313

Аполлон Вангелов

преди 1 месец

ЗАТОВА ВЕЛИКА ГЪРЦИЯ НИКОГА НЕ ВЗЕ ТАНКОВЕ АИБРАМОС ОТ САЩ, А САЩ НИ ДАВАХА 200 ТАНКА БЕЗПЛАТНО -- И ТО МОДЕРНАТА ВЕРСИЯ....НО РАБОТАТА Е ЧЕ ХАРЧААТ 100 ЛИТРА ДИЗЕЛ ЗА 100 КМ, И ОЩЕ ТОЛКОВА 100 ЛИТРА МАШИННО МАСЛО ЗА АМЕРИКАНСКИЯ СКАПАНН ДВИГАТЕЛ... А И СА МНОГО ТЕЖКИ = 80 ТОНА..А ЛЕО 2 Е 64 ТОНА .

312

Ироничен

преди 1 месец

До Горд Българин В казарма не си ходил ти. Ходил си на "чорбалък": малко гърч за забавление на старшинките плюс солидна доза ядене на чорба докато ти набиват съветска пропаганда. И до ден днешен руските петоколонници са така: чакат руснака да им сипе чорба, та да имат какво да ядат, докато лежат и ни обясняват колко е "велика" съветската техника.

311

Анонимен

преди 1 месец

Ами руските *** тогава да влизат направо с ладите и москвичите и да я превземат таз държава, веднъж завинаги :)))))

310

-10

преди 1 месец

***, Христова, ако ще пускаш чужди статии прекарани през гугъл транслейт, най-добре дай линка да си я прочетем сами, по-разбираемо ще е. От теб полза няма!

309

Инж+

преди 1 месец

Нали щото руските танкове от Соц-а са "безсмъртни"??? Въобще РККА е непобедима!!! СМЕХ!!!

308

Анонимен

преди 1 месец

Ахахахаха, великият непобедим американски трошляк! Лоша работа. Сега вече продажбите на американски оръжия по света рязко ще се сринат. За Боингите вече всички знаем какво е положението, а онзи ден в Тексас паднал поредният Ф-35, докато прелитал от пистата на завода-производител до местоназначението си. Много им падна рейтингът на хамериканците!

307

Анонимен

преди 1 месец

Абрамса е чудесен танк и има 2 ключови предимства! Първо добре гори, второ струва милиони и ЕС плаща на САЩ за играчките! Според ураинците АБрамс на бойното поле изкарва най много 2 часа, в момента в който го засекат всички го обстрелват - първо е лесна мишена, второ дават бонус на този, който го е унищожил! Екипажите на Абрамс наричат Смъртниците на Байдън!

306

Анонимен

преди 1 месец

Копейки издишайте, моля ви, ще се пръснете! :) За руската космическа програма Т72/90 за извеждане в ниска околоземна орбита, няма ли да кажете нещо? Имате над 3000 успешни изтрелвания, похвалете се, не се срамувайте! ;)

305

Калин Стоянов ГЕРБ

преди 1 месец

Партия ГЕРБ закупи 6 чертежа на американски самолети и плати 3 мрлд. долара на САЩ! Партия ГЕРБ непрестанно мисли как да налее пари във фалиралата каца САЩ. Аз съм неадекватен, ама съм министър на мвр!

304

Терперете

преди 1 месец

Метър стомана . Непробиваема броня ще е новия танк бай данс м 2 м3а

303

Анонимен

преди 1 месец

302 - А УКРИТЕ СИ ВЪРНАХА КРИМ ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ А И ПРЕДИ ТОВА.

302

Анонимен

преди 1 месец

Чеки да видиш пък F16които до сега са се били с неграмотници и селскостопански самолети

301

Рендето

преди 1 месец

Хубави са си американските танкове, бе, я що метал и жици има по тях... -)))))

300

Горд Българин

преди 1 месец

До ироничен Не си прочел. За това ти казах малко да се пообразоваш. Където и да отидат украинците просят за руска техника защото е пригодена за водене на война, а не за продажба. Личи ти че не си ходил в казармата, щеше да знаеш много неща за оръжията. Всичките признават че руския танк Т 72 е най добър, да не говорим каква е себейноста на руски танк и натовски.

299

Анонимен

преди 1 месец

Каква мишена, като 2-рата армия в света взе Киев за 3 дни още по-по-миналата зима. Или беше по-по-по-миналата...?

298

Анонимен

преди 1 месец

До VladTepesима ли до сега автоматично зареждане без снарядите да стоят при екипажът. това е основният проблем на руските танкове -екипажът седи върху 50 снаряда.-дори малък пробив ,малък пожар и всички умират след мощен взрив на боеприпасите. Освен това повреда в зареждащият механизъм води до танк който не може да стреля. Нещо толкова полезно колкото изгоряла крушка.

297

Хи хи

преди 1 месец

Пробутали са на урките старото си желязо, за милиарди долари !

296

Костя

преди 1 месец

Мъка мъка поредното курито Тунец, утонуло возле Криму! Мама не гарюй!Все идет по плану, но Черноморския Флот на многоходовия, се превръща в подводен дънен флот.

295

VladTepes

преди 1 месец

Ръчното зареждане е отживелица, нормалните танкове отдавна имат автоматично и така се постига висока скорострелност.

294

Ироничен

преди 1 месец

До Боби "А колко руски танка пак не се знае" Тоест, нямаш представа каква е "смъртността" сред руските танкове. Тогава къде си тръгнал да правиш сравнения? Впрочем , явно нямаш абсолютно никаква представа от оръжие, щом мислиш, че един ИЗГОРЯЛ танк може да се "ремонтира". Вече разбрахме, че отчаянието ти е пълно щом говориш, че камионните били "оръжие". За БТРите така и не даде източник, значи и там въздух под налягане.