31

Анонимен

преди 3 седмици

И социални помощи получават всеки месец регистрираните.Колкото минимална пенсия

30

Да довърша

преди 3 седмици

Та, западноукраинците са пределно наясно, че са изгубили част от територията си богата на метали/ресурси, но никога не са имали полза от нея, понеже е била окрадена и разпределена на 'наши хора' руски олигарси. И като цяло поне на запад масово искат да се отнеме гражданството на всички тези 'украино-руски' търтеи, които го играят 'бежанци', а после чакат наготово да се върнат и държавата да им постели. Знам, че няма да се върже с черно-бялото схващане на болшинството от нашенци,но това се случва

29

Анонимен

преди 3 седмици

Те така могат да изкарат и 10 години ,и повечето идват от зони в които няма военни действия.Не е ли редно да ги изкарат от хотелите и да им предложат обеци ще в бежански центрове,сигурен съм,че всички ще си заминат за Украйна.Тук са за безплатното море не защото бягат от нещо

28

Анонимен

преди 3 седмици

Тея ако не ги изгонят и след 10 години ще са там. Кой се отказва от това да спи в луксозни хотели, да го хранят 3 пъти на ден и да не плаща нито ток, нито вода...

27

Анонимен

преди 3 седмици

Благодарете на Просто Киро, той каза , че 1200 лева помощ на месец за украински ни гости било най малкото. Каза ви да си дарявате и по една заплата допълнително. Да не забравите да му благодарите в Неделя.

26

Анонимен

преди 3 седмици

Тея колко години ще спят и безделничат по хотелите. Може ли и на мен държавата да ми плаща наема, че всеки месец вадя по 1000 лева за покрив над главата. Събираме капачки, пращаме смс за да съберем 2 милиона на Българската коледа за да има за кувиози и подобни, обаче държавата дава всеки месец над 2 милиона за хотели на безделниците. Ами тя войната в Сирия продължава вече 10 години да викнем и сирийци да им плащаме хотелите.

25

Анонимен

преди 3 седмици

Връщайте ги обратно. Зеленски ги иска на фронта. И мъжете и жените. Не е вярно, че парите за издръжката им идват от ЕС. Всичкия масраф го плащаме ние, от нашите джобове. Или ги настанете в палаткови лагери, не по най-скъпите хотели.

24

Анонимен

преди 3 седмици

Значи в Слънчев бряг вече трета година има украинци които си почиват за наша сметка.Каква е тази лудост бежанци по курорти??? Има българи които не могат да си позволят да заведат децата си на море?! И защо това настаняване е безсрочно,за две години и половина трябваше да са си намерили работа и квартири !

23

Нане

преди 3 седмици

Аве оФци, кога ще ви просветне у празните глави. Я си представете Вие да сте бежанци, в укрия, сърбия, македония, гърция, румъния, турция, как, ще се отнесат те с вас... Отговора, е, ще ви скъсат от работа за без пари... ===)))

22

.....

преди 3 седмици

ЕС ей така няма ли да ни опрости някои друг милр.евро,както направи на Гърция,нали помагаме на Укрите!

21

.....

преди 3 седмици

Как не видях по черноморието,защото Те са там предимно, една украинска кола по-стара от 5 г. и да има газ...!

20

От кухнята

преди 3 седмици

Изкарах последните три седмици в Западна Украйна. Там хората работят, не си играят на 'бежанци' и яко ругаят 'източните украинци', че са украинци само на хартия, а всъщност са руски мафиоти, които ползват системата и крадат пари. Имаше хора, които открито обясниха, че нямат намерение да воюват заради плазмод*или, които един ден са руснаци, другия украинци, местят се като вирус и цицкат системата. Казаха: мобилизират нас да мрем, докато те са в чужбина и Европа им плаща всичко.

19

.....

преди 3 седмици

Това е пародията за нашите деца няма безплатна храна,нито в детски градини нито в училища,а тук по хотели и почивни бази хрантутим укри бежанци.В затворите също!

18

За Карлово

преди 3 седмици

Няма! За тия неканените - миа. Докато не гръмнат някой хотел, тия няма да спрат да грабят нашите пари за да си отглеждаме украинския джукест урволък. Сезонът започва и могат сами да се издържат! Айде метла!

17

Анонимен

преди 3 седмици

ДЕМ алчна

16

Анонимен

преди 3 седмици

Разяснете по-подробно от каква закрила имат нужда тия? Никой от тях не е помирисвал война. Защо не ги питате откъде са и ако са от райони където няма война, ги врътвате обратно. Айде стига сте слагали всички под един знаменател. Закрила им праим, мола ви са. Ние имаме нужда от закрила, не те.

15

Анонимен

преди 3 седмици

За 2023 г. стойността на храноден в болница е около 2.62 лв. Това изчерпва темата! Да се разкарат! В училищата децата не получават безплатна храна. В детска градина е 3 - 4 лв. Извинете, но това, което се случва е срамно! И не, тези пари не идват от ЕС!!!! От нашия джоб са!

14

до 8

преди 3 седмици

То, българинът си е все това и с украинци и без украинци...

13

Анонимен

преди 3 седмици

Те не са Украински пари! Те са наши пари, подарени на Украинските тонеядци.

12

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 седмици

Украинците са нагли . В България има българи на улицата и претенцията на тия съветски престъпници е меко казано варварска. Първата държава,в която украинците са влезнали преди да дойдат в България е Румъния.Според Дъблинското споразумение те трябва да се върнат в Румъния. За апетитите на Укрите към Варна знаем с доста аргументи от историята,но това което ще се случи с крадливостта и разбойничеството им е нещо ужасно. Ако в украинците имаше достойнство нямаше да са в България. Вън!