152

Анонимен

преди 3 месеца

Абе, Подоляк щеше да си пие кафето в Крим, кво станА, пи ли?

151

Анонимен

преди 3 месеца

Кам върви контраофанзивата? Върнаха ли вече Крим?

150

Хахаха

преди 3 месеца

"Знаем, знаем. В русия е прекрасно, а в Германия мастурбират. Руска *** цепиш мрака с тъпизмите си. Всички русофили сте адски глуповати същества. Хваща ме страх, че такива слабоумници искат да управляват България."В коя Германия? Там дори в общините вече се говори на арабски и турски.

149

Анонимен

преди 3 месеца

ЗАНУЛЯВАНЕТО НА швааб. Това следва

148

Анонимен

преди 3 месеца

Следва бухлаката и ше вращати паричкитеееее ааахахахха

147

Анонимен

преди 3 месеца

Е на кой ги дължи света тези пари? На извънземните ли!? Това са сумата от дългове като всеки дължи на всеки и в крайна сметка сумата е нула. Загубеното са ресурсите които всеки ден горят в Украйна и другите размирни точки и тоновете изхвърлена храна

146

Анонимен

преди 3 месеца

"До Хахаха Тъпо. Нормално посещение на един държавен глава в друга страна. И путин ходи при Си. Си пък ходи при Вучич. Вучич пък ходи при Байдън."Тия ги разправяй на децата в детската градина. Шолц седя три дена в Китай и му удари голямо *** на ташаците и дупарата на Си.

145

Анонимен

преди 3 месеца

И кво общо има световният дълг с Русия?!? Умните в РФ и САЩ почнаха да се въоръжават за задаващата се ТСВ, която ще занули дълговете. ***.дите кат нас ще продължават да лапат мухите и да викат "Слава Украини"!

144

Де да знам

преди 3 месеца

Изобщо нямам идея какво следва. Имам си там към 100 декара нивици. Тук там по някоя къщурка. И водица съм си каптирал, и кладенчета имам, и по някое соларче. Ако не настъпи глобална война,поне пет семейства от наследниците ми могат да се изхранват спокойно от тях. Бе бачкане ще си е, но това ще е положението.

143

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен-----До 1973г, когато живеехме на село, жените раждаха по 4 деца - нямахме ток и тв, и къщите бяха евтини, след като дойдохме в града след 1973, жилищата станаха скъпи и жените преферцунени и раждаха по едно

142

Хунка

преди 3 месеца

До Анонимен---когато дължиш 33 хил. имаш проблем. Когато дължиш 33 трлн., кредиторът има проблем. А когато дългът ти е в долари, които можеш да печаташ, кредиторът ти има голям проблем.

141

Хахаха

преди 3 месеца

"Кажи бе русофилска ***. Искаш ли 2$ социалистическа венецуелска заплата вместо гадния капиталист да те експлоатира? Защо кубинците плуват към САЩ, а не бездомните американци към Куба? Обясни ми. Защо децата на Захарова, Медведев, Лавров, че и путин са на запад?"А ти кажи защо Макрон и Шолц си чупиха краката да ходят при диктатура Си да целуват петолъчката в Пекин?

140

Анонимен

преди 3 месеца

Докато имаше златен стандарт всичко вървеше добре, икономиките растяха с 10% годишно, инфлация нямаше, хората забогатяваха, купуваха си къщи и коли още на 20 години и жените раждаха средно по 4 деца. От както махнаха златният стандарт всичко тръгна надолу. Покупателната способност върви надолу от 1973. Жилищата станаха недостъпни, младите масово са безработни, жените вече раждат средно по 1 дете. Трябва да се върне златният стандарт и истинските пари. И банките да станат държавни.

139

Пфф

преди 3 месеца

Дългът не означава нищо. Като всеки един дълг, може да бъде заличен с хиперинфлация. В България така се създадоха кредитните милионери. Взеха заеми за милиони, правителството на онова червено поммиярррче направи хиперинфлация, дълговете бяха занулени, и бизнесмени дължащи стотина милиона лева, на следващия ден се оказа, че дължат само 10 хиляди лева или 5 долара.

138

блицкриг

преди 3 месеца

До Анонимен----*** са улучили Леопард!!! Браво на тези момчета, та това си е новина.

137

Анонимен

преди 3 месеца

Еми *** плащат . ЧСИ тата *** излязат . *** има имоти . *** свият населението и после който няма дълг *** вземе опразнените територии .

136

Анонимен

преди 3 месеца

"Световният дълг вече е 315 трилиона долара, а какво следва?" Е как какво, Трета Световна Война, то вече и от Космосът се вижда.

135

Анонимен

преди 3 месеца

"70% от германските компании в Русия са останали да си работят. Иначе създават впечатлението, че всички западни компании са си отишли от там. В руските дронове намериха западни части. Хората си гледат бизнеса, а ние се слагаме на краварите и лапаме мухите."Ние сме много глупава нация колега. В политиката сме като пияна уроспия.

134

блицкриг

преди 3 месеца

До Факт---а с кого воюва Непобедимая трета година?!

133

Хунка

преди 3 месеца

До Анонимен----бандеровците избиха много евреи-болшевики отговорни за Голодомора. Честита годишнина