95

Анонимен

преди 1 месец

Като в оня соц виц : Номера е ясен къде е айшето ?

94

емо

преди 1 месец

като игнорирам глупостите в статията на така наречените "анализатори", смятам че войната ще свърши след постигане целите на СВО - няма значение дали ще бъде капитулация на украйна или сключен мирен договор.

93

Анонимен

преди 1 месец

Досега помагахме здраво на Украйна и тя губи, време е да започнем да помагаме на Русия ако искаме да загуби.

92

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Последно? Леля галка се изгуби? Нали " инструктори" щяхме да пращаме ? Каква стана ?

91

Анонимен

преди 1 месец

Сделка няма да има. Ще има подписваме на капитулация и приемане на условият на Русия - а именно - целите на СВО да бъдат изпълнени 100%.

90

Анонимен

преди 1 месец

Рано или късно "сделка" с Русия ще има. Но колкотопо-късно, толкова по-малко позитиви ще има Украйна. Ако остане да съществува изобщо.

89

Хи хиф

преди 1 месец

урките се ус раха, уж щяха да ни пазят от Русия, пък се издъниха. А толкоз денги и оръжия им пратихме всичко изпоркаха ! И ги хрантутихме по петзвездни хотели !

88

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

87

Анонимен

преди 1 месец

А путинчо умря края на 2023. Сега някакъв приличащ на него артист го разхождат като циркова мечка.

86

Анонимен

преди 1 месец

Когато защитаваш свободата и независимостта си, няма как да загубиш. Украинците са велики и направиха за смях красная армия.

85

Анонимен

преди 1 месец

Доста смешничко, русия загуби войната на първия месец. Сега пропада в бездната и скоро ще се размаже на дъното. Очкавайте мощен разпад и гражданска война на империята на злото.

84

Анонимен

преди 1 месец

Какво да промени стратегията усраина бре,освен да се мажат по-обилно с вазелин друго не им остава,при всички случаи го отнасят

83

Анонимен

преди 1 месец

С такива като Денков препълнихме празнините. Сметката се плаща от българските деца, работещи и пенсионери.

82

Анонимен

преди 1 месец

Психологичен профил на Зеленски - дребен хитрец, алчен, готов на всичко за пари. Лъжец. Манипулатор. Говори едно а върши обратното. Слугува на олигарси и ред други държави.

81

Анонимен

преди 1 месец

най-сетне разбраха

80

Анонимен

преди 1 месец

Скоро на някой украинец от обкръжението на Зеления диктатор-джудже ще му причернее пред очите и ще му тегли един откос. Той съсипа милиони съдби в Украйна и няма начин вече близките на жертвите му да не им е накипяло. Запад трябва много да си го охраняват от собствената му охрана.

79

Анонимен

преди 1 месец

На Зеленски квото му кажат, това ще прави. Той не е роден за политик, *** е като дъска, ама са му казали да е политик.

78

Анонимен

преди 1 месец

"Ако САЩ намалят помощта си, Европа ще трябва да запълни празнините",А защо пък ние да пълним празнотите, а щото сме колония и слугуваме така ли. Не е ли логично колкото намалят те, с толкова и ние да намаляваме.

77

А МА ЩО УКРАЙНА

преди 1 месец

МИ ТЯ ВОЙНАТА Е МЕЖДУ НАТО И РУСИЯ БЕЕЕ АЛООО!!! НАТО ТРЯБВА ДА ПРЕГОВАРЯ С РУСИЯ ! НАРКОМАНА Е ПРОСТО БУШОН И ТОЙ НЕПРИЕМА НИКАКВИ РЕШЕНИЯ ! ТОВА Е СЪЩО КАТО НАШИТЕ СЛАБОУМНИЦИ ППДБ ГЕРБ И ДПС КОЙТО СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ КОЗЯК 16 ! ОТДАВНА НЕСЪЩЕСТВУВА ДЪРЖАВА УС-РАЙНА СЪБУДЕТЕ СЕ СЛАБОУМНИ ЖУРНАЛИСТИ

76

Бай Кор

преди 1 месец

Като гледам, как събират прясната мръвка за фронта военкоматите из Украйна....май скоро, няма да има кой да се бие с руснаците. То не бяха боеприпаси, то не бяха супер-пупер-дупер модерни пушкала, то не бяха пари за заплати и премии и кво стана ?!? Никакъв ефект ! Не разбирате ли, че говорят един език ?!? Само тези по-западните, говорят мовата. Но пушечното месо се набира от източните провинции. Цялата тактика е сбъркана ! Да сядат на масата за преговорите, докато все още има навити за това !