75

до 74

преди 1 месец

Някой да ти обясни, много е простичко, че когато гласуваш с "не подкрепям никого", ПАК ГЛАСУВАШ, само че за когото най-малко искаш.

74

Анонимен

преди 1 месец

Леле, какво истерично дебелоочие. На каруцата на тоя човек не се качвайте! Човек трябва да има елементарни разпознавателни способности преди да избира. След това разбира, че е направил грешен избор, но малодушно се оправдава,че го излъгали. Само че като направиш два пъти грешка, вече не е грешка, а престъпление и носиш отговорност.

73

Анонимен

преди 1 месец

ДОЛЕН ***. ДАНО ГНИЕШ В АДА .

72

Анонимен

преди 1 месец

Разбира се че са играчи Бойко и Делянчо на ваш гръб станаха милиардери и ви храниха с постни пици и пенсия от 220 лв. Както казваше играча Бойко пари дадени за пенсии и заплати са изгубени,защото от тях няма как да вземеш комисионни. Гласувайте пак за играчите, оставете ги аматьорите,избора е ваш

71

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 73 - Пропуснал си "не подкрепям никого"! А тая опция събира доста гласували.

70

Анонимен

преди 1 месец

Изборът е ваш може би Слави или Копейката или Рашков или Атанасов или Настимир или Корнелия или Лорер или онзи чорлавият Манол дето прибра едни 200 хиляди от дарения или Балабанов Незнам изборът е ваш Излезте и гласувайте по съвест не се оставяйте да ви лъжат да ви грабят да ви заблуждават Гласувайте

69

Анонимен

преди 1 месец

От такива "големи играчи" като Борисов и Доган България е най-корумпираната и затова най-бедна държава в ЕС!

68

Ангеларий

преди 1 месец

А коя е Мата Хари?

67

.

преди 1 месец

Времето показа и доказа , че двама са играчите на полит.терена , които умеят да играят играта - Борисов и Доган !! Всички останали са аматьори , позьори , клакьори ... та до шарлатани пепедерасти.

66

Цирк Буш

преди 1 месец

Станали са толкова пезпардонни, че вече само и само да си изкарват кирливите ризи, обясняват как щяла да се делка властта в държавата. Като че ли говорят за делба на парче хляб. . . Политиката ни е на дъното и то заради политици, които са на дъното. Неспособни, некомпетентни, слаби. . .

65

Анонимен

преди 1 месец

Хора това човече от Банкя загробва България. Излизайте и гласувайте, или не чакайте развитие и доходи, а това което говори за Европа са пропаганда за 11 години нито крачка към Европа, а беше вярно куче на Путин. И днес нито дума срещу другаря Вучич, който вчера клеймеше България заедно с неговата марионетка сръбския Патриарх, които изкараха българите по големи касапи от сърбите ! Да сте чули нещо от марионетката Главчев, или господаря му от Банкя за друже Вучич. Нищо тишина. Срам за България.

64

Анонимен

преди 1 месец

до 63, и защо трябва да избираме между денков и борисов, това ли е само изборът, други няма ли?

63

Хо хо

преди 1 месец

Борисов владее душите и надеждите на народа. Още колко пъти трябва да спечели на избори за да разберат 80%-товите че алтернатива на Свети Бойко Борисов НЯМА!!!

62

Tенгри кан

преди 1 месец

Смърт на ГЕРБДПС-ДС!;)))

61

ПроСоТо

преди 1 месец

много самоуверен бабаит си Боко,но всички знаем,че всъщност умираш от страх и мартинките ти треперят...

60

Анонимен

преди 1 месец

Избирайте Денков ли е вашият фаворит управлява благодарение пак на Борисов че и на Пеевски и сега същият този Денков лъже непристойно Денков никой си Денков

59

Анонимен

преди 1 месец

до 55, когато уважаваш някого, не се обръщаш към него с малкото му име, говориш на ви и спазваш дистанция

58

Анонимен

преди 1 месец

България преди протестите и след платените протести на Божков Вече 4 година е наникъде

57

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 59 - Е, в сравнение с Киро минава за "най успяващ".

56

Анонимен

преди 1 месец

Борисов е най най най успешният политик на прехода Кажете вие антита кои са вашите любимци