161

анонимен келеш

преди 1 месец

Наздраве Нане:):):)Весело изкарване:):):)По полека с Джак Даниелса,че после пичето да не си играе с вибратора:):):)Н

160

Нане

преди 1 месец

Пия джак даниелса и ви наблюдавам историите.... Понее ми е скука с малко непознати хора.... Инче Пичето, кара и пияно но ме прибра до хотела.... Много е дива, не е за юрохатлантишки меки китки.... ===)))

159

Анонимен

преди 1 месец

Малиии тоя на снимката да не балсамиран бе????

158

Анонимен

преди 1 месец

Всичко се прави за да се заметат следите на гигантската корупция на самия фашистки режим в Кремъл - тези са му съучастници и не смеят да кажат, че Ботокса е най-големия крадец, защото току виж не доживели даже да влязат в затвора.

157

Нане

преди 1 месец

Аве соросню... Щи отрежа краката и ръцете, да се влачиш, кат червей. Ве соростак шопски.... По корем, ше ми се влачиш за милост.... ===))))

156

Анонимен

преди 1 месец

И търпението на американците свърши. Скоро ще го шамаросат.

155

анонимен келеш

преди 1 месец

Нане кво стана с булката абитуриентка от Дубай бе?Ти докато си пишеш тук с нас на нея ше и обърнат хастара бе:):):)Нане,нане,нане,какъв си смотан само ти си знаеш:):):)

154

Анонимен

преди 1 месец

Ако не бяха американците Боко-тиквата щеше да е заграбил държавата точно като Путин. Слава Богу че ги има ония от посолството иначе щяхте да виете врат като сибирски чакали.

153

Анонимен

преди 1 месец

До Нане (170) Ей провинциален селянин я се разкарай от тук да не отнесеш шамарите!!

152

Бензиност с ракети:)

преди 1 месец

Когато си толкова време на върха губиш представа за добро и зло. Така е било с всички диктатори. Путин, Ким, Сталин, Хитлер, Цезарите и т.н. И накрая започваш да режеш из основи. Именно тогава се надига недоволство и идва преврата. Така ще свърши и тая Матрьошка. Глуповатичък е и много неща не разбира.А иначе в държава където говорител по въпросите *** войната си назначил един перманентно пиян неадекватник като Медведков само по себе си показва на какво допотопно ниво е тая страна.

151

анонимен келеш

преди 1 месец

до166 Да така беше:):):)Един път едно учебно торпедо къде го пуснахме после го търсихме 2 дни:):):)Това нашите тогава ПЛК,Тралчици и Барджи бяха руска скрап къде ни ги беха подарили руснаците и беха постоянно на док за ремонт на Лъджата Варна:):):)А за подводниците от дивизиона във Варна направо нямам думи.Като слизаха долу за учение не знаеха горките дали ше излезнат живи или ше се издават:):):)Подводничар беше най шибббаната служба тогава:):):)

150

анонимен

преди 1 месец

Снимката просто кърти! Физиономията на този индивид лъщи като меден тиган. Явно си е сложил кремче против бръчки, ама е попрекалил чуток.

149

Анонимен

преди 1 месец

ленин фалира русия, путин Я ЗАКРИВА ! ленин беше платен от Германия и от американски евреи. След време ще научим и за господаря на путин...

148

анонимен келеш

преди 1 месец

Нане ти така според мене 9К лв на куп не си виждал:):):)Иначе мене самата победа на Юнайтед ме зарадва.Ти кажи със Спартак Москва и ЦСКА Москва кво става?Нане *** и упорит си:):):)Тук в България такива карикатури като тебе нали гледаш къде ги натикахме:):):)Да си говорат сами:):):)

147

Анонимен

преди 1 месец

До 163. Брадчед, някога при учения откривали ли сте сами целта или винаги са ви казвали къде точно се намира за да мине успешно учението и да наградят командира ?

146

Нане

преди 1 месец

Авв килешче, понее си голем разбирач юрохатлантик... Колко изкара на манчестер сити срещу манчестер юнайтед... Аз понее съм ***... С 1000 лева изкарах 9000 хиляди лева.... Понее бех 99 процента сигурен, че мача, ще е спазарен от наглосаксите... ===)))

145

Анонимен

преди 1 месец

До 163. Се тая къф си бил. Важното е къф си ся. Освен това вече не е останало нищо за рулиране и трябва преквалификация.

144

Анонимен

преди 1 месец

А нас, нормалните хора какво ни интересува с какво се занимават в свободното си време руските фашисти и главорези?

143

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 161. Тука има корупция с борбата

142

Анонимен

преди 1 месец

В Русия има борба с корупцията, а тук?