85

Боко и ШИШИ

преди 1 месец

Ако ГЕРБ ДПС ИТН управляват България пак нямаше да има пари за нищо. Бог да пази България от Боко тиквата и Пеевски свинята. Амин

84

Боко Пеевски

преди 1 месец

ГЕРБ ДПС ИТН дъното искат да няма лекари в България и да застанат зад Югославия която уби да 10000 човека. Бог да пази България от Боко тиквата и Пеевски свинята.

83

Боко и ШИШИ

преди 1 месец

Никога повече комунисти мачкали България лагери затвори ГЕРБ ДПС ИТН БСП и Радев слуга на СССР и възбуждане -Атака и НДСВ НФСБ ВМРО бандата на прехода!!!!!всички ревът срещу ПП ДБ защото им объркаха сметките!!!! Хора гласувайте за които си решите но после да не страдате със замразени доходи и ниски заплати!!! Цялата ни фамилия ще гласуваме за ПП ДБ защото искаме България да бъде европейска държава а не КО ЧИНА на Боко тиквата и Пеевски свинята

82

И РОМКАТА НИНОВА

преди 1 месец

СЕ ПОКРИ ОТ МЕДИИТЕ НАПОСЛЕДЪК

81

Анонимен

преди 1 месец

Жалкарец джендерастев Денков, вас кой ви бръсне за сливa вече веее? На изборите сте най- много 4-ти след ГРОБ, Възраждане и ДПС.

80

РИБЕШКИЯ му ПОГЛЕД

преди 1 месец

Е ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ПОМНЯ ЗА НЕГО

79

Анонимен

преди 1 месец

Кабинета на Кицо, нареден от Шойко и Биши е готов!

78

Анонимен

преди 1 месец

Я вървете вече Всички сещате се къде! Цирка ви Приключи! Българина само ви тегли една Цветуща и дълга вече само Щом ви види тук! Време е да престанете да ни занимавате с Игричките си! Всеки вече Знае за кого Ще Гласува!! ПП,ДБ и ГЕРБ.Фс се напъват и да не.Все тая!

77

Анонимен

преди 1 месец

Стоян Михалев в парламента неуспял певец отврат този ли наглец нищоправещ за какво го бива както и Хазарта позор сте

76

А КЪДЕ СЕ СКРИ

преди 1 месец

ЧАЛГАРЯ, ДЕТО С ИТН НАПРАВИХА СЕКЦИИТЕ НА ДОГАН В ТУРЦИЯ ОТ 35 НА 166 ?

75

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 73 Бесрамна лъжа!!! Обаче в България под похлупака на цензурата няма как да прогледнеш. Факт е, че поне 160 човека от тези "убитите" които са написани на паметника в Сребреница са си живи и здрави. Ако толкова си заслепен, виж в Интернет защо Република Сръбска подаде документи да се отдели от Босна.

74

++-

преди 1 месец

Тоя сурикат се е взел насериозно.Ама то ПпДб сте бита карта какво заседание хората отиват на избори той не мой излезе от роля на мотика.

73

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 72 Не това е подигравка с целия български народ, който беше управляван известно време от това сламено човече и шмекерите от неговата партия.

72

haha

преди 1 месец

няма ли кой да го сапуниса тоя и да го...па да го прати по-живо по-здраво...най накрая ще спре да куткудяка като кокошле

71

Анонимен

преди 1 месец

68 Това просто не е вярно. Всички избити в Сребреница са мюсюлмани, идентифицирани са. Сърбите доскоро ги криха в масови гробове. Имай почит към избитите!

70

Анонимен

преди 1 месец

71 Ха,ха,ха, това виц, ли е?

69

Анонимен

преди 1 месец

Какъв умен, интелигентен поглед има академик Денков! България е единствената държава в света управлявана от академик. От толкова образован и умен човек.

68

Анонимен

преди 1 месец

До 66 Знаем каква ще е сглобката. ППДБ още в деня след изборите ще идат да лижат сладолед при Шиши и в Банкя. Вече им видяхме коронния номер.

67

Анонимен

преди 1 месец

Поредната Простотия на ПП

66

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 39 Там е работата, че не става дума за избиване на мюсулмани а за голяма нагласена провокация с пропаганден ефект. Значителна част от труповете са сърби християни, а от списъка на убитите "мюсулмани" на които е направен паметни над 150 човека са си живи и до днес. Даже по една чужда телевизия журналисти взеха интервюта с някои от тях, ходиха до паметника да ги видят там. С две думи - поредното американско фалшименто.