53

ДО 42

преди 1 месец

.....до колкото разбирам са го арестували без никакви доказателства, само въз основа на приказки на ученици........ Това е крайно малко вероятно и е ясно на всеки, който има дори минимални познания по наказателно право. Не живеем в Северна Корея, нито в Китай, а в ЕС. Прилагането на марката задържане за 72 часа е коренно различна от задържането за 24 часа по ЗМВР; а стига с този андрешковски манталитет.

52

333

преди 1 месец

До 21И правилно/ защото сте станали хора. Днес е вакханалия и содомия.

51

Нотариуса

преди 1 месец

Има ли такъв час по физическо.Физическо имаше при комунизма,когато имаше и Мавзолей на нашия вожд Георги Димитров.

50

Ханс

преди 1 месец

Е тия даскали по физическо един Х ги е правил...Тревожността идва от факта, че даскал по физическо въобще е допуснат да участва в анкетата Учител на годината, и въобще за чий Х съществува длъжността даскал по физическо!?!

49

21

преди 1 месец

Пошляпвал ги значи.По дупето ли.Стар козел млада върба лющеше.Като ученик 70те-80 те години учителите ни биеха.Тогавашната власт им позволяваше.

48

Анонимен

преди 1 месец

Прегръщането нещо интимно и непристойно ли е ? Значи всеки родител който прегръща детето си извършва нещо непристойно и интимно. Ами футболистите които се прегръщат ?Мисля че е перверзно и извратено да се изравнява прегръщането с шляпането по гъъзът тъй любимо на балканските мачовци с бирени шкембаци разширени вени и потни дрехи.Целувката е нещо лично и не е за всеки. Въпреки всичко е странно учител по физическо да е толкова сладка професич че да си правят секс скандали за постът за 1200 лева.

47

Анонимен

преди 1 месец

до 47 АнонименЕдин от признаците за нисък интелект е писането с емотикони.

46

Анонимен

преди 1 месец

Мъжът ми се затича да вдигне момиченце, което падна в парка и майката едва не го уби. После подбра двете си деца и мърмореше как повече не давала да играят там, тъй като този чичко можел да ги отвлече. Беше изключително грозна ситуация. Дори и моето присъствие там не я успокои. Възрастни хора сме, семейство... Направо хората психясаха!

45

Анонимен

преди 1 месец

Еми няма да има учители,дори и 5000 лв да им дават ,аман от про сти родители !!!

44

Анонимен

преди 1 месец

То не значи, че като си учител си некакъв образован, но много хора не го знаят това нещо :))) То даже един неграмотен може да ги направи на нищо... :))) Или си интелигентен, или не, това е положението... :)))

43

Ами

преди 1 месец

Ами има протест в негова защита, а не против него. Това е показателно, че учителят не се държи аморално. Но се и приема, че на ученичката явно не ѝ е станало приятно възрастният мъж да я повдигне, макар че не е било въобще "обарване". Разбирам момичето - изпитало е гадно чувство.

42

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 40 Какъв съдия бе, профан? Задържане до 72 часа е с разпореждане на прокурор?

41

предлагам

преди 1 месец

Да се монтират камери във всички детски ясли и градини и в училищата. Иначе става тяхната дума срещу нашата дума.

40

Анонимен

преди 1 месец

Може да се самоопределя като 10годишен ученик. Що оня джендера може да се мисли за жена път този да не се мисли за 10 годишно момиченце?

39

Анонимен

преди 1 месец

.......Любомир Ушев е невинен........ Вярвате, че е невинен, няма как да сте сигурни. Едва ли са го прибрали 10 минути след подаването на жалбата. Вероятно са събрани някакви доказателства и повече от едно дете го е потвърдило това. А за да се направи задържане за 72 часа, трябва буквално нещата да са доказани на 90%. Това не е административно задържане по Закона за МВР, а по НПК и няма съдия, който ще си сложи главата в торбата и да го потвърди, ако не са налице доказателства.

38

Анонимен

преди 1 месец

Така може да си изпати всеки учител- грозно е, никой не заслужава скалъпени обвинения- те расипват съдби и на учители и на деца и на техните родители- аз помня едни скалъпени уйдурми с директор мисля ще беше Стаматов- ако съм сгрешила името - моля да бъда извинена.

37

Анонимен

преди 1 месец

Като ги гледам абитюрентите как се радват като завършат и си лепят салфетки на челото, направо ми става жал за тях :))) Жалка работа, но тепърва ще им става жалко :)))

36

Анонимен

преди 1 месец

АКО наистина беше перверзен - досега 100 пъти вече да е имало оплаквания срещу него, предвид стажа и възрастта му. И защо ще прави това пред Целия клас?!? Явно момичето е с комплекси, подозрително към всичко.

35

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Децата ще кажат дали е истина или не. Въпрос на не повече от една седмица следствие е.

34

Анонимен

преди 1 месец

Казах на бившата, че не е работа да стане учителка, послуша ме и не сгреши, нищо че скъсах с нея :)))