80

@Color Conductor

преди 1 месец

До НАТО е БЛАТО Коппейка, заминавай за руския рай. Защо се мъчиш в НАТО и ЕС ? Чупка.

79

Василев

преди 1 месец

И какви ресурси са ти изсмукали НАТО, след като падна комунизма 2 000 000 българи избягаха защото такъв прекрасен строй бяха направили комунистите, че направо си бяхме един модерен концлагер, без никакви права и свободи, без право да пътуваш и работиш където искаш, тотална цензура, и всички бивши соц.страни паразитираха върху суровините и пазарите на СССР, а икономиката и стоките бяха под всяка критика, пълен колапс, енергоемки,неефективни,некачествени, труд за стотинки!Агент Боби Франкити!ЦРУ!!

78

Христо Христов

преди 1 месец

До 17 "Това зависи от българското население, ако хората се вдигнат на гражданска война и махнат тоя режим ще се спасят" - 85% всеки път гласуват ЗА този режим. Факт. И да, ТРЯБВА да има призовки и янките да излязат от базите и да стрелят по дезертьорите. Трябва!

77

Анонимен

преди 1 месец

Само от бой по кратуните разбира и НАТО и урките!

76

васко,

преди 1 месец

До Василев: А абстрактно погледнато НАТО е раково образувание поглъщащо страните и активно опитващо се да им изсмуче ресурсите. Русия е неподатлива и активно се бори със заразата.

75

От прерията

преди 1 месец

Чравената Лисиса яздеше към залязващото слънце и при мисълта за гостуването си при апачите плюеше от яд И нашият читател би се изплюл Седнали в кръг старейшините пушеха лулата на мира и щом дойдеше ред и на Чравената Лисиса преди да му подадат лулата я мушкаха в *** си Нямаше как пред подканящата лукава усмивка на вожда Седящия бик да откаже Чравената Лисиса пак се изплю Да ти пикам на лулата и на мира

74

НАТО е БЛАТО

преди 1 месец

По дефиниция НАТО е инструмента на САЩ с който прецаква европа.

73

Василев

преди 1 месец

Тя така и мечката стръвница напада страните една по една и винаги досега печели и превзема територии!Време е пишман политолозите и анализаторите малко да бъдат натикани в ъгъла, защото с тези хибридки ще докарат руските войски на българската граница!!!!Агент Джеремая Дженкинс!ЦРУ!!!

72

И са кво?

преди 1 месец

Излиза че "отбранителния" алианс НАТО, е алианс за война с Русия и нама нищо защитно в него! А държавите са леко в страни от цялата работа?

71

ХА ХА ХА!

преди 1 месец

НАТО взело решение, ама държавите не са!

70

Мотиватор

преди 1 месец

Дават ти едни 20 милиона евро ...отгоре за да вземеш решение. Информирано решение. И си готов.

69

Двойни стандарти

преди 1 месец

Защо не подкрепяме Палестина срещу агресора Израел избил хиляди араби в Газа?!

68

Хммм

преди 1 месец

До Боко Пеевски Пропускаш факта, че сега, комунистите са от ПП-ДБ. И, подобно на предишните болшевики, те най- много мразят Русия, която успяха да унищожат за доста години. СССР се изгражда и в момента. Първоначално бе замислен, като съюз от свободни държава, но после, ликичко се поизроди. В какво се е поизродил си личи по хиленето на двете кокони на мемориала на жертвите на холокоста.

67

Кое не е ясно?

преди 1 месец

До Рендето Агресора терорист няма какво да прави на мирна конференция обсъждащата как да се справят с неговата агресия.

66

Не съм сигурен

преди 1 месец

До Анонимен 60 Ще видим дали е "в техен интерес" да ги изолират останалите страни от ЕС и НАТО.

65

Рендето

преди 1 месец

Ква "мирна конференция" без участието на Русия в нея, бе??? Вие наистина сте ТПИ, та дрънчите... И кво, събрали съ неколко държави сеирджии и сателити на Кравефермата, шъ прочетат неколко "докладъ" шъ приемат "декларация" - колку лошъ е Русия и туй-то!!! Кучетата лаят, Керванъ си върви... Експерти??? Дъ въ е... у *** чутури, ж::::алки марионетки!!!!

64

Анонимен

преди 1 месец

Да живее Путин.Слава на Русия!

63

Анонимен

преди 1 месец

А руските петоколонници лъжат, че "НАТО" щяло да ги "накара".

62

Анонимен

преди 1 месец

аве ко правят тук мурзитата? Вие нали сте у Азия, кво ви интересува НАТО и ЕС? Гледайте си азиатската ко чина с кръвните ви братята китайци и си гано индийци!

61

Анонимен

преди 1 месец

В Одессе уклонист перерезал горло трем сотрудникам ТЦК. Това очаква и Бг 1800 албански сатрапа в УСА базите в България няма да им помогнат насилно да мобилизират българи за банкерски-Глобалистки интереси.