113

Чуваков

преди 3 седмици

Не виждам богати ларж тавариши да отварят високо платени работни места. Американците ли ви пречат пак? Нямаше ли да ги унищоте с някоя атомна бомба да не ви пречат да се развивате? Низши сте друзя, затова сте на дъното на пирамидата, приемете тази истина и ще живеете в мир и хармония със себе си. Бай да уей укрите опукаха първия Су-57, без да е ходил на фронта.

112

Анонимен

преди 3 седмици

До ЧакъраЗаплатите са ни ниски спрямо другите държави от ЕС.Реално един служител в кауфланд или в ит компания, ще работи еднакъм брой часове в България и в Германия но в Германия ще взема повече.

111

Полевъдов

преди 3 седмици

Курортите са пълни с хора,супермаркетите са пълни с хора, цените на най обикноветните хапартаменти в софето удариха 2000 евро. Не виждам какъв е проблема, народа има пари.

110

Анонимен

преди 3 седмици

До КрайКак да намерят хора за работа в офис, като не си правят труда да прочетат св-то ти и да видят, че работата, която си вършил в друга фирма е сходна с офис позицията, която са обямили и след това да те извикат на интервю.

109

Чакъра

преди 3 седмици

И къде пише че заплатите трябва да са високи? Гай Баню какво предлага на света освен некадърност? Вчера гледах как двама баювци ремонтираха една ниска стеничка пред обществена сграда, *** който събираха пред стеничката просто го изхвърляха в треват зад стеничката. Ганди иска да работи по български и руски тертип а да взема германска заплата. Еми няма как да стане бе тавариши - за черните ви очи никой няма да ви киха големите денги.

108

Анонимен

преди 3 седмици

Най-трудолюбивите често получават най-ниски заплати. Така е в България.Просто работете на минимума които се изисква без да извървяте екстра миля.

107

Анонимен

преди 3 седмици

До Край 200 кандидата са за 1 работа

106

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен ЕС не те спасява защото месните шефове толерират месни а и трябва да научищи близо 60 езика и диалекти в ЕС за да търсиш най-висока заплата на интервюта.

105

Анонимен

преди 3 седмици

Само не разбрах за какво гласуваха от партия "Няма такъв водещ". Вие знаете ли?

104

Анонимен

преди 3 седмици

София си е като Детройт, разрухата е пълна, индустриите на новия век, инвестират в Сърбия, Турция и Гърция!*** ни политици ще доведат да по-тежки кризи за населението и бизнеса!

103

Анонимен

преди 3 седмици

Парите не са за болтове, винтове, маркучета, филтри и подобни, те са за стотинки и се произвеждат тук. Големите пари са за тези, които издатат крайният продукт, а тези фирми са на запад.:))

102

Богат

преди 3 седмици

Даже ми одобриха кредит ьа лизинг за чисто нова бригадирска количка РК1. Само за пет години.

101

Край

преди 3 седмици

Някой живее 10г. назад. Цената на труда в България поскъпна. Към момента е невъзможно да намериш работници за какъвто и да било физически труд. Даже за имитацията на работа в офис с компютър и на телефон не се намират ГРАМОТНИ хора.

100

Анонимен

преди 3 седмици

Как ще сте богато общество, когато който не ви е хванал, той не ви е ***...л? Десетки милиарди отлитат за секунди за самолети на чертеж, виртуални реактори и т.н. а реалните ни ресурси като злато са отдадени, откраднати за 3% концесия за десетилетия напред. И реалните ни реактори ги подариха на украйна и всичката военна техника отиде там за без пари. Че и дърпат кредити за украйна с България като гарант. Голташка държава и такива ще бъде. всеки продажник раздава всичко срещу комисион

99

Богат

преди 3 седмици

Пенция си ти . Аз се чувствам млад.

98

Анонимен

преди 3 седмици

Нали искахте демокрация и капитализъм, какви са тези неща минимална заплата... учиш работиш печелиш, това е, щом не изкарваш пари значи не си заслужил...

97

Анонимен

преди 3 седмици

До Богат 99. И ти пенцийо си гледал един стар филм...

96

Анонимен

преди 3 седмици

До Наблюдател 98. Верно ли тей прай българинът в чужбина ? Ти всички българи в чужбина ли познаваш ?

95

Богат

преди 3 седмици

Дгд бедните.

94

Наблюдател

преди 3 седмици

Българинът в чужбина работи само след като в началото го опухат 3-4 пъти и види че няма на къде и с бг манталитет ще умре от глад. Тогава или поема обратно, или проработва.