249

Анонимен

преди 3 седмици

Или като изказванията на медведа коги се нафръга и почне да мета атома?

248

Анонимен

преди 3 седмици

Писна ми от тия изказвания - Аз ви казвам вие вярвайте и за това дайте да даваме! Който не вярва е русофил, антиваксър и потенциален диктатор!

247

Анонимен

преди 3 седмици

Колкото и да е изкукал зад него има екипи които управляват. Все пак е най влиятелният лидер за разлика от бункерното жуженце което продължава да ръчка в Грузия с "новия" закон за чуждестранните агенти с който и пРосията си отстранява опозицията. В Казахстан избиха отново опозицията и сега е под диктата на ФСБ и сложените марионетки. Където влязат колхозниците всичко тръгва към мизерия и робство. Няма нито една просперираща под нейния ботуш.

246

Анонимен

преди 3 седмици

Тоз дърт куфалник да не е объркал Европа с робите от Африка.

245

Анонимен

преди 3 седмици

Глупости на тракалета. Байдън трябва да го подведат под съдебна отговорност за всяване на паника. Русия да закача Грузия след като разкараха бесното куче на САЩ Сакаашвили? Нали американски експерти предричаха, че руснаците няма да се изтеглят след потушаването на метежа в Казахстан? Ами изтеглиха се. За разлика от американците в Сирия. Ирак също искат американци и англичани да си ходят. Ама те не. Борели Ислямска държава, която те финансираха!?

244

Анонимен

преди 3 седмици

Байдън се притеснил за Европа, но Путин разполага в Куба кораби и войски. Предупреждение, майна да спрете с агресивната реторика и плашилките. А, седни си байдъне във въздуха, че ти подложи Путин въздушно столче и с възглавничка, даже.

243

Хи хи

преди 3 седмици

Еврогейчета, чухте ли кво казва Бай Дън, Путин идва у нас ! Търсете си миши дупки да се скриете, че да може Путин да ви изкарва от там !

242

Анонимен

преди 3 седмици

Който подкрепя украинците има психически проблеми и филипинския президент го забеляза за няколко минути при срещата си със Зеленски и му предложи специалисти-психолози, вместо оръжие. В последвалото интервю, Зеленски въодушевен-Да, ние имаме нужда от такива специалисти. Много наши войници се връщат от фронта инвалиди или психически увредени. Тоя пуек не е разбрал какво има предвид филипинския президент, а Зе-то не вярвам да му пука как се връщат от фронта укренските войници и дали се връщат.

241

Bormann

преди 3 седмици

Сталин трябваше да послуша съвета на Жуков който беше: Да продължим напред докато сме набрали скорост и до няколко седмици ще сме на Английския проток.... сега на островчето щяха да говорят друг език както и в Америчка :))))

240

Анонимен

преди 3 седмици

Да допълня-блъснаха велосипедиста с брониран джип и човекът си заряза колелото и побегна като Юсеин Болт. Такива неща се случват в Украйна, каквито никъде другаде няма, а вие си подкрепяйте. Ясно ни е на повечето какви сте.

239

Анонимен

преди 3 седмици

Не вярваме на това!

238

Анонимен

преди 3 седмици

Оставихте Украйна да бомбардира Донбас 10 години и да издевателства над абсолютно мирни жители. Оставяте и сега да бомбардира жилищни квартали в Белгород и Луганск. Укрите ударили един и същ магазин 2 пъти. А хората, които избиха по пазарите? Какво подкрепяте, всъщност? Та те мразят не само руснаците, но и себе си. Гледах потресаващ клип как военните от ТЦК блъснаха велосипедист в някакво село и го подгониха да го завербоват за фронта.

237

Анонимен

преди 3 седмици

Цяла ЕВропа била застрашена, а неговият Пиндостан бил в безопасност, бил в ролята на въглищар, който мята гориво в печката.

236

Анонимен

преди 3 седмици

242- прав си за дийп-тия дийп казаха на хората да протестират срещу стратегията за детето и о чудо всички бивши държави от източния блок даже в Раша протестираха близо година ама не казаха защо и какво точно ги смущава, помня че обявиха че норвежците чакали на границата и по знак/ама от стратегията ли?!/да ни вземат децата последва нахлуването на ордите на Кремълското джудже в мирна държава и разбрахме че украинците воювали в Русия а не Русия убива и извежда деца от Украйна- олигарсите плащат

235

Войн

преди 3 седмици

Никаква война няма да има, а само крушение на Джуджетландия. Джуджетата имат експириънс със СеСеСеРетата.

234

Анонимен

преди 3 седмици

Пропуснали сте да пишете много интересен отзив за материал на германското правителство в който се говори за война през2029-та, за която германците трябва да се готвят. Да не разчитат на държавата да помага по никакъв начин и да се подготвят за продоволствена криза като продуктите ще се получават с талони. Както и връщат задължителната военна служба. Това е официален документ. Само кажете защо са упоменали точно тази година? И после нямало дийп световно правителство, което да определя как и кога

233

Анонимен

преди 3 седмици

Да, Путин тръпне от нетърпение да поеме на плещите си всички проблеми на европа-енергийни, мигрантски, всякакви....можете само да мечтаете, но в Европа вече дори няма производства. Всичко се изнесе към САЩ, Китай, даже Унгария... Я направете справка къде са сега Байер и Мерцедес, например.

232

Анонимен

преди 3 седмици

И кога Путин е заявявал желание да покорява мизерната Европа, раздирана от противоречия, без ресурси, натъпкана с мигранти и престъпност, в която дори в Германия пенсионирите събират бутилки от кофите за *** за да оцеляват? Какво има в Европа, което да съблазни Путин, че чак да поиска да я застраши?

231

Българин

преди 3 седмици

Адът е разпалил огъня си и отеорил широко уста за тея двамата - слуги на дявола ....

230

Анонимен

преди 3 седмици

Русия само помага на САЩ. Всички се засилиха да влизат в НАТО и в ЕС. Капана над Европа ще хлопне и едва ли Русия ще спечели нещо освен може би Украйна...