27

Анонимен

преди 1 месец

Сваляйте я от екран тая по мия, срамота, че има хора, които го гледат и му вдигат рейтинга

26

Ямболски цървуль

преди 1 месец

Гнусотия е това предаване,както й телевизията, която го излъчва!

25

Анонимен

преди 1 месец

СЕМ е в позиция Сичката Мара Фтасала.........На фона на толкова простотии, вървящи на екран, хванали се в Ергенът. Само ще му направят реклама, а може това да е целта.

24

Анонимен

преди 1 месец

Наистина ли има хора да гледат такива простотии?

23

Иван

преди 1 месец

Преди близо четвърт век имаше едно предаване на Халваджиян по МСАТ "Точка на пресичане". Който не помни и не знае,на случаен принцип,без сценарий,водеш се срещаще и запознаваше момче и момиче на улицата.Беше толкова истинско и непринудено.Чаках го с нетърпение всеки четвъртък и неделя от 21ч.Ей това си остава ненадминато и до днес по сюжет предаване

22

хи-хи-хииии......

преди 1 месец

Ейййй.....за кашмер стана, тоз ЕРГЕН уа!

21

Анонимен

преди 1 месец

Абсолютно прав беше да откаже на двете дъртофелници, че едната даже с багаж дете идва. Никой не е длъжен на тия, особено като не са добре и с главата.

20

Какви момичета?

преди 1 месец

Всички са си поели отговорността! Отишли да ги избират, като китка джозен в магазин за зеленЧУК-ЧУК! Ако са ненормални, да не са били допуснати до тя отврат! Предаването само по себе си е извратено!

19

предаването"Ерг

преди 1 месец

Всички участнички доброволно са подписали договори с продукцията и са се съгласили с условията!!! Останалото е БЛЯ-бля..... Ще съдим СЕМ за мъжемразство.Там няма нито един член ,който да е мъж!!!

18

Есе

преди 1 месец

Каза му майка му да не си играе с каките,ама не слуша.

17

пожелание

преди 1 месец

Другият сезон да се казва - ЧУМИТЕ , и ще е много по гледаем !

16

Ергенът-не ги искам!

преди 1 месец

На който му харесват стари чанти с намачкан лак да си ги вземе в къщи и да ги хрантути и да ги дъндурка по Хаваи-Малдиви и др.острови.На никоя не съм давал пръстен и нищо не съм им обещавал!!!Златотърсачки и пиявици, които да ми изсмукват жизнените сокове и парите, които съм си изкарал с честен труд няма да ме заблудят и излъжат!!!!

15

Здрасти

преди 1 месец

Че те всички риалитита са такива. Като го изгледаш ако не си кавеш накрая "Брей има и по зле от мене." значи продуцентите нещо са объркали. А това без издевателства от един или друг вид няма как да го постигнеш.

14

анонимна

преди 1 месец

Ми т*ъ*п*о*тия е това предаване, да. Ама става за развлечение вечер. Иначе самата му идея е т*ъ*п*а - един куп жени да скачат като невидели на някакъв м*ух*л*ьо и да му се възхищават като на бог. А той накрая се оказва мамино синче или гей.

13

Анонимен

преди 1 месец

Леле, предаване дето Един мляска и пляска 20+бр "дами" без ред било - Сексиско... и дискриминативно, кой да предположи. А тия дами ако им сложат там някой беден и грозен дундьо дали ще идат, защото преди да се съгласят им дават снимки и информация за ергенинът? (От новия сезон, ще влючат инфо и снимки за МАМА, че тя избира! ) :D

12

Евгени

преди 1 месец

Пошло, елементарно, дурашко забавление за нисши духом. Сексизмът му е най- малкия кусур.

11

Крум към СЕМ

преди 1 месец

Реципрочно: В СЕМ са само жени мъжемразки !!!! Ще ги съдя за дискриминация на мъжкия пол!!!!

10

И кой е виновен

преди 1 месец

За това? Кое не е истина? Че това си е педофилия от страна на организаторите! Вкарват разработени стари чанти, чиито ципове не се затварят, а сега да търсим жертва, че някой младок не им е запълнил дупките!

9

Крум към СЕМ

преди 1 месец

Ако много зяете розички няма да получите !!!!

8

Зевс

преди 1 месец

СЕМ се сетиха, а по този член 17ти предлагам да изместят и всички новини след 22 часа, понеже освен за войни и убийства за друго не се говори.