84

Обективен

преди 2 седмици

Задайте си въпроса ,след като Донбаска , Луганска и Кримска области са украински ,защо осем години ги обстрелваха и продължават и сега. Вчера са убити 14 мирни жители само в Белгородска област. Украинците дали избиват собствените си граждани???

83

Анонимен

преди 2 седмици

Белгород ска и ростовска област като репарация по скоро

82

Анонимен

преди 2 седмици

И без друго конференцията в Швейцария е напълно безсмислена и повечето държави са съвсем наясно с това, защото пращат треторазрядни чиновници там, само да отбият номера. Каква конференция за мир провежда Зе-то без представители на Русия? Някаква нелепица. Ще пият по едно кафе и кой откъде е ще се прибере с подвита опашка. А Путин може да си прави всякакви предложения и да се гаври с тия как си иска, защото зелето съвсем сериозно ще отхвърли всеки намек за мир. То, си мисли че командва парада.

81

Bormann

преди 2 седмици

Предложението си е чиста промоция, утре ще се налага да сдават територии чак до Лисабон бухахах бухахахах буахаххаха

80

Иначе по-зле ще став

преди 2 седмици

Алооо, Гьобелс, това ти ли си? Тук пропагандата и дезинформацията надхвърля всякакви граници! Слезте на земята и отворете очите си за причините, които доведоха света до сегашната ситуация. Причината е агресивната и безумна политика на САЩ и техните марионетки. Предложението на Русия е единственото и логичното. Ако пък киевската хунта спазваше Минските споразумения или пък Борис Джонсън не беше забранил договарянето през април 2022 г., щеше да е още по-благоприятно за Украйна

79

Така е ..

преди 2 седмици

Путин упорито работи да затрие Русия.Не вижда каква е реалността.Не може да надделее на Европа и САЩ , а и не бива.Няма да допуснат п-ри-***-ти да определян световния ред.

78

Анонимен

преди 2 седмици

88,правилно са ги изключили от конкурса Евровизия.Ако ня бяха и от руска страна бе някой мустакат мъжага не се знае какво щеше да се случи като види тазгодишния победител облечен в бяла поличка и розова блузка.

77

Отговор

преди 2 седмици

До Ужас 93 От както Путин започна с нищо не предизвикана война. Направи огромна д-иво-тия,за която няма оправдание.

76

Анонимен

преди 2 седмици

Предложенията на Русия в Минск и Истанбул бяха изключително благоприятни за Украйна. Но кой ще и позволи да ги приеме? Накратко, не се правете на лyдu!

75

Ужас

преди 2 седмици

От кога мирът е провокация?!

74

прясно

преди 2 седмици

дронирали са яко летищата Халино в Крим и Муразорск в Курск поне няколко су 34 са заминали за скраб

73

Анонимен

преди 2 седмици

Япония без никакви ресурси, 60 години беше втора икономика, след атомна бомбандиривка!

72

Анонимен

преди 2 седмици

Толкова напън за коридор до Крим! А можеше да го купи с половината замразени активи! Или тази година да сложи негов човек за президент в Украина, Путин! Но той се мисли за Петър 2!

71

Фитока

преди 2 седмици

И какви санкции ще и попречат на Русия от Запада,който заедно с Япония и Южна Корея имат под 50 на сто от световната икономика,дори вече са 44%.Ресурси само в САЩ и Канада и то по-малки от тези на Русия.И тези цифри са в долари,а в натура?В натура е още по-зле за Запада.Бенина в Русия е малко над половин евро,същите снаряди четири пъти по-евтини.Сега им се е приискало на ЕС икономиката им да страда от ответни китайски мерки заради митническата им политика.Къде отиде свободната търговия?Ха,ха,ха!

70

Помня

преди 2 седмици

Първата санкция беше, иключване от конкурса,, Евровизия"....

69

Анонимен

преди 2 седмици

Индия малко трудо да се определи като ЮГ дори Китай пасва още по трудно на това описание русия виж си е дефакто Африканска държава и го покрива

68

Фют

преди 2 седмици

До 84. Ти да не си конституционен съдия в Украйна, че решаваш кой е просрочен, бе л***хман.

67

ароматния пръч

преди 2 седмици

Каквито и слова да се вият само напомнят,че на Запада не му стиска да се бие с Мечока и че го докарват на думи каква помощ давали и какви санкции налагали,които са с ефект на бумеранг и предизвикват смях дори сред камилите на таурегите в Сахара.Няма как да савкционираш с каквото и да е страна,която притежава 20% от ресурсите на света и има водещи учени в областите Космос и оръжия.Комунизмът умря бре,какви са тези мита от 38% на вноса на китайски коли бря?Сега ще усетят и дъха на Дракона.

66

Анонимен

преди 2 седмици

Гърдев употребява "президента зеленски", но Просроченият е узурпатор на властта в Украйна. Той е нелегитимен и неговите заповеди са нищожни.

65

Фют

преди 2 седмици

Втарая в мире "подарява" примирие... а Киев за три дня кога:)))))))))) Жужето никога няма да изведе Русия от блатото.