4

Анонимен

преди 2 седмици

Млякото в Германия е по евтино от млякото в България, и кисело, и прясно. Аз винаги купувам вносно Hмляко, хем е по побре консервирано. Не им вярвам на българските производители след като го докараха до там, че цяло лято бананите в България са по евтини от българските сезонни череши.

3

Анонимен

преди 2 седмици

В Румъния наистина е по евтино и то не само млечните продукти , но и месото . Ходил съм и съм пазарувал и мога да ви кажа , че продават истински хранителни продукти .

2

Крундел

преди 2 седмици

че кой ти ползва мляко за правене на сирене и кашкавал или дори кисело мляко - всичко е хидрогенирана палма, нишесте и неведоми китайски пълнители на 70кг чували, внесени като "фураж" нелегално от турция, 80% вода и остатъка е това по-горе, цената е 20 стотинки на килограм, а в магазина е на 20+ лева...а да, не се разваля и има почти неограничен срок на съхранение...

1

SS

преди 2 седмици

Ама за какво да си купувам от България - Гърция и Турция са наблизо ,всичко е истинско - меса,колбаси,сирене,кашкавал,риба и цените са същите както в България,но качеството няма нищо общо с родното.