197

Анонимен

преди 2 седмици

Сега вече Възраждане знаят за вас. Очаквайте гадости, фейкове и всякакви мръсни номера от тях. Те нямат хабер що е честна игра, така че... Помня как се сбиха публично Марешки и Костадинов. :):)')

196

Ако някой много

преди 2 седмици

го плюят като в този форум значи прави нещо както трябва

195

Анонимен

преди 2 седмици

Приличат на двойка комедийни актьори, както навремето Терънс Хил и Бъд Спенсър.

194

ясно като 2+2

преди 2 седмици

Въпросния полковник Марков от снимкаата обяснява във Фейсбук как изготвят списъци с имена и адреси на тези които искат премахването на съветските паметници и щели да ги разстрелват защото де факто сме били във гражданска война .Ало ДЯАНС спите ли добре.Проверете профила на тази личност във Фейсбук!

193

поредният

преди 2 седмици

путински проект пробутан ни по познатата схема, на която все още се връзват ***.

192

Проекта рече

преди 2 седмици

"Не сме проект!" :D

191

Анонимен

преди 2 седмици

Ханове и Понци схеми: Финансовите магии на "Исторически парк"Физически лица теглят кредити от множество банки едновременно, за да поддържат финансовата схема на парка

190

Аз съм наясно

преди 2 седмици

Толкова много неща си проличават, когато застанат един до друг Николай Марков и Ивелин Михайлов, но кой да ги види ?

189

Питаме един дядо

преди 2 седмици

Са тез Величие ще бъдат Двуличие ли ме пита дядото от съседното село???

188

Fena

преди 2 седмици

До Стършел. В ЕС почти всички знаят по над 3 езика. Ама такава "зелена сделка" ни спретнаха, че още не можем да се изкъпем... Така, че никой не обръща внимание на правилното говорене, ако имаш акъл, мислиш предвидливо и си що-годе нормална морално и психически личност.

187

Анонимен

преди 2 седмици

Мда, машинките за гласуване не прощават на скотски народи.

186

Анонимен

преди 2 седмици

посолството и приятелите на трактора от израел дето вкараха ППДБ вкараха и това подобие на човек. сега ще си имаме частен АЕЦ платен със заемче 30 милиарда. стойте и гледайте. концесии, монцесии свинчугата вече ги забрави. сега ще има гуш гуш с порко и курьо и шиши и войничка в украйна. честито.

185

Анонимен

преди 2 седмици

Кампанията в американското посолство.

184

Анонимен

преди 2 седмици

Нито един екзит пол не даваше сигнали Величие да премине 2% и изведнъж, бaaaaм 5%. Айде, холан, не пасем трева! Тропосаха ги с 3%, за да ги вкарат в парламента.

183

Коко Динев :

преди 2 седмици

Аз ще правя партия , ...на ФЛАШКА !

182

Анонимен

преди 2 седмици

то сигурно и никой не е гласувал за вас, предполагам сте новата патерица на герб-дпс

181

до 181

преди 2 седмици

Е как да не е изпаднал народът бе, нито има за кого да гласува, нито желае повече да гласува, "исках, ама немах желание" . Но да дава на такива пародийни "величия" място в управлението вече е трагедия.

180

Стършел

преди 2 седмици

Техни "величества" са едни обикновенни провинциални и двулични тарикати.Гледах ги по Нова телевизия тази сутрин и единия от тях в коментар за БДЖ каза БЕ ДЕ ДЖЕТО.Диалектите са богатство в българският език, но когато си решил да се занимаваш с политика добре би било, да знаеш как да говориш правилен български език.

179

ПАДЕНИЕ !!!

преди 2 седмици

Вижте им само тъпите физиономии ! Този отдясно е лихварче - обещал е че ще опрости заемите на всички, които гласуват за тях и така са ги избрали. Иначе никой нормален човек не би гласувал за тези. След Шиши, Боко, Чалгаря и Копейкин се оказа, че има и още по-голяма падение ! Бах ти и величието ! Ноправо отходна яма и смрад !

178

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 180...Народа не е изпаднал...до сега като гласувахме за....доказаните....до къде я докарахме...има и ще има наказателен вот..и дано Величие да се възползват...Преди време наказателният вот отиде при Дългия. и се о.раха...