точно както "благородно" се изтегли от Киев, Херсон а Черномирския флот се изтегли от Севастопол. Е така ви искам, мечтатели.