24

Auslander Raus

преди 4 седмици

ДругоЗемците - Вън!!

23

Анонимен

преди 4 седмици

Основната причина, нацизмът да се счита за "крайно-дясно" движебие е, че самите нацисти не са се разбирали с комунистите, така *** са слагаби в противоположния полюс. Другата причина е, че в Германия модерно е сювсе "лявото", което обича да накърби десните с това, *** били нацисти. Кажи на германец "Бе Ханс, хубу го говориш това, ама звучиш малко ... Mein kamph, ако мибхващаш мисълта" - 50 нюанса первено нанлицето на Ханс и ше мълчи един месец, даже да не е вярно.

22

Нормално за мюслита

преди 4 седмици

Ако беше Българин всички араби и др. подобни. щяха да плюят. Последния път когато младо български ромче наръга човек с нож се подиграваха, че сме в ЕС и се оправдаваха с нас за проблеми характерни за тях, които те причиняват. Турците също са особено активни защото много ги боли, че България и Румъния са в ЕС.

21

Анонимен

преди 4 седмици

Защо и в щатите, и в Германия полицията ги застрелва? За да не се разприказва? Не може ли да го рани в крака или другаде, но не смъртоносно? Застреляхме-въпросът е приключен, не се безпокойте повече. Интересно е. Отдавна се питам. Какви са мотивите, на никой ли не му е любопитно.

20

Като Куиър Вещица

преди 4 седмици

и НеБиНаРен Европеец - Настоявам за Закриване на Полицията, заради този Проявен Акт на Насилие!

19

Реалист

преди 4 седмици

Нямало информация за ножара, ама имало за "крайно дясния" активист? Ай cиkтиp!

18

Анонимен

преди 4 седмици

"До 15 Те и 25-та година така са со мислели ...."Плана е за 2027година. До тогава трябва да приемат закони в Брюксел които да отнемат на практика суверенитета и правото на България.

17

Да

преди 4 седмици

На мен ми направи впечатление, че повечето полицаи бяха жени. Тези ли ще пазят реда??? хахаха Иначе на германците, да не са си вкарвали толкова ромове.

16

Какъв е проблема

преди 4 седмици

Нека да обвиним Путин или Китай!

15

Анонимен

преди 4 седмици

До 15 Те и 25-та година така са со мислели ....

14

Анонимен

преди 4 седмици

До 14 - Афгани? Афганистабец, бе еййй!

13

Хахаха

преди 4 седмици

Сетили се да стават крайно десни ама късно е либе за китка. Ние сме следващите. Плана на Сорос е за поне 3 млн. тарамбуки на наша територия до 2027 година.

12

Аш шишани

преди 4 седмици

Гледах го. Беше светъл, ливанец или сириец, но не иракчанин или афгани. Имаше хубава брада и големи очила. Добре борави с ножа и наръга крайнодесния първо, после докато полицая беше затиснал друг крайнодесен, нашия човек го наръга във врата. Тогава една кука го простреля, а няколко истерични жени-полицайки започнаха да крякат наоколо без да знаят какво да направят. Човекът беше доста бърз и видимо обучаван. Изгледалите видеото да се замислят за равенството в половете и женичките-полицаи.

11

Дядо Стефчо

преди 4 седмици

Бързо оздравяване на ранения полицай. Аплодисменти за твърдата реакция на полицията.

10

Анонимен

преди 4 седмици

Ядрен физик е бил

9

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 седмици

Мен не ме притеснява да има десни партии,които са родолюбиви и реалистични в оценките си,че сме превзети от исляма. Мен ме притеснява това,че много от тези партии са действително популистки,а техните ръководители не принадлежат на етноса на държавата ,в която са. Примери? Възраждане,Величие,Атака,Френското Възраждане,Партията на Мелони,Партията на Мари льо Пен... Тези партии са сефарадски и лъжат. Критерий за национална добра партия е тази на Нетаняху.Нетаняху не е популист, А ДЕЙСТВЕН ПОЛИТИК

8

Анонимен

преди 4 седмици

Не е ли достатъчно показателно вече защо десните се увеличават все повече и точно тези мигранти ге предизвикват и подпомагат за това? Наивността на политиците и ината да си затварят очите за фактите е потресаваща.

7

Баба меркел

преди 4 седмици

Ги покани, .е видите какво ще стане на 9ти , слава украйна , зелени сделки пи1ка му клюн , ще ви заврем в *** гсссс времето ви изтече евроатлантасти

6

КуКлус

преди 4 седмици

Ако беше в България полицая щеше да търка нара доживот !

5

Нане

преди 4 седмици

В германистаня, благодарение на краварите и краваромучалките се настаниха хиляди бойци на ислямска държава от Сирия... ===))) да не говоря за авганистаня, пакистаня, хиндустаня...