74

Анонимен

преди 1 месец

Какви глупости пише тази ***-''украинският лидер''- този е нелигитимен лидер мисирко ! "Русия вече няма да може да провали срещата на високо равнище, въпреки че полага големи усилия да направи това" Русия не е поканена дори как ще обсъждат МИР ? Не са поканени и зеления убиец е нелигитимен ! Много проста медиа !

73

Костя

преди 1 месец

От кога скъсаняците определят формулите за мир?

72

Бай Дрън

преди 1 месец

Да де, Зеленски запази държавата СИ, но не и народа СИ. Остана му едната държава да цоца. Една трета от украинците на фро та или в гробищата, една трета в Русия или Европа и една трета пенсионри без пенсии, викат Слава Украине!

71

Анонимен

преди 1 месец

От октомври 2014 г. има сатиричен скеч във който Зеленски иронизира украинската действителност след "Майдана". "Украински студент пише писмо на близките си във Русия и описва Украйна, че без Бандеровци не можеш да направиш кариера, тук американските агенти са зад всеки ъгъл, отнемат имуществото на руснаците както преди това на евреите, украинският президент е..... Барак Обама.

70

Анонимен

преди 1 месец

На зеления още дрога са му дали, тотално е откачил.

69

Дивуй

преди 1 месец

Няма вече формула на Зеленски от 10 точки и връщане на границите до 1991.Има формула на Блинкен от три точки нямащи нищо общо с войната и границите.Целта е да залъжат Глобалния юг да присъства на конференцията на ниво президенти на държави и да обявят успех.Така, че редакцията стига със стари ,, зеленикакви" глупости.

68

Христо Христов

преди 1 месец

До 66 "... Зеленски прави всичко възможно да запази държавата си и го прави успешно..." - пич, кой ти е дилърът?

67

Христо Христов

преди 1 месец

Украинският какво? Украйна няма президент, а узурпатор. Факт.

66

Олимпий Панов

преди 1 месец

Свършено е с Украйна!Само Алцхаймера,Зелюката и 2-3гинеколога от Евросъюза не искат да приемат истината!

65

ало ало

преди 1 месец

и каква файда от тая седянка?....путин ще го премести в другия крачол, и набързо ще освободи още четири села!

64

Анонимен

преди 1 месец

До"Дребен,умразен на цял свят клоун" - за разлика от теб Зеленски прави всичко възможно да запази държавата си и го прави успешно повече от две години въпреки, че продажниците като теб очакваха да падне за два дена. Ти и целият ти ген сте такива - ако Русия ви повика и майка си ще продадете, без чест и достойнство - за вас свободата няма значение, а само и единствено да се подмажете и да вържете обувките на чорбаджията ви.

63

Анонимен

преди 1 месец

Този некашерен еврей е най-големия враг на Украйна.

62

Анонимен

преди 1 месец

Крадеца вика дръжте крадеца. Окажете натиск на Русия да не оказва дипломатически натиск !?!

61

Анонимен

преди 1 месец

Крадеца вика дръжте крадеца. Окажете натиск на Русия да не оказва дипломатически натоск.

60

Анонимен

преди 1 месец

До Той. Като жена мога да ти кажа че той освен че е грозен но въобще не става.

59

Анонимен

преди 1 месец

Сто държави населението на 50 от тях общо няма 50 млн. Да ги цитирам ли. Все покрайнини.

58

Анонимен

преди 1 месец

Зелята е потомък на еврейски болшевики - за това е толкова нагъл икрадлив !

57

Той

преди 1 месец

Пак иска! А ние пак ще даваме. Сега онова Главоногото с ноздри на маймуняк и стегнатите устеннца до цепка ще дадем.ще дадем ама друг път!

56

Анонимен

преди 1 месец

Дребен,умразен на цял свят клоун, с изтекъл срок на "президентстване",тича като клошар да проси пари и оръжие.Това е един фашистки ***,който трябва да бъде съден от народа си,ако не,руския автомат,ще го осъди.Цял свят разбра,че украинците са много големи фанатици.Умират като мухи,но подклаждат огъня,който ще ги изгори окончателно.

55

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски обвинява Руския, че оказва натиск върху държави да не участват във форума в Швейцария. От друга страна той иска страните участнички да окажат натиск върху Русия. Значи, първото е лошо, а второто е добро. Правилно ли съм разбрал?