56

анонимен

преди 1 месец

Може ли за няколко дена да избиеш 9000 души ( от определен етнос ) , и да се правиш на луд , че това не е вярно... ??! Загърнал се с флага в ООН , като че ли е на футболен мач ?!

55

Че ние

преди 1 месец

Не прави ли това с турците ? Ходя и в Сърбия и в Турция , никой не ни мрази , освен българските политици

54

Че ние

преди 1 месец

Не прави ли това с турците ? Ходя и в Сърбия и в Турция , никой не ни мрази , освен българските политици

53

Предлагам:

преди 1 месец

Да спрем газа за Сърбия и Унгария!

52

Мара Бунева

преди 1 месец

И за тези сръбски шовинисти ще има вето, както за техните македонистки слуги! Никакъв ЕС, докато не спрат с безумията си! Нека да си другаруват с Русия и с Китай. Да, и нямат никакво право да администрират българските Западни покрайнини, тъй като те са дадени като репарации на Югославия. Такава държава отдавна няма! Сега е времето да поискаме денонсиране на този договор, след като единият субект не съществува.

51

Анонимен

преди 1 месец

Сегашното българско общество приема, без да се замисля, че ни "забавляват" със смърт и зверства всеки ден! Какви са филамите, които се пускат по екраните? Какви са компютърните игри? Навсякъде зверства и убийства! Да се свиква. Даже танците станаха груби отвсякъде, отделно, че са вулгарни.

50

Анонимен

преди 1 месец

Сърбите добре почитат жертвите си. И правят добре, че преподават историята си, заедно с нелицептриятноте и страни. В момента учебниците по история в Б-я формират откъснати от реалностите псевдосубекти. Угоднярства се на сулю и пулю, по максимата "Преклонена главица остра сабя не сече" (Който си преклони главата, който се подчини, няма да бъде убит). Миналото трябва да се знае. Включително за зверствата, които НАИСТИНА са се извършвали, от който и да е. Те не бива да са забавление, както е сега!

49

Анонимен

преди 1 месец

Абе тия нали ви бяха братя бе:)

48

главата в пясъка

преди 1 месец

Материалът показва, че е необходимо в нашите учебници и по нашите медии да се пише и казва историческата истима, каквато и да е тя, за да сме наясно какво става около нас. приятно или не, трябва да се знае. В една война винаги има жертви, за което и сега трябва да се пише и говори. Жертвите ит двете страни са хора. Сега също бълг. медии. както и нези на ЕС, мълачат за хилядите убити в резултат на милионите и милиарсите, спечелени опт продажба на оръжие. България и сега причинява смърт на хилади

47

Еееее

преди 1 месец

Дууухаст са сръпскио поп

46

Петър

преди 1 месец

Не знам повечето какво оправдават нашата държава след, като сме били с Хитлер и после се чудим защо Русия ние окупирала !!

45

Анонимен

преди 1 месец

Колкото българи са избити от сърбите в Македония, нямат брой, но за това нито дума,защо?

44

Анонимен

преди 1 месец

Кофти неща сме вършели в ПСВ И ВСВ в Сърбия, факт,ама сега им построихме газопровод на наша те история за 3 МИЛИАРДА и им доставяме евтин РУСКИ газ .За нас НЯМА,ама за бракята себе ИМА.Лойко Офчарката им го построи...

43

Родолюбец

преди 1 месец

Сърбите са гнycнo племе! Първите бомби и бомбардировки над български градове са именно от югославски бомбардировачи на 6 април 1941г. рано сутрин! Вечерта на същия ден и от британски самолети. В края на 1941 обявяваме война на Англия и САЩ в резултат на което през 1942 започват да ни бомбардират и... съветски самолети! И чак през 1943г. последни се включват САЩ! И поради тази причина, неуважаеми копейки, не питайте защо сме допуснали НАТО да ги бомби тези п0mияри от наша територия 1999г.

42

Пахаха

преди 1 месец

Колкото и да се пени Вучич и лъже, сръбския народ е признат в извършването на геноцид, наред с немците и турците.Това е вечен позор!!!След 10 г. ще ги е срам да се назовават сърби, а ще са хървати, словени, българи, но никой няма да се гордее, че е сърбин, т.е. убиец!

41

Анонимен

преди 1 месец

Тези са ни откраднали Западните покрайнини и твърдят че ние сме били окупаторите. Явно им трябва някакъв враг за да са на власт. А преди време возеха Вучич в метрото на София и наскоро им позволиха да минат доставките през България на ПВО за Сърбия от Русия. Ако не се лъжа угодника Борисов ги разреши тези тъпотии.

40

Българин

преди 1 месец

Сърбостан и Рашистан са китайски роби!

39

И кво?

преди 1 месец

Ми за тях сме били окупатор и сме ги избили, в правото са си да четат литургии. Както за хърватите и босненците, сърбите са извършили геноцид през 90-те. Или турците за арменците...Не са като нас на 500 години терор да казваме "присъствие" и да отричаме Баташкото клане и зулумите по селата покрай всяко неуспешно въстание

38

До 43 от лют турчин

преди 1 месец

Тоя пък...какъв трак си ти бе,отде ги измисляте тия глупости?!Каква може да бъде връзката ти с траките?!Какво се лутате в географията и в етническата карта на света?Един ден славяни,после прабългари,перси,татари а днес пък траки!А вземете да решите най сетне какви сте, де!Защо се срамите да признаете,че сте дошли отЦентрална Азия и ,че сте ТЮРКИ,а?!Това е истината!И историята ви се състои не от научнодоказани факти а само отмитове и легенди,които ги тъпчете в главите на децата като истини!Стига!

37

Иванов

преди 1 месец

И нашите да извършат литургии за нахлуването на сърбите през 1885 г.и избиването на българи в началото на 21 век и да ги обявят официално пред сърнетата,и светът.