49

Анонимен

преди 1 седмица

Незабавно възстановяване на мемориала МАКСИМАЛНО БЛИЗО до оригинала.*** ниедни...

48

Анонимен фашага

преди 1 седмица

Комунистче, засега виете вие *** и няма шанс да се върнете.

47

IQ 3.14

преди 1 седмица

сериозно ли на некви им пречи войнишкия паметник, а гвардейци пред пса - не? я сички васали, ибpикчии и ефрейтори на баламатума

46

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 49 Много точно казано мен, жив и здрав да си :)

45

Анонимен

преди 1 седмица

У нас живеят две нации - едната се кланя на всичко руско - османско и съветско, а другите се опитваме да бъдем Българи!

44

Серд

преди 1 седмица

Леле що вой покрай паметник на Българските войници, воювали за България!!! Засрамете се! Ходил съм като дете там, помня и как рушаха стените и продаваха тухлите. Разбирам да се спори за дизайна, материалите, но за съществуването му и да се обвързва с чужди паметници просто е недостойно.

43

До 2044

преди 1 седмица

Ти жив ли ше си през 2044?Нищо няма да видиш

42

ИСТОРИЯТА...

преди 1 седмица

СЛЕД ВРЕМЕ В РУZКАТА ИСТОРИЯ ЩЕ ПИШАТ ЧЕ РУСИЯ Е ОСВОБОДИЛА УКРАЙНА ОТ РОБСТВО..... А ЖИВЕЕЩИТЕ СЕГА МНОГО ДОБРЕ ВИЖДАМЕ КОЙ Е ТИРАНИНА....

41

Ббб

преди 1 седмица

Голям праз..Ще дойде време и други паметници да възстановяват..Тези които събарят паметници, всички са еднакви.

40

Живял-видял

преди 1 седмица

Помня го този мемориал преди нашите болшевишки *** да поругаят паметта на тези юначни шопи, които дадоха живота си за майка България и да го заменят с едно нещо, което народът наричаше петох.....! След като се научих да чета често съм се спирал да чета фамилиите на тези наши сънародници. Щастлив съм, че мемориалът открит през 1934 г. ще се върне на мястото си. Навремето до него имаше казармени помещения,май беше военното командантство на София. Час по-скоро да възстановяват мемориала.

39

Анонимен

преди 1 седмица

Незабавно връщане на мястото му на нарязания паметник на Съветската армия!

38

Анонимен

преди 1 седмица

Какъв архитект е този, само по диплом? Преди 6 годени писал дипломна работа, сега най-много да е на стаж и върши черната работа в някое архитектурно студио. Нищо не е построил, невъзможно за това време.

37

Анонимен

преди 1 седмица

Лошото е, че край НДК вече на половината пейки има нелегални мигранти. Полиция няма къде да видиш ама, ужасяваща гледка. Поне по тези показатели сме на добър път да настигнем запада.

36

Анонимен

преди 1 седмица

Къде са Българските Селяни? Няма ги? Къде е Българската Земя? Няма я? Кой я притежава? Избитите от Сталин - Кулаци? Притежават я ЮдоКомунистите - наследници на Сталинския режим - въвели Крепостническото право по Българските Земи! Та виждате ли как Змията - Хемелеон от Османска Империя, превърнала се в ЮдоКомунистическа Империя овладява Балканите .....

35

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен Къде е бг овчар, принуден войник да се бие за Германия и избит от Англия.

34

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен Кулаците (мутрите) не дават на по-бедните селяни да си продават продукцията и им зимат земята на бесценица. Виж както е сега. Много добре е направил Сталин и даже е малко.

33

Анонимен

преди 1 седмица

В центъра на София трябва да се издигне паметник на "Заблеяло ми Агънце" и постоянно песента да се разнася по центъра на София!

32

Анонимен

преди 1 седмица

Аз съм против сриването на ПСА, не и по начинът, по който го направих на Кирчо хората. Ей така - НА ТИ, НИЕ МОЖЕМ! Нито ми хареса това, че дори не искат, да дават камъните и фигурите на хора, които биха го съхранили. НО не съм против и този паметник. Не и ако се направи смислено и без политически войни.

31

Анонимен

преди 1 седмица

В центъра на София трябва да се издигне паметник на Българските Ковбои - Селяни, които по заповед на Сталин, след нахлуването на СССР по българските земи, не са си давали земите в колхозите - ТКЗС и ги нарекли Кулаци и ги избили в концлагера Белене!

30

Анонимен

преди 1 седмица

Слушат чалга, лепят си салфетки при завършването си, приличат на ориенталци, после били славяни, смех в залата :))) Аз наистина имам правилни български черти, но повечето са за Анадола, нищо че се пишат славяни :)) Екатерина Велика защо го е измислила това славяни през 18 век, че от всичкото нагоре е немкиня, не знам :))