37

Анонимен

преди 4 седмици

В Бг има ли етническа партия и тя използва ли език на омразата.

36

Анонимен

преди 4 седмици

Абе русофилчета, нали сте големи миротворци и искате войната в Украйна да спре. Защо не отидете на Червения площад с един плакат "Не на войната. Искаме мир."? Хайде моля ви се, даже съм готов да ви спонсорирам. Има ли мераклии?

35

Анонимен

преди 4 седмици

До cfh Сърбите не признават нашите искания за Ниш и Пирот и даже нападат България в 1885 г. при съединението за заграбят още. Няма как да искат ние да ги подкрепим за Босна. Населението от тия градове лесно ще се изнесе към Босна и така ще се реши проблема както турците се изнасят от България.

34

Анонимен

преди 4 седмици

До do 9 - Моята любов към България се изразява в това, че искам българите да живеем свободно. Ако сме против някаква война да можем да го споделим, без да се притесняваме, че ще попаднем в затвора заради мнението си, както е в любимата ти Русия. Изразява се в това, че на първо място мисля за България, не за Сърбия, Русия или НАТО, а за България. И понеже мисля за България, затова след 9 години живот в Германия се върнах отново тук и от 2014-а работя и си плащам данъците тук. И т.н. и т.н.

33

Не сте прави --2

преди 4 седмици

От съюзническата авиация за възмездие и наказание .Вижте каке унищожен Дрезден и още няколко града ,красиви градове ,градове архитектурни паметници ца били буквално изгорени със десетки хиляди жители това е било огромно зверство избити са хиляди деца заради това че германския народ тогава е пройзвел и избрал Хитлер за водач ,но на децата каква им е вината -- и за зверствата на СС се говори ,ама за другите зверствата много лекичко се споменава и се оправдава - да ама сега тези държави са заедно

32

Един

преди 4 седмици

До do 9Познанието ти на православието е горе долу на комунистическо ниво.Няма православен календар - има Грегориански и Юлиански. Различните църкви в православната общност подхождат различно. Пример гръцката църква същопразнува Рождество на 24ти Дек. И няма нужда комунисти да ни учат на вяра. Путин от КГБ дирекно влезе в църквата ис е снима оттам... Помним каква беше отношението на *** към вярата

31

умника си ти!

преди 4 седмици

До Фют От кого са освободени? Ние сме в коалиция с останалите. Някакъв международен следвоенен договор можеш ли да ми посочиш? Според който цялата македония, а не само пиринско са в България? Как е според БУКУРЕЩКИЯ ДОГОВОР-1913 Г?

30

Фют

преди 4 седмици

До Не сте прави --28. Каква война 1995 година бе. Абе, тук само мало умни чебурашки ли коментират???

29

Анонимен

преди 4 седмици

Изкуствения интелект може да направи всякакви клипчета. Аз не им вярвам.

28

cfh

преди 4 седмици

Ей така сърбелите ни откраднаха Македония!! Извъртяха историята и реалността на 180 градуса и от земя населена на 90% с истински БЪЛГАРИ-сега се оказва, че там има само 3000 души!!! Ей това, което негодниците на Запад от нас правят-ще им се върне като бумеранг!!!Скоро!! След като Ботоксовото им царче най-после пукне!!! Нали не се съмнявате откъде е дошла тази слабоумна идея!?!

27

кажи ве! смотаняко!

преди 4 седмици

До Анонимен 20 Я ми обясни като на отличен ученик по история, по кое време македония е била в границите на България, та Сърбия и Русия дая я отделят. До 1912 година е в турски ръце, веднага след това сърбите я завладяват. И така до 1991 година. На Парижките мирни договори 1946 г ЗАПАДНЯЦИТЕ признават на ТИТО Македопния като сръбска територия. От 1948 г нататък ТИТО е смъртен враг на руснаците и първа ДРУЖКА на американците. Те що не му наредиха да ни даде Македония? А на Ньойския договор 1919 ?

26

Фют

преди 4 седмици

До А Делиормана?Родопит 25. До 1912 година Македония е в Османската империя. Пиринска, Вардарска и Егейска Македония се освобождават септември - октомври 1912г. Сега помисли пак и коментирай мало умнико.

25

Не сте прави --

преди 4 седмици

--- да спорите ! И да наричате сърбите гиноциден народ ,било е война изпълнявали са се заповеди определени избрани хора от разни ,,патриотични,, части са били избрани и те са свършили ,,мръсната работа,, надъхани са били и са мислели че това е някакво възмездие за предни битки и кланета ! Но там не са участвали всички сърби и все пак трябва да се върви на пред и това да се преглътне от всички във името на мира. Същото е важи и за германия гиноцид ли е унищожаване на германски градове от съюзнич

24

Анонимен

преди 4 седмици

Всички злини са от юесей.

23

Анонимен

преди 4 седмици

След холивудската театрална постановка в буча почнах да се съмнявам за сребреница. Едни и същи кукловодите.

22

А Делиормана?Родопит

преди 4 седмици

До Анонимен16 Не съм русофил и не знам дали им е мъчно. Но само ще предупредя тъй наречените русофоби, че Косово е опасен прецедент. И аз виждам как в недалечното бъдеще съдбата на Косово ще последват нашите Родопи и четириъгълника Русе-Шумен-Варна-Силистра. И то не с руска, а със зашпадна намеса. Както беше в Мюнхен 1938 г. А Македония не е била в нашите граници след 1878 г, че Русия и Сърбия да ни я отнемат. След 1912 г тя е винаги в Сърбия, а Тито пък беше крепен от Запада и Америка!

21

aa1820

преди 4 седмици

Сърбите са геноциден народ. Това е! и имена да променят, и факти да отричат нищо няма да постигнат. Много да внимават, че с едно по-рязко движение ще се сбогуват с мизерната си държава.

20

Бобо

преди 4 седмици

До Зозо Ами няма да влязат в НАТО сърбите. То не става така, хем ги бомбардираш, хем искаш Западните Балкани в НАТО и се правиш все едно нищо не се е случило в 1999 г. Що не бомбардират Испания заради баските и каталунците?

19

do 9

преди 4 седмици

А твоята любов към България в какво се изразява? В омразата към Русия,защото през последните 10-на г.е модерно да показваш любовта си към Бългаия,мразейки Русия.Любовта НИКОГА не се демонстрира с омраза към друг. Доколкото за православен християнин,ти предполагам си такъв и съм убеден,че празнуваш Коледа на 25.12.,когато я празнуват католиците,най-вече любимите ти сащ, а Великден празнуваш,когато се празнува по православният календарнай-вече руснаците.Не е ли малко шизофренично за православието?

18

Додик

преди 4 седмици

До Христо Христов - Истински изверги са това НАТО- нас изкараха виновни, а ние само доставяхме труповете!