101

Анонимен

преди 1 месец

До Бай Дрън Аз освен руските наколенки друг не вжидам да "пропагандира унищожаване".

100

факт

преди 1 месец

При трете световна война населението на ЕС ще умре, всички ще умрат. Русия също ще понесе загуби, но като цяло ще оцелее.

99

Бай Дрън

преди 1 месец

Знаете ли от кое най- ме е страх, свързано с *** туални ядрени удари? Страх ме е от убеждението на политици и хора, че ядрена война ще се преживее. От това най-ме е страх- от облъчването на хората! Няма такова нещо. От ядрена бомба ще оцелеете, ако сте далече, но няма да оцелеете от инищожените ядрени централи и ядрени хранилища!

98

Развеселен

преди 1 месец

До до Развеселен "И от кога жилищни сгради" Откога батареи Ес-400 и летищата в Белбек и кея на Феодосия са "жилищни сгради"? Ти май верно на неразбрал се правиш, а в такъв случай, знаеш ...

97

Анонимен

преди 1 месец

По всичко личи, че САЩ се стремят да реализират варианта "ограничена ядрена война". Какво означава това - че САЩ и Русия няма да въвличат териториите на своите страни, тъй като ядрени действия на територията на тези две страни означава всеобща ядрена война - пълен ракетн ядрен обмен между Русия и САЩ. Всички останали - Китай, СК, Франция са peenuts в травнение с потенциала на САЩ и Русия. А територията на ЕС ще бъде напълно законна територия на водене на военни действия в ядрения конфликт.

96

факт

преди 1 месец

победителите във ВСВ губят над 60 млн. души, а победените 10млн.

95

Анонимен

преди 1 месец

Няколко години след атомните бомби животъв в Хирошима и Нагасаки си протичаше нормално.

94

Бай Дрън

преди 1 месец

Осъзнайте се! Стига сте пропагандирали унищожаването на когото и да било!

93

Анонимен

преди 1 месец

До Бай Дрън - не се притеснявай, никакви атомни бомби няма да има нито над Вашингтон, нито над Москва. Атомните бомби ще бъдат над Берли, Париж, Лондон, може и София, но едва ли София.

92

Анонимен

преди 1 месец

Kakvo zakat kravarite go napraviha tij hora ne se nauziha sami si tyrsjt beljta

91

Бай Дрън

преди 1 месец

Защо всички мислят само до момента на ядрената атака, а не след него? Поне лайкучките по форумите. Връзвате се на разни иииооти с подготвени бункери и действате до последно. Демек до натискане на битона за ядрена атака.

90

Ббб

преди 1 месец

Борко ще даде, той е близък на Русия

89

селянин

преди 1 месец

до 88 абре ного просто изяждаш другия или он тебе според зависи

88

Анонимен

преди 1 месец

за всички цивилни жетви е виновен агресорът, който запали тази братоубийствена война, в края на войната той ще трябва да плаща разрушанеията на двете страни за поука на поколенията

87

Бай Дрън

преди 1 месец

Моментът с говорител по телевизията на фона на ядрена гъба, ще е епичен :) Но да кажем, намерите укритие. На няколко километра от вас пада ядрена бомба и вие оцелявате като по чудо, заедно с още 0,0001% от тия около вас. Демек ако сте 20000, сте двама. От там нататък какво правите, за да оцелеете?

86

Анонимен

преди 1 месец

един много умен немски паток, мислил, мислил, и ритнал камбаната

85

до Развеселен

преди 1 месец

И от кога жилищни сгради, Кримския мост и цивилни обекти станаха военни бе развеселения ? Защото Укропитеците 90% бият именно по това а на фронта ядат бой до спукване. Това което прави Запада в момента ще рефлектира върху Украйна.

84

Анонимен

преди 1 месец

До Бай Дрън Добре де, ти не разбра ли, че никой няма да пусне ядрена бомба никъде, или трябва някой да ти го нарисува?

83

Анонимен

преди 1 месец

То все удрят, като се почне от Мариупол, Волноваха, Соледар, Бахмут, Лисичанск, Авдеевка...та скоро и Харков както е тръгнало. И като удрят по вътрешността, рашките ще се уплашат и ще вдигнат байряка. Сбъркана работа

82

Бай Дрън

преди 1 месец

Добре де, всички пишете небивалици. А сега си представете, че един Божи ден завият сирените, по телевизията се появи говорител и каже, че е пусната ядрена бомба над Вашингтон или Москва... Какво става с небивалиците, дето се пишат и говорят навсякъде? Замълчете за минута и си предтавете това, което писах по-горе.