73

Анонимен

преди 1 седмица

Бизнеспартиите ще си вкарат избиратели от Индия. Промяната идва.

72

До 58

преди 1 седмица

Не сте Белгия разбира се, затова сте и НАЙ-БЕДНИТЕ ! Вие акъл не вземате, всички сте "УМНИЦИ", най - обичате да сте "откриватели" на откритите неща, както на "топлата вода" например ! Ще дам и друг пример от развита икономика, например ЯПОНИЯ, винаги купува патенти и нови технологии, просто използва всичко открито за да прогресира....какво ли обяснявам на овца ?

71

Бай Дрън

преди 1 седмица

Тряа има правителство ГЕРБ-ДПС. И ако тогава хората спят и не са на улиците, значи това и заслужаваме . Всъщност, ние от години сме си заслужили управленията, които сме имали. Да бъда по-точен, от 1989 година. От тогава и едно добро управление не е имало. Всичко е било подмяна на вота.

70

AVENGERS

преди 1 седмица

Може борците за свобода от ДС болшевишкото феодално и мутро ченгесарско робство да сме малко ама биеe много лошо.

69

Анонимен

преди 1 седмица

Па и мен ми се иска да ме изберат я депутат,я кмет.Келепир има в тия работи.Хората пари натрупаха,ти знаеш ли?Хубаво,ама ако не им клатиш шапка-дявол не може те избра...Написано преди 130 години.Нещо да се е променило?????

68

Тенгри кан

преди 1 седмица

Не се надявайте на голяма вълна от Радев, защото Радев е част от схемата на Системата!Системата се надява, чрез подобни "харизматични личности" да изгребе от народонаселението ресур за своето съществуване, създавайки розовият балон на Оправача и Спасителя, но такъв чудотворец, нема. Чудото и Чудотвореца нанесоха най-голямата вреда и убиха творческото съзнание в човека превръщайки го в роб на една Система, която, за да съществува, трябва да черпи от неговите витални сили!

67

Едър Баклажан

преди 1 седмица

Така е, верно проф. Христова си говори. Само президентски вертикал на властта може да обърне развитието на Чалгария към прогрес и възстановяване на България. А тези корумпирани, престъпни недо-политици трябва да изчезнат от пътя на развитие на страната и хората към по-добро. Народ с болшинство гласувал вот на недоверие към тях.

66

до 51

преди 1 седмица

До До 41,пак си чул ,не дочул и недоразбрал,Белгия изобщо не е трета икономика в Европа,първите 4 са Германи,Франция,Италия и Испания,къде видя тук Белгия,говорите пълни измислици,но трябва и да ви вярваме,не сме *** антиваксъри като вас,по-интелигентни сме

65

До 67

преди 1 седмица

Те руснаците ти все виновни че си некадърник.

64

до МОКИ

преди 1 седмица

Можем да си го кажем направо - руската мафия.

63

МАТРИЦАТА-РЕВОЛЮЦИЯ

преди 1 седмица

Невиждате ли че в България се работи целенасочено против Еврото и Шенген и каквото и да е развитие на България в посока на нормална европейска държава защото на мафията така и е добре!Не на народа а на мафията която притежава държавата!!!!

62

Анонимен

преди 1 седмица

Какво бълнувате за политика? Политика у нас няма. Има единствено шуробаджанащина или иначе казано кой да се докопа до парите.

61

МОКИ

преди 1 седмица

Невиждани ри че в България се работи целенасочено против Еврото и Шенген и каквото и да е развитие на България в посока на нормална европейска държава защото на мафията така и е добре!Не на народа а на мафията която притежава държавата!!!!

60

Анонимен

преди 1 седмица

Рундьо, ти си нашта гордост. Мачкай наред. Тиквата се тресе от страх пред теб.

59

Аvengers

преди 1 седмица

58 Ушев ДС *** не ви обяснявай с червени *** управляващи незаконно България още от 44та тема и да станеш Белгия никога!Ще си останеш КОМИ!

58

Анонимен

преди 1 седмица

До Минувач $ евро прават хиперинфлацията и трябва да се забрани. Само лев е достатъчен. Колко повече пара в обръщение толко повече хиперинфлация.

57

Анонимен

преди 1 седмица

И какво предлагаш? Да гласуваме за бандити и крадци, защото няма други? Не, байно. Тотален бойкот, докато си останат само с клиентелата и купените ромеи.

56

TheHammerOfTHOR

преди 1 седмица

Премахване на плоският данък!Премахване на купонната система!При която Българските работодатели укриват данъци от държавата!А на българите им се ограничават правата като им Данат хартия вместо пари с която хартия може да пазарува само в магазините на монополите!

55

Анонимна

преди 1 седмица

От негласуване печелят партиите на статуквото. Тях ги устройва да няма достатъчно гласували. Ние не сме Белгия.

54

До 47

преди 1 седмица

Ти не си бил на площада, ти си от сорта проsта страхлива мишка ! Мишкувай и не умувай !