75

Кенет Мертен

преди 4 седмици

Ние не се намесваме във вътрешнополитическия ви живот ние направо ви заповядваме какво да правите.

74

Анонимен

преди 4 седмици

Хахаха този умеел да разказва вицове. Сега остава да каже че и в Украйна не се месят и въобще и оръжия не им дават.

73

Бившият македонски

преди 4 седмици

посланик в България Марян Гьорчев заяви днес, че френското предложение не е добро за Македония и че договорът с България може да бъде предоговорен.

72

Разбрах

преди 4 седмици

Не се намесваме. Само ви казваме как какво да правите.

71

не не, тц не хич!

преди 4 седмици

точно не изключено не ! ама не! :):)

70

Анонимен

преди 4 седмици

Каквито и манипулации да ни внушавате ,в България все още има доста интелигентни хора и си имаме мнение за Вас и вашата държава!!! Да не сме маймуни от гората!! Въпреки всички предатели излезли за пари в чужбина , има Българи обичащи България и искаме да си бъде рай, а не полигон за вашите войни!!!

69

МръСни юдео-ционисти

преди 4 седмици

"В Хърватия моят екип и аз придружавахме правителството през последните етапи към членството в ЕС. Успешно се застъпих на всички нива на хърватското правителство включително с държавни глави за връщането на ЕВРЕЙСКА собственост отпреди войната на хърватската ЕВРЕЙСКА общност, което доведе до първата реституция на ЕВРЕЙСКА собственост от хърватската независимост." - цитат от встъпителната реч на Кенет Мертен в БГ. Този е слуга на юдео-ционистките интереси по света за власт и пари!

68

Анонимен

преди 4 седмици

Щом е рекъл нека в така - от неговите уста в божиите уши - наистина да стане, че съвсем скоро сащисаните да не могат да се намесват в българския вътрешнополитически живот.

67

@Вън

преди 4 седмици

Сполай, прав си. Само едно да намекна. Тез ***, които ни пробутват, далеч не са толкова скъпи на пазара. Скъпо ни ги набутват на нас. Ние всъщност не толкова плащаме цена за чертежите, колкото това са робски данъци. Както през османското робство.

66

Анонимен

преди 4 седмици

Че ние имаме ли вътрешнополитически живот, освен в кръчмите. Командват ни фашингтон и брюксел...пардон, де факто берлин.

65

Ина

преди 4 седмици

Вие не участвате във войни, не изпращате военни да участват във войни, не се месите във вътрешните работи на никоя държава. Ми, то Папата няма да му стигат два живота да Ви канонизира всичките за светци.

64

Щерю

преди 4 седмици

- Г-н, Мертен, САЩ така не се намесваше и във вътрешнополитическия живот на Украйна - докато я въвлякохте в тая война с Русия! Кръвта на милионите избити украинци нека да е в/у виновните от САЩ и родовете им! Проклетия да е върху Вас...

63

До 67

преди 4 седмици

За какво ти е виза, бе путинофил ?... Ходи да плачеш на Путин, че и Русия там нямаш виза

62

Рендето

преди 4 седмици

"""""""Посланикът на САЩ у нас: Не се намесваме във вътрешнополитическия ви живот""""""" -------------------- Чудесен Виц!!! -))) Успя да ме разсмее!!!! -))))))))

61

Анонимен

преди 4 седмици

Визите,ВИЗИТЕ КОГА ЩЕ МАХНЕШ НАГЛЕЦ !!!

60

Анонимен

преди 4 седмици

Повервахме му, тази нощ ще си легна спокоен!

59

Наблюдател

преди 4 седмици

Вервайте ми!

58

ЦЕЛТА НА МАГНИТСКИ

преди 4 седмици

Е ТАКИВА КАТО ЛПЙКО И ШИШИ ДА ИМ СЕ СЛОЖИ ЧАТАЛ НА ВРАТА И ДА СЛУШКАТ

57

Анонимен

преди 4 седмици

Значи не се намесват ,но,забележете това,СЕ ЗАСТЪПВАТ за политики които са важни за САЩ...само не знам на това как се вика ако не намеса във вътрешните и външните работи на държавата,не само нашата,Ами и всички други държави по света където са си купили политици..

56

BOBI

преди 4 седмици

ТИ ЛИ НЕ СЕ МЕСИШ? ВСЕКИ ДЕН ИМА НЯКОЙ В ПАРЛАМЕНТА ИЗПРАТЕН ОТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО !!!!!