653

Чужденец

преди 4 седмици

До Паню Баирски: Т,н. демократичен свят отдавна не е такъв и върви бързо на лощо. След 10-ина 15 години ще е "изпразнил гащите" съвсем и даже няма да си спомня повече че е бил някога такъв..

652

Паню Баирски

преди 4 седмици

Този въшкарник не е добре с главата! Колкото и да плаши, на Путин и на него им е спукана работата, целият демократичен свят ги отхвърля. Те ще бъдат покрити с позор, Русия ще бъде поставена на колене и ще се моли и подсмърча. Жалки паяци!

651

Браво на Русия.

преди 4 седмици

Цялата им военна техника и специалисти, воюващи срещу нас, ще бъдат унищожени както на територията на бившата Украйна и на територията на други държави, ако оттам се извършват атаки на руска територия.

650

100%

преди 4 седмици

До сусо______окрайна свърши

649

хахахааааа....

преди 4 седмици

До Факт.............няма такава държава - украйна....

648

Ще ми се...3

преди 4 седмици

Така войната със украйна става параван за пълна подготовка за нахлуване във бившите територии на Варшавския договор Крим защо е толкова милитализиран от там Румъния и България могат да бъдат неутрализирани за часове Румънците точно от там са атакувани през 2-рата св. война и го знаят България и румъния нямат 2 държави 100 000 човека армия нямат никакви рубежи ,по нататъка кой ?Сърбия ,Орбан Урсула и Холанд Германия няма армия и не може да влезе на военни релси време няма да го направи ...

647

Крим не е руски

преди 4 седмици

Щом заплашват от Кремъл с ядрено оръжие значи всички други методи са изчерпали... признават че са победени и се държат вече като отчаяни самоубийци.

646

сусо

преди 4 седмици

Жалко за хорицата на тази прекрасна Земя! Алчниците и ненаситниците ще унищожат всичко!

645

Ще ми се...2

преди 4 седмици

Във момента НАТО е напълно заблудено че Русия боксува и се мъчи със Украйна ,а те постепенно мобилизират военния си потенциал колкото и да е изостанал технически и го свиват във юмрук и във един момент 1-во европейските командни центрове и летища на който най-вече НАТО разчита и после тактически ядрени удари във Украйна и са във прибалтика ,смачкат ли със неочакван удар летищата и центровете срещу тях няма да има никой защото ще спечвлят небето ,а по суша няма армия която да ги спре ,няма синхро

644

Д'арт Вейдър

преди 4 седмици

Въх.....уплаших съ от руския нужник ха ха ха

643

Ще ми се натовската-

преди 4 седмици

-авиация да поразчисти до руската граница ! А иначе на Медведя във главата никой не знае какво е може и без натовска намеса да реши да удари със атом всички командни центрове във Европа а украйнците със тактическо ядрено и да тръгне да превзема територии и да създава зони за сигурност според техния аршин ,кой гарантира какъв е замисъла им и дали уж заради конфликта не събират огромна войска именно за такава операция уж ,че е заради Украйна ,а е заради друго ! Искат да съберат войска без да се

642

Анонимен

преди 4 седмици

Ванга е казала преди 30 г: рус лилипут от халифата ще унищожи света!

641

Анонимен

преди 4 седмици

Дженгиз хан е завоювал тези територии и ги дал на Русия.В Русия само 1% от хората живеят добре. Другите преживяват някак си. А супер богата държава. Американците го знаят това. Но е късно. Има ли преди шанс да победят. Сега е трудно за съжаление.

640

На снимката

преди 4 седмици

Дмитрий-почетния алкохолик на Росийската Федерация!

639

Путкин

преди 4 седмици

Защо все още няма революция в Русия?

638

Факт

преди 4 седмици

Украинците воюват за Родината си,земята и семействата, а руските фашисти за Лада Калина!

637

Анонимен

преди 4 седмици

Ленин очисти Расиа от богатите,Сталин от умните,а Путин от хората.

636

Величко

преди 4 седмици

ЗАКЪСНЯХТЕ МИТЯ , ЗАКЪСНЯХТЕ ... ! В УКРАЙНА ИМА МНОЖЕСТВО ГАДИНКИ ОТ КЪДЕ ЛИ НЕ - ФРАНСЕТА , АНГЛИЧАНСКИ *** , ПОЛСКИ ИНФАНТИЛЧЕТА И Т . Н . И Т. Н СТИГА ЗАКАНИ ! ОГЪН !

635

Накратко

преди 4 седмици

Медведев е прав. Паразитното съществуване на някои фалирали държави държави / могат да се видят в Уикипедия на картата на държавния дълг в кафяв оттенък/ трябва да се преустанови, защото освен, че паразитират се опитват да са и агресивни.

634

Анонимен

преди 4 седмици

Като Чаушеску ли ? Много демократично. Трябва да бъде разчекнат между четири коня , набучен на кол или изгорен на клада...