114

Анонимен

преди 4 седмици

Да благодарим на българските жени, които предпочитат да раждат на чичко западен паричко вместо на възпитани млади български момчета!

113

Анонимен

преди 4 седмици

Е не е толкова зле положението като в Украйна. Те да му мислят. Който се е хванал с руските не е прокопсал.

112

Гъста майня

преди 4 седмици

Никакъв преход нямало. В Булгария била извършена буржуазная контр-революция. За тва и пати народа, стопявайки се от 9 миллиона на сегашни 5 (чист геноцид). За Това повече да не гласуваме за мафиози про-пендоски марионетки (ПеПета и Герб).

111

Анонимен

преди 4 седмици

КОМУНИЗЪМ = КРЕПОСТНИЧЕСКИ ЗАКОН - изземване на земите на КОВБОИТЕ - СЕЛЯНИТЕ ...., и натикване в КОЛХОЗИТЕ, ИЗБИВАНЕ НА ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА, АРИСТОКРАЦИЯТА и КУЛАЦИТЕ ПО КОНЦЛАГЕРИТЕ - ЦЯЛОСТНА ТОТАЛИТАРНА ДИКТАТУРА = ЕДНА ДУМА СВОБОДНО НЕ МОЖЕШ ДА КАЖЕШ, ОСВЕН ДА ЖИВЕЕ КОМУНИЗМА!

110

нали затова беше

преди 4 седмици

прехода? Земята да се обезлюди и запада да ни я изкупи!

109

Американофилите,

преди 4 седмици

я сега кажете колко е бил лош комунизма!

108

Анонимен

преди 4 седмици

Евроатлантизма е това. Като не можеш да имаш население, НАТО и ЕС настаняват мюслимани които са бежанци пт лошите НАТО и ЕС.

107

Анонимен

преди 4 седмици

Едно време преди соца, българското население по селата е умеело сами да си строят и правят къщите, кошарите, дворовете, бъчвите, мебелите, да преде на хурка, да тъкат на стан, да си плетат терлизи, да си правят дрехи, обувки, да отглеждат кокошки, патици, пуйки, свинне, агънца, кози, крави, биволици, коне, катъри.... да си правят сами каруци, да си строят път от каменни блокчета.... а сега кво - пафкат ел цигари, купуват мляко с телефона, абе кво да ти кажа - КомунРомскаЦивилизация!

106

Анонимен

преди 4 седмици

По-добре пустиня отколкото свърталище на регионални банди като в Африка или Афганистан.

105

Анонимен

преди 4 седмици

Не се притеснявайте, за една от плодородните земи има кой да се грижи, а след това ще плащате данък и ще му станете доброволно ро би, не се притеснявайте, днешния свят може и без вас !

104

Урбанизация и

преди 4 седмици

Нали това е планът в крайна сметка. Голяма част от честните и трудещи се хора са принудени да избягат от родните си места за да могат да свържат 2та края а на тяхно място се заселват гласоподавателите на бате Боци а малкото останали, в най-общия случай стари и безпомощни хора, биват обирани и бити системно пак от тези същите гласоподаватели и така, докато не останат само такива... или докато най-накрая не хванем сопата. Което събитие настъпи първо.

103

Анонимен

преди 4 седмици

Трябва масово да излеземе от построените от по времето на соца бункери - апартаменти и да искаме от управляващите да върнат соца и да строят нови бункери - блокове с апартаменти за новото ромско поколение....

102

Анонимен

преди 4 седмици

Това , че са си взели жилище на кредит , не означава , че ще успеят да го изплатят. Вдигаме процентите.

101

ген. Муфтачийски

преди 4 седмици

Постоянните вдигания на пенсии и заплати на яловият ненужен държавен и пенсионен безполезник и хрантутник до там водят.Изгонихте всички млади хора.Останали са озверели.Погледнете от хубавата страна-като измрете яко,яко като измрете пенсии,заплати злато ще ви ги затъпчем в устите старчески гнусни и лакоми за да си имате за оня свят.После римляните ще ви разбият плочите с чук да ви разкопаят и вземат всичко,а лешоядите ще ви разнесат месата.

100

Анонимен

преди 4 седмици

до 92 ,От теб ще започна .

99

Анонимен

преди 4 седмици

Да, ама младите на 24 г още купуват нови жилища, агенциите за недвижими имоти бележат невероятен скок на прадажбите, цените растат а в коментарите майки и татковци се хвалят как децата им млади семейства на по 24-25 години дъщеря ми и съпруга и си купиха ново жилище.

98

az

преди 4 седмици

След комунизма политиката единствено беше да изгонят хората от селата и малките градчета и да набутат 1/3 от населението в София , другата 1/3 в няколкото по-големи града. Е как тогава няма да има обезлюдени места ?

97

Анонимен

преди 4 седмици

Най-важното за човека е здравето. След това е образованието. Собствеността и свободната инициатива. Последното го унищожи соца, като открадна от хората земя и сгради. Приказвахме преди малко за старите ресторанти и магазини в Русе. Дори 49 набор не се сещат къде е Геройката и р-т Бузлуджа. А градът беше пълен с широка мрежа за подобна търговия. И не само тук, в цялата страна до 1944 г. е било така. Какво би било, ако тая напаст не беше ни попъплила. Сега кво да ревем, след...., плакане.

96

Анонимен

преди 4 седмици

До 92 , Заминавай в Америка , тука и без теб ще минем .

95

Анонимен

преди 4 седмици

Тодор Живков го е казал : Каквото сме построили , вие само не може да го боядисате. Англо- саксонците ни мразят , защото сме славяни и искат да ни унищожат и то успешно.