32

Анонимен

преди 1 седмица

Опелчето ми дизел на 20 години София Прага магистрали на 1400 км пълня тунджа...Тва е с двигател дизайн 1996а, да не говорим за по-модерните на мерц и бмв дизели дето карат по 2000 + км и ще изкарат 30 години без ремонт. Трябва да си много *** да купиш ***, самозапалваща се, изкопана от деца роби, НЕ рециклируема батерия...за некви 460км. Престъпно.

31

Анонимен

преди 1 седмица

Май японците ще се окажат прави, че водородният ДВГ е бъдещето.

30

Анонимен

преди 1 седмица

Таковал съм една, дето има електрическа кола. Страхотна френска любов прави! После ми говорете, че нямало файда от електричките...

29

до 28

преди 1 седмица

Минаваш на темпомат ако си дизел. На бензин нагоре по Алеко харчи много. Сипал съм до горе на еко на черни връх, качвам Алеко, слизам, сипвам за още 50 лв поне. Ако не си шестак, не пиши, че караш БМВ, моля!

28

Това е статистика

преди 1 седмица

. . McKinsey е анкетирала 30 хиляди собственици . . . В България това не става, защото избирателите са по малко от анкетираните! В България питат трима четирима и след това е вече теория на вероятностите с хвърляне на зарчета и отчитане на пари!

27

БМВ до теслите

преди 1 седмица

На едно зареждане, минавам ~ 1200 км, не мисля на два часа каране къде да спра за един час да зареждам, особено зимата. Когато пусна парното не ми пада 1/4 от пробега, Електрическите ги крият как горят, те са като китайски фойерверк - вулкан!!! Ако започне да пуши и не си слязал до 15 секунди от колата, не знам дали може да слезеш после на 3000+ градуса под краката...че хвърля огън на около 2 метра на страни ... Нещо уникално е.

26

до вгз

преди 1 седмица

Щото дизелът за градско не става. Дизел се сипва на товарни автомобили.

25

Анонимен

преди 1 седмица

До вгз В САЩ дизел леки коли почти няма. Всички са бензинки автоматици. Само в Европата караме турбо дизел на ръчка че нали гоним икономия 5 стотинки.

24

вгз

преди 1 седмица

Защо бензинова, а не дизелова?

23

На xaн Кубрат баща м

преди 1 седмица

Ех,пръсти си бяха и пръсти ще си останат

22

Анонимен

преди 1 седмица

Разбрали са, че е измама.

21

Анонимен

преди 1 седмица

"Само генерал Марков може да спаси България" Не е генерал, а адмирал.

20

Анонимен

преди 1 седмица

До 16 Абе, честно казано много хора реват, че батерията след 2-3 години никаква я няма, а цената с труда е като на нова кола. Заради риска от запалване след удар и високата цена на смяна на батерия застрахователите вече искат двойни и тройни премии в УК, защото след лек удар просто пишат колата тотал щета. А износването на гумите? Сменят се бая по-често и са по-скъпи заради теглото на батерията. Още си в демо версия и безплатното зареждане и ниският данък ти се струват супер. Почакай година-две.

19

Здрасти

преди 1 седмица

Освен излишни пари и желание да се фукаш, трябва да ти тече малко ток между ушите

18

Анонимен

преди 1 седмица

До 15 Спокойно. Не е усетил, че безплатното е само за зарибяване и после зареждането е на примерно 2лв на киловат, като стане масово. На Запад вече го усещат. Не е и усетил колко е цената на нова батерия след няколко години- десетки хиляди долари. Не е видял по-висока застраховка заради риска от самозапалване като в УК, забрани за обществени паркинги(пак УК след пожар от хибрид на летище)... Не е и пробвал да се отърве от колата на 2-3 години и да види цената с 70-80% надолу...

17

Анонимен

преди 1 седмица

До 1 Зарядна инфраструктура всъщност и те нямат читава. Пътищата им уж са по-добри, ама не съвсем. Цената на тока на зарядни не им е ниска. Поне в УК вече зареждане на батерията на обществена станция(ако работи) е на цената на резервоар дизел. В САЩ за работа даже пътуват по 50-60км и повече всеки ден и бая повече за почивка. В апартамент няма и къде да зареждаш... Абе, едни и същи проблеми имат с нас. А лизингите често са им на 8-11%. У нас са на 4-5%.

16

Ббб

преди 1 седмица

А не бе.. И тия тежките, рушат пътищата и нищоне плащат, ***..

15

:)

преди 1 седмица

електричката обикновено се бракува преди батерията да се амортизира напълно: ок 250 000 километра

14

на Теслата дръжката

преди 1 седмица

До Тесла : карам почти безплатно. - повярвах ти! :):) и колко километра е програмирания пробег преди да си предплатиш отново дяволъка? ще изкара ли 150 000 изобщо?

13

Анонимен

преди 1 седмица

Кой нормален човек би си купил електромобил .....