142

Анонимен

преди 2 седмици

До асд 140 : Евтини горива няма за вас, за да не ми дрифтите с избушени БМВта и да не ми пречите да си карам колата. От следващата година забраняват внос и продажба на всичко под евро 4 и прогресивсно вдигат данъка на старите автомобили, и пътищата ще се освободят от неудачници със стари бараки. Чакам с нетърпение! Веднъж за винаги да се научите, че автомобила не е за всяка уста лъжица!

141

Анонимен

преди 2 седмици

Какво представлява клетката на Джо? 9а) Той се движи по направление на магнитното поле. Това е важно на създателя на клетката. Този фактор не само определя положението и поляризацията на вътрешните съединения на клетката но и определя в максимална степен остатъчния магнетизъм на стоманата, при които клетката е все още работоспособна. И тук не се минава без множество митове. Четейки това може да си въобразите, че стоманата трябва да се обработва от самодиви - девственици в гората по пълнолуние!

140

Анонимен

преди 2 седмици

За съжаление изглежда България я очакват такса 'електромер' и такса 'водомер'.

139

Анонимен

преди 2 седмици

Какво представлява клетката на Джо? 9) Той зависи от времето - влажността, облачността, температурата и часа на денонощието. Това помага да се разбере странното поведение на "некачествените" клетки, които ту работят ту не работят, но когато подскачайки от крак на крак поговорите с тях, смените водата, химическите вещества или презаредите с напрежение те стават "добри" Възниква цяла религия - "какво трябва да се направи и какво не". Клетката в ръцете на случаен конструктор е обречена на провал!

138

асд

преди 2 седмици

А за този Косьо е от ясно по-ясно, че му се плаща от Зеленото лоби!

137

асд

преди 2 седмици

Токът, водата и горивата трябва да са ЕВТИНИ ЗА ВСИЧКИ, ако искаме да продължим да имаме държава и някакви хора в нея. Скъпи ток, вода и горива означава ПОМАЛКО/НАМАЛЕНО ПОТРЕБЛЕНИЕ НА ДРУГИ СТОКИ И УСЛУГИ.

136

Анонимен

преди 2 седмици

Какво представлява клетката на Джо? 8) Той пристига от Слънцето в огромни количества. Поради това, с отчитане закъснението на температурата, максималната плътност на Оргона се достига на обед, а максимума - в ранните утрешни часове. Било е забеязано, че некачествените клетки престават да работят или "умират", примерно около 3 до 4 часа през нощта.

135

Анонимен

преди 2 седмици

Първо Прокопиев трябва да засее плодородните земи с перки и фотоволтаици, та чак тогава (евентуално, и когато е прекалено късно) може да се говори за геотермално и водородно бъдеще.

134

Анонимен

преди 2 седмици

Какво представлява клетката на Джо? 7) Оргон се подава на управление. В клетката това се осъществява, чрез редуване на органичните и неорганичните цилиндриц, които служат като акумулатори на Оргона. Органичните слоеве привличат и поглъщат Оргона, докато металните слоеве го отвеждат от органичните и го прехвърлят във вътрешната област на акумулатора. За поддържане на процеса на размножаване използваме също електричество, магнетизъм и електролиза!

133

Анонимен

преди 2 седмици

Какво представлява клетката на Джо? 6) Оргонът поражда материя. В някой подходящи условия, не явяващи се редки и екзотични, моите еднакви клетки произвеждат различни минерали. Обикновено това беше бял или зелен прак във вид на тънка колоидна лента, който в края на краищата се утаяваше на дъното на клетката. Вие ни бихте искали това да се случи понеже тогава машината ще престане да се движи и единственото разрешаване на проблема е пълното разглобяване на клетката и нейното почистване!

132

Анонимен

преди 2 седмици

Какво представлява клетката на Джо? 5) Оргонът не се подчинява на законите на ентропията. Посоката на енергията се движи от ниската към високата концентрация, т. е. Оргона се придърпва от концентрацията на самия себе си. Това е нормално за процеса на съзидание и само по-себе си доказва, че Оргонът е "жива" енергия. За експериментатора е особено важно особено в стадия на "засяването". Ако клетката се намира в неподходящо място, тя или не може да бъде засята или това ще отнеме много време.

131

Анонимен

преди 2 седмици

Какво представлява клетката на Джо? 4) Коритото на реката управлява Потока в планината. Потока се разширява и свива и обикновено се представя с криволинейни линии. Вътре в акумулатора неговата енергия се излъчва във вид на въртящи се вълни. Тези две особености е възможно да се наблюдават в различна степен както в заредения куб, така и в работната клетка на Джо. Тъй като се явяват основен инструмент на "засяването" и "размножаването" на клетката тези два признака са важни за експериментатора!

130

Анонимен

преди 2 седмици

Какво представлява клетката на Джо? 3) Оргона се намира в постоянно движение. Премества се неравномерно от Запад на Исток със скорост значително превишаваща скоростта на въртенето на Земята от Исток на Запад, така както Облаците - все летят от Запад на Исток!

129

Анонимен

преди 2 седмици

Какво представлява клетката на Джо? 2) Оргонът е навсякъде. Но, какво е най-важно за ползвателя на клетката - "концентрацията". Оргонът се променя от място на място и от време на време. Следователно ако клетката е некачевствена или разположена на място с по-ниска концентрация може да престане да размножава Оргона или напълно да загуби възможността за "размножаване". Външно това шще се прояви като понижаване мощността на двигателя - при ЧоВека - Боздугана или неговото напълно спиране.

128

Я

преди 2 седмици

Аз очаквамя ядрена водородна бомба.

127

Анонимен

преди 2 седмици

Какво представлява клетката на Джо? 1) Оргонът е безтегловен, т.е не притежава маса и енерция. Поради това традиционното измервателно обурудване изискващо реакция или съпротивление при измерването е неефективно и неизползваемо - Това е същото както по време на Оргазъм - Оргазмът е безтегловен при допиране на две тела Мъжко и Женско и не притежава маса при съединяване на ДНК-а кода на Спермата Клетка с ДНК-а Маточна Клетка и измерването на тази енергия е НЕЕФЕКТИВНА от ЛЕКАРИ!

126

Анонимен

преди 2 седмици

Какво представлява клетката на Джо? Някой свойства на енергията на Оргона. В жизнените сили се наблюдават хиляди свойства. Аз бих искал да изброя и поясня само тези от тях отнасящи се до клетката.

125

Анонимен

преди 2 седмици

Какво представлява клетката на Джо? Оргон - това е живата космическа енергия на Вселената. Вселена Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна! Цитирайки Райх, "космичната енергия Ор изпълва Вселената...това е спонтанно пулсираща, безтегловна енергия... "Ако ви е интересно в Интернет има огромно количество факти, мнемия и всякакви бюклюци, посветени на Райх и Оргона. Целта на дадената работа е да се съсредоточи вниманието върху клетката на Джо, така че горе преведеното определение е достатъчно.

124

Анонимен

преди 2 седмици

Блажени вярващите!

123

Анонимен

преди 2 седмици

....след гаСа и обУснованото напомпваноя по темата с Джо, Браун,Илия орхгона и вселената, се предавам, ти си просто непобедим в тъпотата си.. Респект