205

РАБОТЕЩ ЧОВЕК

преди 3 месеца

Наглостта на д-р Москва от т.нар."Синя България" е голяма.Той беше здравен министър в правителството на ББ и с него пътуваше да реже ленти на "магистралите".Въведе пръстов отпечатък,но какво стана с тези данни той не казва,а и никой не го пита.Как може да убеди българите,че те са унищожени.Какви подобрения направи за здравето-пак мълчи.Опитва се да съживи синята идея,която обаче се оказа творение на ДС и никой не го крие.Не казва и неговата КОД колко привърженици има-нали са партия?

204

Тодор Александров

преди 3 месеца

Искам да се въведат преференции за опцията "Не подкрепям никого" и там зачертаваш тоя дето изобщо не можеш да понасяш! Например онзи *** и плазмодий Волгин ...

203

Само СИНЯ България!

преди 3 месеца

Гласувайте за СИНЯ БЪЛГАРИЯ! Да изхвърлим ментетата от ПП-ДБ!

202

Хартиен отрязък

преди 3 месеца

"хартиения отрязък с "

201

Допълнение към 240

преди 3 месеца

да се чете "хартиеният отрязък с "

200

Само хартиена бюлети

преди 3 месеца

Ако не искате подмяна на вота чрез ала-бала с машините гласувайте като цяла демократична Европа с хартиена бюлетина! Членът на секционната комисия откъсва пред вас бюлетината , поставя печата и ви я подава. Вие отбелязвате вота си в кабинката, връщате се при членът на секционната комисия, той откъсва хартиеният отрязък с пак пред вас и го пуска н определената за това кутия, поставя втория печат и след това вие собственоръчно я пускате в урната! Такава е процедурата и за двата избора!

199

ПП-ДБ-СС не са десни

преди 3 месеца

Българи не се лъжете, че ПП-ДБ-СС са дясна партия, те дори не са център-дясно! ПП-ДБ-СС са лява партия, провеждаща лява политика! Автентичната дясна партия е СИНЯ БЪЛГАРИЯ!

198

Анонимен

преди 3 месеца

100% партия Величие ще прескочи бариерата .. Няма как да повече да крият медиите и социолозите.

197

Анонимен

преди 3 месеца

До ПроСоТо Политиката у нас е игра на селски белот , в такава я превърнаха " любимите " ни политици , които с нищо друго , ни държава , ни народ се занимават , просто си плющат белота ,. Защо и ние да не им покажем , че умеем триконете им . Да им осигурим възможно най-голяма нестабилност , така , че пак да са в позиция " пате в кълчища "

196

ПроСоТо

преди 3 месеца

сега ще напиша МОЕТО мнение ...-НЕ защото ви "интересула",или е "важно" ..Просто защото още не съм изключил компа...Та:..-СЕГА аз ще гласувам за "Възраждане"..А на есен-ЗА "ВЕЛИЧИЕ"...Инерцията на Възраждане е голяма.."Величие" И ДРУГИТЕ ,които също са ми симпатични,тепърва трябва да набират инерция..ТОВА е ,което диктува поведението ми..

195

Анонимен

преди 3 месеца

До 234. И с кой ще изринеш ГЕРБ.:))

194

ВСИЧКИ

преди 3 месеца

ДА ИЗРИНЕМ герб.

193

Анонимен

преди 3 месеца

Пак да кажа. 1007 анкетирани не са представителна извадка. Още повече че са основно служители в държавни учреждения. Удобното на тези "проучвания" е, че точно сите бщрокрация се ослушва къде да се нагласи за да има кариерен ръст при евентуално правителство. Всички останали тенденции в общественото мнение са размити в малкото количество анкетирани и не представиелноста им по отношение на различни групи в обществото ни. А ако избирателната кактивност доближи 60% всички тези изледвания ще се разбия

192

Анонимен

преди 3 месеца

Цял месец пълни зали, срещи с хиляди хора и нито дума за Величие по водеща телевизия.В какъв свят живеем а? Демокрация ли? Честни избори ли? Нека всички подкрепим Величие с номер 25! Нека го направим заради самите нас.

191

Анонимен

преди 3 месеца

гласувайте пак за опг герб - стабилната бедност!

190

митко

преди 3 месеца

Гербаджийските платени социолози не могат да скрия растежа на Величие.Вчера в София хиляди се изправиха в подкрепа на полковника и Ивелин.Бъдещето е пред тези духовни хора.Мутрите от Герб и Дпс скоро ще изтечат в канала на централният затвор.

189

2милиона пенсионери

преди 3 месеца

ДО 210- Не аз,а ти си *** ка ,гервераст прикрит..

188

Анонимен

преди 3 месеца

Полковник Марков каза нещо много вярно преди два дни.Ако тези 70%, които не гласуват отидат до урните социологическите прогнози няма да имат никакво значение.Всички знаем че реално за системните партии гласуват общо около 30% от хората с право на глас.Аз лично ще гласувам за полковника и Величие.

187

Анонимен

преди 3 месеца

Нова сглобка.

186

Анонимен

преди 3 месеца

Австралия изпраща в Швейцария на срещата за мир в Украйна своя министър по въпросите на хората с увреждания.